VIP Brother 2 - 7

• 45 220
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 915
Zdrawkо към Христина: Ако хората трябваше да пушат, щяха да имат комини на главите си! Joy Joy

# 916
Не знам Гого гей ли е, ама беше гадже на Ирра.

# 917
В момента Здравко се нерви на Христина, че пушела. И каза "Както навънка я мачкам и й говоря, така и тука"

Kaлин казва, че Здравко се държи брутално с нея пред други хора и не е прав. А той отговаря "Като е моя жена, ще слуша мъжа си!!!"

# 918
Zdrawkо към Христина: Ако хората трябваше да пушат, щяха да имат комини на главите си! Joy Joy

аз съм потресена как семейство с дете могат да водят пред непознати хора и 50 камери такъв махленски разговор!

каза, че публично й прави забележки и както навън я мачка така ще е .
и че като е негова жена ще слуша мъжа си.
граничим с ориента, каза, а не с.... не довърши))

господ е събирач, верно е!

# 919
  • София
Не знам Гого гей ли е, ама беше гадже на Ирра.

Така беше Simple Smile

# 920

аз съм потресена как семейство с дете могат да водят пред непознати хора и 50 камери такъв махленски разговор!

Ъ! Ленииии... това са примати хора, бе...какви разговори да водят?

# 921
  • София
Христина е отново намусена, определено е почнала да свиква с измисленото си амплоа на ВИП. Тя не ядяла кайма, ядяла само ябълки и сирене, репчи се на Десислава нещо. Егати намусената дрисла.

Ако си бях избрала такъв тюфлек приморски не просто щях да съм вкисната, а и вените щях да си режа. Не я харесвам изобщо, но ми е мъчно, защото има толкова много жени, които се унижават пред някакви нещастници само защото са мъже и се чувстват длъжни да им търпят всяка простотия. Грешката и, според мен, е че се излага с демонстрациите на недоволство и сцените, които прави пред другите. По- добре е да се разбират насаме, а не да селянеят на воля пред цялата къща и цяла България.
Току що каза на Христина "Като е моя жена ще слуша мъжа си"- разбирате ли сега защо е все недоволна?

# 922
А колко е седмичния бюждет?

30 лв./човек

# 923

Само ми е чудно, как така детето е наравно с другите в бюджета. За него - мляко, пък друг може да иска водка... То, изобщо яде ли милото...

милото е злоядо, едвам го кандърдисват да си изяде попарата.

# 924

Така събуждат интересът ви към нея и предаването й, че сами не можете да се усетите.
Не мисля, че могат точно така да събудят траен интерес.
Аз Венета никога не съм я харесвала, нито гледала. Не знам как, но само по визията и бях с това впечатление за нея, което се коментира тия дни. Случайно засякох предаването с Десислава, а веднъж преди месеци пак някакво гледах, не помня за какво. И това ми е гледането на Венета. Освен това за мен е ужасно изнервящо подобно водене. Речника с който задава въпроси се изчерпва с `чух, че ... ама верно ли!? ... ти кажи ми сега ... ` Изпуснах ли нещо?
Та си мислех и аз, дали тази омраза която се насади към нея, няма да и качи РЕЙТИНГА.
Лично аз може би ще гледам 1-2 предавания след като излезе. И до там. Няма начин това да събуди траен интерес. Или просто който я е гледал пак ще си я гледа. Та аз дори второто от къщата нямах нерви да гледам повече от 5 минути.

# 925

Само ми е чудно, как така детето е наравно с другите в бюджета. За него - мляко, пък друг може да иска водка... То, изобщо яде ли милото...

Като няма кой да му направи палачинки, напр.
Попара и аз не ям.

# 926

Като няма кой да му направи палачинки, напр.
Попара и аз не ям.
а майка му можеше да го кърми отвреме навреме.....  Mr. Green

# 927
  • София
А какво стана с вкарването на друг участник???

# 928
  • София
а майка му можеше да го кърми отвреме навреме.....  Mr. Green

Е, тя сигурно го е кърмила като малко бебе.

# 929
Ааа бисер!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт