VIP Brother 2 - 7

• 45 170
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 035
Венета съвсем се поболя:) Вече едвам говори горката.
Е какво пак е недоволна, нали вече не е номинирана? То пък нейното няма угодия вече #Cussing out

# 1 036
... сега явно голям бизнесмен е станал, парите са го развалили Wink

Не просто бизнесмен,а бизнесмен,който се гласи за кмет  Laughing

# 1 037
да имал човека проблеми с общината и кво да прави ще става кмет и ако случайно стане жена му тотално ще изперка

# 1 038
А помните ли преди да влезе Христина в изповедалнята за Горещо, Здравко отиде да я целуне и тихо и каза: Да не се изтървеш да кажеш нещо, за някои хора...

Не е лошо, че хванал бизнес и работи човека, по-неприятен му е характера "балкански", и това, че се мъчи да играе не такъв какъвто е , а не му се отдава...

# 1 039
  • София
И аз си мисля, че Азис играе роля заедно с Китаеца. И двамата имат изгода от "връзката" си.
Има нещо мъжко в Азис.
Ако не беше мой колега, който е отрастнал в Костинброд и го познава от дете, нямаше да се съмнявам толкова. Колегата още преди години ми е разказвал за Азис, знаеше името му (Васко), къде е живеел, кои са у били приятелите, баба му, родата му, истории от детските им игри...изобщо куп факти, които тогава не се знаеха за него. Та, той казва, че Васко си е обратен по рождение.
И до толкова вярвам на колегата ми (познавам го що за човек е, знаем се от години), че се съмнявам в своята преценка.

А за победителя...имаше една персона във форума, която точно изброи хората влизащи в къщата, че Здравко ще се жени и т.н. Същата спомена и победителя- Катето.

# 1 040
Хаа вижте в един форум как са прекръстили Венета Райкова - Злобета Лайкова
 hahaha hahaha hahaha много й приляга Joy

# 1 041
Извикаха Венета в изповедалнята. Дали ще и съобщят процента от снощи...? Wink Twisted Evil

Здравко: Абе вземи си нашенка от село...

Лекар щял да идва да я прегледа. Ама каква специалност ще е лекаря.... Thinking

# 1 042
Извикаха Венета в изповедалнята. Дали ще и съобщят процента от снощи...? Wink Twisted Evil

Май я извикаха,за да и дадат лекарства.

# 1 043
Ама чудя се тоя Здравко,не го ли е срам..Беше си поканил за кум виктор от ББ1,ми дръж си на думата,кво се правиш на интересен.Онзи човек го е приел сериозно,чакал е,и изведнъж - хоп !
Тишето за кум.Ми аз мисля че това е просташко.Да не говорим че Венетка сама се предложи за кума,направо се натресе.И сега натресе и съпружеството си за кум.На мен ми е гадно това му поведение и ако съм на Виктор на мястото няма да искам да го видя Здравко.Верно се е променил той,в отрицателна посока....

# 1 044
Mисля, че следващите номинирани ще са Десислава и Здравко. Май Венетка пак ще отърве кожата, нали така или иначе си я гласят за победителка  Rolling Eyes

# 1 045
сигурна съм, че Венета ще е номимирана, друг е въпроса, че изведнъж ще почнат хората да я обичат и няма да излезе Twisted Evil

# 1 046
Какво е това бялото, с което Маги и Деси си клепат лицата? Някаква готова маска ли?

# 1 047
Аз мисля, че Катето, Маги, Деси със сигурност ще номинират Венета. Калин е под въпрос.
От друга страна Христина, Здравко, Венета и Тихомир ще номинират или Деси или Катя. Това е хубавото, че може би ще се разделят гласовете им. Само Китаеца нещо взе да ме съмнява. Играе си някаква игра, доста елементарно разбира се, но нещо криви от пътя. Забелязахте ли колко пъти повтори първо за Азис, че със сигурност ще излезе, а напоследък постоянно повтаря- Деси ще излезе в понеделник, тя не може без Васко. Имам чувство, че се опитва да и го внушава...

# 1 048
  • София
Мисля, че номинирани довечера ще са Венетка и Катето  Thinking

# 1 049
Мисля, че номинирани довечера ще са Венетка и Катето  Thinking

Ами да ти кажа-по-добре да е така, защото ако са с Деси и тя поиска в понеделник да си ходи, Венета пак ще се измъкне.

Общи условия

Активация на акаунт