VIP Brother 2 - 7

• 45 150
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 050
Мисля, че номинирани довечера ще са Венетка и Катето  Thinking

Ами да ти кажа-по-добре да е така, защото ако са с Деси и тя поиска в понеделник да си ходи, Венета пак ще се измъкне.
Катето е също много вероятно номинирана, защото е голям конкурент

Венетка откакво е болна? постоянно е на двора

бтв, имах една колежка Венета, на която също викахме Минета, ама не защото не правеше, а защото правеше "ми" на зам.шефа Joy

# 1 051
Тоз Китаец много взе да си придава важност. Мишок.Непрекъснато с тоя равният тон прави разни гадни забележчици на Азис...Мън-мън-мън непрекъснато.Много ме дразни-позабравил е защо е там.

# 1 052
Това, което ме дразни най- много във Венета е постоянното и самоизтъкване, че тя е най и нещо по- от другите. Снощи примерно, пак взе да убеждава Калин, как знаела за всеки от къщата разни неща и то от достоверни източници, как всички театралничат и тя пред тях била "цвете за мирисане". Хората виждали кои са свястните хора /видиш ли, аз и Тишо, разбира се/ и т.н. Според мен един истински професионалист би трябвало да си знае цената, но не и да бъде толкова самонадеян и надменен. Човек, който не търпи критика, не може да бъде професионалист за мен. Мисля, че добре ще и се отрази, ако падне от високо.

# 1 053
Уау, как се сдъвкаха Китайчето и Азис! fight
Ама Китайче доста истини му каза на Азис, а той явно не е свикнал така му се казва всичко право в очите.

# 1 054
  • София-в сърцата на моите деца
Абе тая Катя, като я гледам и слушам не злобее по-малко от Венетка! Как пък разбрахте, че е толкова готина и добра и умна, пък и  била себе си,/ като е АКТРИСА!/  Нещо не ми се връзват нещата! От 3-4 дни Ката и Маги плюят нон стоп и клюкарят нон стоп , ама защо не го виждате и чувате -не ми е ясно? То и Маги искаше да шибне шамар на Роситу и после шамар на Винетка, ама и това не се вижда? Що ли?Е, явно имате избирателна способност!
А колкото до Здравко , не мисля, че е ВИП , за да пИчели този сезон ! Просто не е нормално! И са прави другите да го игнорират, защото на кого от вас са му пели на сватбата Азис и Десислава без пари, пък и ББ да ги бракосъчетае.....! В края на крайщата излъгани останаха ВИП-овете, че ги накараха да направят сватбата и купонът на един пръдльо, който с нищо не го е заслужил!!!!Ама не е луд този дето яде зелника, а този който му го дава? #2gunfire

# 1 055
Това, което ме дразни най- много във Венета е постоянното и самоизтъкване, че тя е най и нещо по- от другите. Снощи примерно, пак взе да убеждава Калин, как знаела за всеки от къщата разни неща и то от достоверни източници, как всички театралничат и тя пред тях била "цвете за мирисане". Хората виждали кои са свястните хора /видиш ли, аз и Тишо, разбира се/ и т.н. Според мен един истински професионалист би трябвало да си знае цената, но не и да бъде толкова самонадеян и надменен. Човек, който не търпи критика, не може да бъде професионалист за мен. Мисля, че добре ще и се отрази, ако падне от високо.
Да, освен това май е доста глупава. Сама си сере на пътя. Използва удари под кръста срещу хората, които и дават хляб. Просто ценностната и система е доста сбъркана. Яд ме е на недостойното и поведение, но по-скоро я съжалявам.

# 1 056
Мацки, къде го гледате това бе, я дайте линк веднага, че изпускам клюката

# 1 057
# 1 058
а това детенце е голям сладур, толкова чаровна усмивка има, в началото мислех, че прилича на Здравко, но като я загледах един път Хриса като я разнасяше, има точно чертите на майка си.
а пък как го навлича, Калин гол до кръста, другите по къс ръкав, а Яница с блуьа с дълъг ръкав и грейка, друг път навън се пекат голи, детето с якета, блузи, грейки, един път Маги си играеше с него и без да я види Хриса, надигна дрехите да види с колко ката е навлечена, поне 4-5 и я проверява дали е изпотена Mr. Green

# 1 059
Мисля, че номинирани довечера ще са Венетка и Катето  Thinking

Само да припомня номинациите са утре Петък по време на лайфа !
иначе и аз мисля че Катето и Минетка може би и Деси / да не забравяме Калин 2т. за деси щото той не обича бяло Барби !
пада си негроебец  Sick

# 1 060
според мен номинирани ще са венета и катето. двете са най-дразнещи за срещуположните лагери.

# 1 061
Мисля, че номинирани довечера ще са Венетка и Катето  Thinking

Само да припомня номинациите са утре Петък по време на лайфа !
иначе и аз мисля че Катето и Минетка може би и Деси / да не забравяме Калин 2т. за деси щото той не обича бяло Барби !
пада си негроебец  Sick
Май най-добрия вариант е да са трите, за  да се включат и феновете на Деси.

# 1 062
Венета: Не сме се разбирали като се женим да ми казваш какво да правя-не си ми шеф!
Тихомир: Искаш ли да дойда да ти седна отгоре?!

# 1 063
Момичета, вижте какво открих....хванах се да чета онлайн книгата на АЗИС, докато нямаме работа-наистина, каква е понякога цената на славата. Mr. Green

"След време, седя си аз в sladur.com и си брой-кам нет флиртове, ама в инфото подснимката си съм предупредила никой да не ме безпокои. Ис-аз да избирам с кого даговоря, не вие да изби-рате мен. И ми светва един прозорец със следния текст: „Не миотговаряй. Извинявай, че те притеснявам, само искам да ти кажа, че много ти севъзхищавам на всичко, което правиш и особено много харесвам черно белия клип наНели Рангелова, който си режисирала."Загледах се в името на подателя. Азис. Без снимка. Не ми хрумна, че зад това име можеда седи истинският Азис. „А може ли да ти отговоря, само, за да ти кажа благодаря."-написах аз. Така разменихме още няколко реплики и той ми се представи. В нет-а всекиможе да си влезе с името Азис, а и да твърди какво ли не, но му повярвах на секундата, незнам защо. Тук се сещам как веднъж с певицата Ирра, докато се учехме още дасърфира-ме из интернет, влязохме в един чат, заговорихме се с произволни чатъри иказахме, ние сме Ирра и Ваня Щерсва. А те ни върнаха: „Да бе... а ние сме Мадона иДженифър Лопес..."Та заприказвахме се с него и ме очарова на секундата с едно признание. „Искам да серегистрирам в този сайт като всички нормални хора. Да си сложа снимка. Но не става.Администраторите ме връщат с обяснението: "Нямате право даслагате снимки на известни личности". Над десет опита имам. Все ме гонят. Защо. Катосъм Азис да не съм чумав. Нямам право да поговоря с всички останали хора. Много ми е болно

# 1 064
  • София

А защото ние във форума , а пък и съквартирантите НЕ ЗНАЕМ много истини за нея  Wink
Ама то се иска да може да мислиш преди да почнеш да говориш, а този процес у Лайнетка - Минетка не съществува.

Извинявам се за цветущото изказване

Общи условия

Активация на акаунт