VIP Brother 2 - 7

• 45 251
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 765
залагам на версията - Азис е искал искрено да излезе, не е помогнало нищо и сценаристите са използвали последния коз - уговорили са Галка да влезе.

# 766
  • София
Тази вечер ли ще вкарат някой?

# 767
на азис е латено за да излезе и то много повече от голямата награда, която ще вземе Винетка.

# 768
Галка няма да влиза в къщата!!!!!!!!!!
Азис излиза в петък!!

# 769
  • на село
залагам на версията - Азис е искал искрено да излезе, не е помогнало нищо и сценаристите са използвали последния коз - уговорили са Галка да влезе.

Има нещо такова, сега дадоха по Нова - Азис в изповедалнята и целува ръцете на една едричка жена  /Галя трябва да е била/ и тя му говори нещо, а той плаче.

# 770
  • София
Галка няма да влиза в къщата!!!!!!!!!!
Азис излиза в петък!!

Ти май си гласът на ВП?!

# 771
Трябва някой да влезе НОВА няма да оставят така нещата. Thinking

# 772
хайде почна лайфът  Thinking

# 773
Ехоооо, добър вечер, ВИП мами!

Жалко, Василка си тръгва.... Имам да чета и да наваксвам... Лайфа почна и имам сто работи да върша.... По-късно ще се включа!!!!

Добре сте работили докато мен ме няма! Номер 1 сте !!!!!!

# 774
Азис кой би искал да спечели? Не можах да чуя.

# 775
  • София
катето

# 776
  • София
Излиза ли, че не гледам в момента ТВ?

# 777
  • на село
Абе човека си му е мъчно за Галка, май това е цялата причина.
Аз открих топлата вода  Mr. Green.

# 778
мерси.
Това "тя е бременна, и е сама" е много затрогващо - точно като за нашата аудитория.

# 779
Хора, с или без Азис - Венета ще изхвърчи (това с уговорката, че не е нагласен вотът). Според мен при следващите номинации и Калин ще й даде някоя точка.
Колкото и да х-вам Азис, колкото и да му симпатизирам, аз разбирам че той не е там заради нас. Той е артист, шоумен, изпълнител - гони си своите интереси и си е прав за себе си. Това е положението.
Направи ни шоуто за 2 седмици и съм му благодарна - не съм се смяла така с което и да е реалити шоу.
Дайте да не се вживяваме толкова.

По въпроса кой красив, кой грозен - за мен този спор е безпредментен. Деската е хубава и секси. Има чар това момиче, особено като се усмихне. Христина не е грозница. Симпатично е момичето, но излъчва някаква комплексираност. Просто като си отвори устата и все ще измрънка нещо - а това влияе на общата представа, която създава в хората.

Общи условия

Активация на акаунт