VIP Brother 2 - 7

• 45 225
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Кфоти, не кофти, Гого си е много готин.

# 886
  • Добрич
Той не беше ли преди в "Огледала"?

Да, същият!  Wink

# 887
  • София

Същия фризьора на Радост от Огледала

# 888

Беше.Правеха участничките в "Арлет" - той там работи.

# 889
И аз за Кейси, нищо че са ме изпреварили - http://www.arlet.bg/www/pages/gogo.html

# 890
Laughing
Дайте снимка на тоя Гого, да го видя и аз.
Защото "Шок" не чета

Този ли е? Григории Кюлев от Арлет?

# 891
Венета много лицемерно се изказа за излизането на Азис. Първо- ми той, нали, ми те чалга феновете са толкова много, щяха да го подкрепят, а аз съм една обикновена водеща, той нямаше от какво да се страхува, едва ли не, че тя не му е никаква конкуренция. Накрая обаче като я попитаха кой, според нея, е щял да победи и тя- ми може да прозвучи нескромно, ама аз ooooh! Значи хем така, хем онака Thinking

# 892
  • София
Е, нали щеше да го скъса на номинациите?!?!?!

# 893
венетка като излезе няма начин да не научи за това колко е бил резултата между нея и азс, така че аз съм спокойна  Laughing
ако вземе обаче наградата и какво ще каже, като близначките: ами нас хората ни завиждат, затова така се отнасят към нас  ooooh!

# 894
  • Germany
Няма да има пастетче за Христина, отказа се за бисквити за детето

# 895
Венета като гепи наградата ще й дреме на кукуригуто какво мислят хората за нея  Rolling Eyes

# 896
добре де, тая христина, като вижда, че НЯМА достатъчно неща за детето й - за кво стои там? на всичко отгоре има претенции за кашкавал , пастети и незнам си още какво - непрекъснато я чувам как говори!

според мен това е супер нередно, защото Яница става Участник в играта!

съжалявам , но не разбирам тази жена ( Христина) какво прави с детето си там!

# 897
Ама и за детето ли пазаруват от бюджета? За него не е ли отделно?

# 898
Венета като гепи наградата ще й дреме на кукуригуто какво мислят хората за нея  Rolling Eyes
Е да ама са "само" 100 000. Все ще ги изхарчи и тогава пак трябва да ходи да води предавания hahaha

# 899
Венета много лицемерно се изказа за излизането на Азис. Първо- ми той, нали, ми те чалга феновете са толкова много, щяха да го подкрепят, а аз съм една обикновена водеща, той нямаше от какво да се страхува, едва ли не, че тя не му е никаква конкуренция. Накрая обаче като я попитаха кой, според нея, е щял да победи и тя- ми може да прозвучи нескромно, ама аз ooooh! Значи хем така, хем онака Thinking
Да! Точно това беше и моя коментар  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт