Професионална психическа помощ в Горна Оряховица

• 165
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Много се надявам хора да видят тази статия, защото много се нуждая от отговори!

Така, накратко, много близък мой човек има сериозни проблеми и не знам как по друг начин да окажа помощ, освен да намеря добър психически “помощник”. Гледах в superdoc за Търновски, но цените са ужасно високи.., не че смятам, че който и да намеря, ще е по-евтин, но схващате.. Гледах една психоложка Ася Георгиева и не съм сигурна дали ще е добър избор..

Единствено ще поясня, че родителите на близкия ми човек трудно ще се съгласят и затова търся, колкото се може по-евтино.

Моля споделете, каквото знаете и можете, защото отчая желая да помогна

#психиатър #психотерапевт #психическоздраве #психическапомощ #психолог #запитване #съвет #професионалист #здраве #горнаоряховица #великотърново #помощ

# 1
Психолог или психиатър трябва?
Близките на човека да се обърнат първо към личния му лекар, той ще ги насочи.

# 2
Психолог или психиатър трябва?
Близките на човека да се обърнат първо към личния му лекар, той ще ги насочи.

Ами, първо казах на човека да реши дали наистина иска да потърси помощ. Прибързвам, защото все пак не са решили, но идеята ми беше да ги убедя, че има кой да помогне, въпреки че все пак е тяхно решение дали да отидат или не, дори и да има кой да помогне. Но ще им съобщя за това, когато вземат решение. Благодаря все пак!:)

Общи условия

Активация на акаунт