VIP Brother 2 - 7

• 45 213
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 945
Абе десислава непрекъснато яде нещо- все търси нещо сладко, хляб, маже,вари,прави...непрекъснато дъвче нещо. #Crazy

# 946
Какъв договор пак съм изпуснала, ей да му се незнае. ooooh!

# 947
Абе десислава непрекъснато яде нещо- все търси нещо сладко, хляб, маже,вари,прави...непрекъснато дъвче нещо. #Crazy

Сигурно е от тъпотия. Мен ако ме затворят в къщата, сигурно все в хладилника ще ми е главата.
Обикновено се напълнява в къщата, по мои наблюдения Laughing

Синеоч, говори се, че са му платили 50 хил., за да влезе и той се е съгласил за 2 седмици престой.

# 948
А днес разправяше,че ще кара три дни само на вода newsm78
..пък може и от утре да почне знам ли Rolling Eyes

# 949
  • София /Абсурдистан
От къде да го дръпна ББ, че сега се прибирам, а в Арената го няма newsm78

# 950
  • Cофия
А някой видя ли Десислава как прави тези близалки?  Вкусни ми изглеждат  Blush

# 951

Синеоч, говори се, че са му платили 50 хил., за да влезе и той се е съгласил за 2 седмици престой.

Лейди вярно ли е това, баси, не мога да повярвам.....като се замисля, защо пък да не е вярно.... Rolling Eyes

# 952
А някой видя ли Десислава как прави тези близалки?  Вкусни ми изглеждат  Blush

Доколкото разбрах разтапя захар в една тенджерка и после ги излива във формички (примерно във формичка за лед). Ама май формичките трябва да са леко намазнени, за да може да се отдели после близалката. И докато захарта е още течна се слагат клечките. Т.е. стават карамелени близалки.

# 953

Лейди вярно ли е това, баси, не мога да повярвам.....като се замисля, защо пък да не е вярно.... Rolling Eyes
Договора му е за 100 000 лв за 14 дни , но ги взима само ако не излезе по собствено желание преди да са минали тези 2 седмици

# 954

А ти да не би да си помисли,че без пари се е съгласил да участва? напълно нормално е за мен

# 955
  • Cофия
Мерси Kiss Grinning

# 956
Защо ще излиза Азо?
Не можах да го гледам, а пък и не ми се чете толкова много назад.
Подскажете малко, плийз. Hug

Според неофициалната версия- в петък му изтича предварителния договор за престой в къщата.
Версията на Азис- омръзнало му е, не му се стои на затворено, липсват му Галка и бъдещото бебе и външния свят.
и реве щото не му се ходи, а пък хем го е страх от Венета, хем пък не иска да стои без пари
много неуверен в себе си, а се праска с такова самочувствие, явно поза
ако знае колко хора, античалгари и хейтърки го подкрепят Laughing

# 957
констанс- много ти е зловещ аватара,ужас! не можах да се светна изобщо за акво става въпрос...гррррррррр

# 958
Говорят си, че Мадона си биела хормона на растежа.

# 959
Ееее, Монде недей така, нищо не съм си мислила, просто си разсъждавам на глас.
Не ми е зор колко ще вземе, или е взел, негова си работа, да са му на късмет и с кеф да си ги харчи.

Общи условия

Активация на акаунт