VIP Brother 2 - 7

• 45 154
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 990
По коя телевизия е предаването на Маги,знаете ли?
Здраве

# 991
За утеха на форума поне Галка да  докара тук Азис да си лафиме Simple Smile И без това каза, че по цял ден ще следи Китаеца  Sunglasses, поне да удря едно око и насам. Бил доста притрастен към интернет, до колкото разбрах.

Дали излиза защото е уплашен от Венета? Едва ли  Thinking  По-скоро предполага за манипулациите в Нова, щом подозира че пак Здравко ще е на финал.
Поне отслабна видимо няколко килограма. Как стана тая работа при цялото му ядене, не ми стана ясно Rolling Eyes Понаспа се, почина си, забавлява ни, а и с една торба парички ще си тръгне. Хич да не плачка, ами да идва тук да се смее с веселия форум  Party

# 992
А ти защо не  го написа с  червено? Така може писанието ти да  мине незабелязано...пиши все така с големи букви ,но в червено.Успех!

# 993
Гала знае за форума.  Peace

# 994
а пише ли в него?

# 995
               И форумът знае за Гала. 1:1 дотук  Mr. Green...

# 996
# 997
Ми и аз пиша във форума! И кво.

# 998
                 Може да е офф, може и да не е: хрумвало ли ви е, че сеифа пред НДК може да съдържа нещо випбрадърско  Thinking? Никой не ще да издаде какво има вътре, та се зачудих... Чакам с нетърпение да го отворят  Crossing Arms...

# 999
Какъв сейф пред НДК? newsm78

# 1 000

Гала на Азис или Гала на кафе?

# 1 001
  • гр.София
 Тъкмо мислех да лягам,и вие за някакъв сейф подхванахте Outta Joint. От любопитство няма да заспя.

Бистрехте преди страници темата за външната красота. Ами тази Гала не е суперкрасавица,но има страхотно излъчване и дух Peace  Както и Маги-нестандартният й нос й придава характер. От всеки дефект-ефект!

# 1 002
На Маги много хубав ми се вижда носът й. Какво му е нестандартното?

# 1 003
  • гр.София
 Ами, честно,на кобилка ми мяза-ама расова Peace

# 1 004
За Маги и преди казах - тя има една особена красота, която не може да се хареса на всеки. Не е с универсална или стереотипна външност. Има хора (като мен), които я намират за изключително красива и интересна и други,които не могат да видят нищо красиво в нея. Няма средно положение (или поне аз не съм попадала на такова мнение).

П.С. (След като Азис излиза, сега мои фаворити за победител са Маги (с 2точки) и Катето (с 1 точка)  Joy )

Общи условия

Активация на акаунт