VIP Brother 2 - 7

• 45 223
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 900
Ама и за детето ли пазаруват от бюджета? За него не е ли отделно?

И те сега това се чудят не е ли трябвало за детето да се поръчва отделно. И в крайна сметка ще поръчват само най-необходимото.

# 901
Е, нали щеше да го скъса на номинациите?!?!?!

Щеше, ако Азис беше останал в последната минута резултата щеше да се обърне в полза на Венета.

# 902
  • София
Този Гого не беше ли "мека китка"  newsm78
Била съм при него на прическа, когато работеше при Капанов, преди най-малко 5 години, ами приличаше си на такъв  Thinking

# 903
Ама и за детето ли пазаруват от бюджета? За него не е ли отделно?

не, и детето е в този бюджет.
тя овцата беше забравила сокчетата, обаче се пъне за цигари и се кара с мъжа си колко щяла да пуши. изведнъж й светна, че детето има нужда от сокове.

ох, писна ми от това мйекане на тази жена!!! предпочитам да слушам смеха на Калин.

# 904
  • Germany
Аз досега не чух нещо специално да са поръчвали за детето, но не слушам и много внимателно. Сега чух за бисквитите и то защото Десислава каза, че иска бисквити, 2 кутии, едната да е за Яница. Тогава Христина каза, че се отказва от една кутия цигари и от пастета за сметка на кутията бисквити.

# 905
Ама и тая Ката е голяма Лисица! Манипулира всички! А вън е страшна използвачка! Само гледа да се лепне към някой богат и известен  и как да има не само пъпките от гъза ще му изстиска, ами и ще му го оближе целия.......А , че цяла София знаеше, че се пощипва с Гого фризьора-не знам що се прави на ощипана мома.......... #Crazy

Е по-голяма простотия от това не съм чела!Катя е най-малко използвачка, ама най-малко това може да се кажа за нея, смешна работа.Не познавам всички в къщата, но от тези, които да,  мога да кажа, че Катето е единственана, която е себе си едно към едно.Тя е такава каквато я гледаме в къщата,  и вкъщи домакинствайки, и  по купони и сред приятели и въобще -себе си .Супер земна!
Вземи си свери часовника като пишеш престарели клюки от жълтите вестници от преди 4 години, това за Гогата го имаше точно преди толкова на първа страница, та чак и за сватба се говореше

# 906
Този Гого не беше ли "мека китка"  newsm78
Била съм при него на прическа, когато работеше при Капанов, преди най-малко 5 години, ами приличаше си на такъв  Thinking

А на мен пък определено не ми приличаше на "мека китка", даже напротив. Също по преки впечатления.

# 907
съжалявам , но не разбирам тази жена ( Христина) какво прави с детето си там!

Пази си мъжа да не и изневери  Simple Smile

# 908
  • Някъде на път....
съжалявам , но не разбирам тази жена ( Христина) какво прави с детето си там!

Пази си мъжа да не и изневери  Simple Smile

hahaha

# 909
Тишо - "Презервативи пак не вземахме"
Китаеца - "Ми то се поразведохме тука всички"

# 910
Христина е отново намусена, определено е почнала да свиква с измисленото си амплоа на ВИП. Тя не ядяла кайма, ядяла само ябълки и сирене, репчи се на Десислава нещо. Егати намусената дрисла.

# 911
Венета се показа пред цяла България що за човек е всъщност - злобарка от класа
ай стига, бе, сериозно ли говориш. ooooh!
За "първи" път виждам някой да се изказватака! Mr. Green

Не ви ли омръзна да пишете следното изречение: "Венета е злоба"?

Така събуждат интересът ви към нея и предаването й, че сами не можете да се усетите.
Така ли аз пък защо си мисля че има даже още по остри изказвания,  но както и да е пиша това което мисля и виждам на екрана .... и никой не може да ми забрани да си изкажа мнението. Ами самите "Господари на ефира" се бъзикат с това ....... все пак прави впечатление нали .... м/у другото преди Випа аз я харесвах, но сега вече не ...... това не означава че подкрепям Азис...... и темата е да изкажем мнение, а не да се заяждаме.

# 912
Здравко към Христина : "Абе, обичам тА, кучкоооо!"

Shocked

# 913
ХрАстина е доста елементарна както и Здравко-Господ е събирач

# 914
Здравко към Христина : "Абе, обичам тА, кучкоооо!"

Shocked

Laughing
Утре си купувам карта и почвам да гледам.

Само ми е чудно, как така детето е наравно с другите в бюджета. За него - мляко, пък друг може да иска водка... То, изобщо яде ли милото...
А колко е седмичния бюждет?

Общи условия

Активация на акаунт