VIP Brother 2 - 7

• 45 095
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 125
кажете какво става сега, че не гледам.
А Калин само аз ли все гол го засичам, по шалвар, много гадно

# 1 126
  • Germany
Десислава е по бански с прашки и домакинска престилка и пее и денси...Василка се включи, но на нас ни даваха да гледаме само Калин как се хилондри. Всички много викаха и пляскаха Simple Smile После Китайчето каза, че Десита щяла да се срамува като се гледа после Sunglasses

# 1 127
  • Germany
Ей, няма оттърване от тия Василеви. Сега пък Здравко ще е в "Горещо".

# 1 128
  • Варна
Ей, няма оттърване от тия Василеви. Сега пък Здравко ще е в "Горещо".
Ами кой да е, след като Венетка се скара с всички, които биха били интересни в "Горещо"....Затова сагата на сем. Василеви си продължава.........

# 1 129
 Thinking
Аз си мисля за тая болест на минета, а като си спомня кви ги плещеше шишо минетин (че минета е такава, онакава, щела да става майка скоро и други простотии от тоя род) тааааа...
се чудя, дали нема да извадят от торбата некой "шуър чек"  newsm78

# 1 130
Днес я загледах Венета,ми тя на анорексичка ми прилича  Thinking

# 1 131
Венета кога се натокА така? да не е водила вече предаването? нали нямаше глас?

# 1 132
  • Germany
А, да я видиш сега с прическа, грим, рокля Роко Бароко (нямам идея как се пише това)...мацка е. Когато е неглиже не ми харесва, прекалено е сухичка за моя вкус Peace

# 1 133
  • София
Венета кога се натокА така? да не е водила вече предаването? нали нямаше глас?

Абе, тя ако днес ще снима "Горещо", нищо чудно, че има задух и загуба на гласа.Пристъп на паника му се вика на това - нищо особено, ще й дадат нещо успокоително и ще е О.К.

# 1 134
На номинации ще са Венета и Деса
Peace

# 1 135
Thinking
Аз си мисля за тая болест на минета, а като си спомня кви ги плещеше шишо минетин (че минета е такава, онакава, щела да става майка скоро и други простотии от тоя род) тааааа...

нали й дойде в началото на Брадъра Wink

# 1 136
  • София
Thinking

Ммм, цветна?!

# 1 137
И аз съм на това мнение. Отвратително грозна е без грим и прическа.

# 1 138
  • София

А Калин само аз ли все гол го засичам, по шалвар, много гадно

Не си само ти...много гадно Confused Облича си блуза/риза само, когато ще има живо предаване. Отърка си кирта по мебелите тоз човек...шляпа бос навсякъде и после си качва краката по мебелите.
Иначе, не е лошо момче, ама  Sick

# 1 139
Thinking

Ммм, цветна?!
е що пък цветна? то Випчо е такъв факир ooooh!, и минета е в такава прИмоция, че изобщо не е нужно да е имала цикъл, или да е спала със шишо минетин  Joy за да цъфне ново брадърче  Joy

Общи условия

Активация на акаунт