VIP Brother 2 - 7

• 45 213
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 020
Мисля, че Азис влезе в къщата точно да разбули тайната около особата си. Има женски маниери, вярно, но незнам дали сте забелязали как си държи цигарата...съвсем по мъжки. Може да ви се струва глупаво, но за мен си е показателно. Не го харесвам, нито музиката която прави...явно обаче продуктът Азис работи....
Според мен ще спечели Евро или Калин или Маги...

# 1 021
Цитат
Аз пък не искам Здравко да спечели, нито е Вип, нито ще е честно два пъти да печели един и същи човек

То няма да е честно, но ще е за пръв път в историята на Биг брадър  и ще влезе не само в Календар, ами навсякъде по новините , където има брадър по света.
Вие представяте ли си колко за пръв път се случиха в българските варианти на предаването???

# 1 022
Всичко останало е един не дотам
добър ПиАр поне за мен
.

Аз пък смятам, че точно там мнооооого добре го раздават, защото не е тайна, че Азис копира-в мъжи вариант-Мадона. Ясно е колко скендъли е формила около себе си Мадона, особено  с включването на лесбонотките от време на време- Twisted Evil-а понастоящем е една строга мама Ричи......и едва ли възпитава в същия дух и децата си.
Все пак отчитам и факта, че ти по-горе казваш поне за мен

# 1 023
Аз също бях чувала,че Азис е двойка с Гала.И то се харесват от съвсем малки,но не знам защо не можели да го обявят публично.Ето защо се налагало да се крият и Азис да се прави на гей,а Гала на уж негова прислужница.Всъщност още от малки се знаело че се обичат.Не знам това от къде го чух,но може и да се окаже вярно накрая....
Дано на следващаат номинация излезе Венета,ужасно е противна и лично аз не желая да я гледам повече.

# 1 024
  • София
Добро утро Випаджийки  morning
Как е хавата в къщата, нещо интересно в момента  Thinking

Хайде да гадаем кои ще са номинираните таз вечер - залагам пак на Винетка и Деси. А може и трима да са  newsm78

# 1 025
Венета и Здравко Peace

# 1 026
Много ми е гадно,че Васко излиза Sad.Вчера много ме разчувства тази  сценка Heart Eyes.А Минетка ВЪН Twisted Evil

# 1 027
Добро утро, ВИП мами!

Досега одумваха здравкови и венетини.
Всичко, което сме си обсъждали тука, го казаха- и те виждат хората. Wink
Добро е настроението като цяло. Peace

# 1 028
Групата на Азис обсъдиха Здравко едно хубаво. Май никой не го харесва особено.
Онзи ден Азис и Китаеца се карали и Здравко им направил забележка, че не е хубаво така да се карат пред хората и т.н. /при положение, че самият той все се дръгне с Христина и се карат/. Китаеца каза, че едвам се е сдържал да си премълчи. Вика, заради Васко се сдържах, ама сега като излезе, глей кво ще го направя Здравко Laughing Другите му припомниха, че насилието е забранено в къщата Laughing
Азис пък разказва, как Здравко му казал, че не знаел неговите песни, защото не слушал чалга и не бил чалгаджия. В друг момент обаче Азис чул, как Христина казала, че не можела да изкара Здравко от чалга- баровете и в тях дънел Планета до дупка Laughing А преди няколко дни Здравко си тананикал някаква песен на Деси отпреди 7 години Laughing

# 1 029
Aзис пък разказва, как Здравко му казал, че не знаел неговите песни, защото не слушал чалга и не бил чалгаджия. В друг момент обаче Азис чул, как Христина казала, че не можела да изкара Здравко от чалга- баровете и в тях дънел Планета до дупка Laughing А преди няколко дни Здравко си тананикал някаква песен на Деси отпреди 7 години Laughing

Ами тя, нали, Христина на лайфа каза, че Здравко е фен на Десислава
к'во се прай на луд #Cussing out

# 1 030
Венета съвсем се поболя:) Вече едвам говори горката.

# 1 031
Да вземе да излезе, че да се излекува.  hahaha

# 1 032
Видяхте ли, че Галка и Азис се обичат.Аз ви разправях преди, че за да зачене от него и да му роди дете, трябва да си го обича, пък някой, не та не...то и за пари се правело. Аз все още слава Богу непознавам жена, която да се съгласи да износи на някого детето, без обич, само за пари

Пък Здравко кво се прави и той на много благовъзпитан - слуша си и се мята на кючеците , пък после... Whistling

# 1 033
е как бе Христина още преди да влезе каза, че на Здравко любимата певица е Десислава

# 1 034
Тишо и Здравко много взеха да се разбират, преди не се понасяха, даже той не го искаше за кум в началото, ама нали е в къщата нямаше как
изобщо в този Брадър Здравко е много по-различен, преди го харесвах, разправяше глупости, забавен беше, сега явно голям бизнесмен е станал, парите са го развалили Wink

Общи условия

Активация на акаунт