VIP Brother 2 - 7

• 45 049
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 215
 Simple Smile Деси си хапва само вечер

# 1 216
  • Някъде на път....
И на мен ми е симпатична Катето, много ме разсмива Peace
И на мен!  Peace

# 1 217
На мен Венета също ми се вижда прекалено слаба /при положение, че по принцип харесвам по- слаби жени/.
Вярно е, че Катето, Маги и другите си позволяват подигравки зад гърба и, но в случая те са провокирани. Венета ако не беше започнала, нямаше да се стигне до тук. Какво и дава право на нея да коментира кой бил любовника на Катя например? Коя е тя? На нейно място и аз бих побесняла. Катя сама каза, че ако тръгне да си отваря устата пред нея и да и вдига скандали, може и до бой да се стигне Mr. Green
А да спориш с Венета е загубена кауза, от тази гледна точка разбирам защо на никой не му се занимава с нея. Само Калинко има нерви Laughing
Принципно Венета сама се бута между шамарите. Дето се вика- каквото повикало- такова се обадило.

# 1 218
 Peace с горното мнение

И не забравяйте, като обвинявате Катето, че това е игра и е възможно да позасили реакциите си с някаква цел...

# 1 219
  • София
Харесвам Катето. Имала е тежко детство, но не пуска сълзи и сополи пред камерите за да я съжаляват.

Дай, моля ти се малко повече информация  Simple Smile
АЗ също съм раснала без баща ми и имам някаква склонности към подобни теми.

# 1 220
Дето се вика- каквото повикало- такова се обадило.

Точно! Венета провокира и настрои всички против себе си.Катето много хубаво каза-защо не се смее,не се забавлява с нас,а само злобее?! Венета се държи нападателно и нахално и реакцията на Катето си беше съвсем нормалана.Лично аз ако бях вътре щях да реагирам много по-рано и то много по-остро от Катя.

# 1 221
Ааааа...Азис започна да говори срещу Белослава  #Cussing out Ядосах се и отивам да се къпя  Crossing Arms

# 1 222
  • Варна
ехеее, пуснаха им неочаквано музика и те полудяха от кеф

# 1 223
  • София
Ааааа...Азис започна да говори срещу Белослава  #Cussing out

Защо пък с/у Белослава?

# 1 224
Ааааа...Азис започна да говори срещу Белослава  #Cussing out Ядосах се и отивам да се къпя  Crossing Arms
Че какво против Белослава има Азис бе?!
Я раздуйте!

# 1 225
Не се изразих правилно.Не че говори срещу нея,ами каза,че била невзрачна,не била секси и не била хубава жена.Калин се опита да му обясни своето виждане,но  ...никаква полза.Много се нервирах,понеже обожавам Белослава и спрях звука,за да не го слушам.

# 1 226
  • Варна
Че какво против Белослава има Азис бе?!
Я раздуйте!
каза, че била невзрачна /незнам дали това беше точната дума/ като жена, не можела да го надърви, не му въздействала по никакъв начин  , не го кефела как пее, не пеела, а шепнела

# 1 227
  • София
ами каза,че била невзрачна,не била секси и не била хубава жена.

Е как тя, лично за мен, е 100% ЖЕНА и е много секси.

# 1 228
  • ВАРНА
А Деси признава,че харесва Белослава и би желала да слуша музиката и в задушевно заведение с любим човек......такава представа и създавала Белослава.
А Здравко вярно не е фолк фен-ще му се сецне кръста от гюбеци Wink
Аз напускам фронта,че от тази музика ще ми потече кръв от ушите.

# 1 229

Че от кога Азис разбира от жени  newsm78?

Общи условия

Активация на акаунт