VIP Brother 2 - 7

• 45 274
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 840
Криво ми е за две неща - че Венета никога няма да разбере как Азис щеше да я издуха и че след като Азис излезе, вече няма да виждам Василка. На мен за нея ми е мъчно, със все целулит и тумбаче. Sad

Ей това исках да напиша и аз.

# 841
Аз не чух да даде друго логично обяснение.
Както ще си тръгва в петък, така можеше да остане и до понеделник.
Изобщо не смятам, че е нагласено, за да вземе В. парите. Тя ще си замине при следващите номинации.

# 842
  • СОФИЯ
Буболина
КАК ГО ПРАВИШ ТОВА С ТЕКСТА  #Crazy - АЗ СЪМ НОВА ВЪВ ФОРУМА И НЕЗНАМ

# 843
  • Варна

Изобщо не смятам, че е нагласено, за да вземе В. парите. Тя ще си замине при следващите номинации.
айде дано да си права

# 844
  • Paris
Не е ли редно от уважение към драгия зрител да кажат все пак какви са били резултатите от гласуването? Ей, ще се изям от яд, че никога няма да разбера кой щеше да си тръгне.
Уважавам мнението на всяка една от вас, обаче някои като ги чета просто ми призлява. Доста крайни, негативни!

# 845
  • София
с иконката М със стелкички, която се движи, на първия ред 7 подред, кликваш на нея и в средата пишеш текста Peace

# 846
Христина ще е гост в петък на Венета в Горещо и ще и правят IPL процедура по желание.

# 847
А тези, които гледате в нета, нали обясняваха снощи, че Катето и Маги са си качили адреналина и го обработвали да остава  Rolling Eyes
Това след решението му ли се случва, защото е ясно, че всичко днес беше запис...

# 848
Христина ще е гост в петък на Венета в Горещо и ще и правят IPL процедура по желание.

Е Христина нали вече беше гост.

# 849
защо Христина нали вече беше  и защо в петък/ НАли го снимат в  четвъртък, а го излъчват в събота?

# 850
  • Варна

Е Христина нали вече беше гост.
е, беше ама венета няма да изтърве да излъчи директно такава процедура, все пак ... за рейтинг говорим Wink

# 851
  • СОФИЯ
с иконката М със стелкички, която се движи, на първия ред 7 подред, кликваш на нея и в средата пишеш текста Peace
къде е тази иконка
аааа открих я

# 852
То е ясно, че вече всички правят каквото си искат... Tired

В момента поръчват продукти за следващата седмица.

# 853
  • СОФИЯ
Буболина
  bouquet
направих го- аз като малките деца

# 854
  • София
защо Христина нали вече беше  и защо в петък/ НАли го снимат в  четвъртък, а го излъчват в събота?

ами защото другите не искат, нали цяла седмица обработваше Китаеца, ама Азис не му даде  Mr. Green

Аз очаквах Биг Брадър да им съобщи процентите, Ники Кънчев сто пъти повтори, че ще съобщят грандиозна новина на Венета, а накрая  Sick

Азис защо е сърдит на Китайчето?

Общи условия

Активация на акаунт