БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 508
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
А какво стана с другата среща?
Анкетата е валидна до вторник, за да имаме няколко дни за резервация. За сега гледам, че води 21-ви, но има време.

# 76
  • у нас
Хайде, в 12,30 ч сме на Ултра 3.  1stroller preggo  Hands Thumbsup

# 77
Ние с Ади сме в почивка от 13ч и може да наминем да ви видим за малко Simple Smile

а я кажете,някоя от вас чувала ли е за д-р Ковачева(гинеколог)? Добър специалист ли е или не бива Thinking

# 78
  • Бургас
За Ковачева имам добри впечатления от родилното ,случи се няколко пъти на визитация и беше много мила и внимателна.Тук във форума обаче, съм чела и доста негативни мнения.

Аз ще се размина със срещата,точка в полза на прозорците,викат ме  clean

# 79
привет и от мен, отново   Peace след няколкомесечно прекъсване.

# 80
Честит Рожден ден на Александра!   ura  Gift
Да е здрава и винаги щастлива и да радва мама!!!
Бременни приемате ли на срещата Simple Smile

разбира се   Hug
и аз бременна тръгнах по тия срещи Peace
То хубаво ама ние работещите бременни да видим кога ще се вредим да се видим май после. То в това хубаво време сме като затворнички по тия офиси.  newsm12 Надявам се скоро да успея за някоя от срещичките.  newsm17
А за сега на разхождащите се да се поразходят и заради мен и да им пожелая приятна разходка! А на останалите приятен ден!

# 81
 Еее, разминахме се със срещата.Малкия вчера вдигна Т и днес го водих на лекар.Нищо, другия път. Laughing

# 82
привет и от мен, отново   Peace след няколкомесечно прекъсване.
Добре дошла Hug
Сега вече ще си в течение за срещите, така че очаквам да се видим скоро Simple Smile

# 83
 Hug със сигурност  Peace
ето го и попълнението във фамилията- на мама  гордостта са ми те  с каката Heart Eyes :
http://snimka.bg/album.php?album_id=122787

# 84
Еее, разминахме се със срещата.Малкия вчера вдигна Т и днес го водих на лекар.Нищо, другия път. Laughing
И ние се разминахме тъй като съм на работа! Какво му е на Дидко, Живе?
Момичета хайде да се съберем някоя събота и неделя с децата през деня в морската например! Какво мислите?

# 85
Ели, да са ти живи и здрави и двете сладурани!

Снежи, аз съм принципно за. Само измисли кога и къде.

# 86
  Засега уж нищо му няма.Ще видим, може да е от последния кучешки, да излиза и той, че все с Т над 38 ги вади тия зъби.

# 87
  • у нас
а я кажете,някоя от вас чувала ли е за д-р Ковачева(гинеколог)? Добър специалист ли е или не бива Thinking

Едва ли някой не е чувал за Ковачева, та тя замества  Георгиев, когато  е в отпуск и ако не се лъжа  е шефка на гинекологията, ако не - някой да ме поправи. Ковачева е много корумпирана. Иначе добре се отнася. Има кабинет на Шейново, точно зад РДВР-то.

Джи, дано да свалите Т и да се оправите бързичко, искамете на среща Joy

# 88
   Момичета, благодаря ви за пожеланията и хубавите думи Heart Eyes Да ви се връщат Heart Eyes

Hug

# 89
  • Бургас
За Д-р Ковачева : тя ми прави секциото. Според мен е добър специалист. Внимателна е .Можеш да чуеш различни мнения във форума за нея .Прецени сама.Тя е шефка  на родилното отд.

Общи условия

Активация на акаунт