БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 536
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас

Гале, това предложение за ФШ е много готино, ама по кое време се ходи и знаеш ли какъв точно е учебния план? Защото например може отначало да се пропуснат някои часове - например обясненията кой инструмент за какво се използва и други такива елементарни неща. Ако имаш някакво инфо пиши ми на лични, моля те.

Времето ,кога и къде да ходиш зависи от теб и донякъде от преподавателя,но ще се съобразят с теб,защото е индивидуално,или най-много 2-3 заедно.Ако си сам струва 9 лева на час,иначе по 6 лева на час.
Обясниха ми,че поне 30 часа според тях ще ми трябват,иначе минимума е да вземеш 10 часа.Предполагам,че като се срещнеш с преподавателя се уточнява какво ниво си и от там се почва обучението.

Галхен, ти нали искаше лятната количка на Чико да купуваш, до нас в Бамболино вчера я видях за 169 лв.Ако искаш ела се разходи да я видиш. LaughingИмаше синя и червена май.

Мерси,купихме още миналата седмица,но на Джордани.Пратих го моя  и той избра тази,защото имала повече екстри - кошче за багаж,калъфка за дъждобрана и джобче за прибирането му,по-широко седалка ,  какво да разправям ,обаче нещо взе да ми скърца като е малкия вътре,а пък уж до 15 кг става и сега се чудя как да го реша тоя проблем  newsm78,без него не скърца.Екстрите ми излязоха през носа .То вярно ,че и аз доста я натоварих няколко пъти,но малкия е 12-13 кг.Ако някой знае как да го оправя това скърцане да издаде тайната  Mr. Green

# 136
  Галка, ако скърцат метални части малко машинно масло, ако пластмасови-грес. newsm10

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 12:07 от Ji

# 137
  • Бургас
Мерси Ji ,веднага ще му звънна да търси  bouquet

# 138
  • Бургас
Ако някой знае как да го оправя това скърцане да издаде тайната  Mr. Green
Спасението е смазка, машинно масло или по-добре грес с която смазват колите, смазана веднъж така забравяш повече за скърцането. На баткото количката брат ми я беше смазал така и повече нямах никакви оплаквания, вървеше като лек автомобил години наред  Joy

Мама21 ми то не останало, мен с баткото ме оперираха 18 дни по-рано от термина, е вярно по-спешност ама си беше нормално бебе - готово за излизане. Успех

Последна редакция: сб, 14 апр 2007, 12:23 от 6u6on4eto

# 139
  И моя Buzz се беше разскърцал по едно време, но майстора на велосипеди дето ми я поддържаше ми издаде тайната. LaughingПосле никакви ядове.

# 140
  • Бургас
Успокоихте ме  Heart Eyes, няма да съжалявам тогава за избора,още повече щом и Бъз-овете скърцат понякога Wink

# 141
  • Бургас
  И моя Buzz се беше разскърцал по едно време, но майстора на велосипеди дето ми я поддържаше ми издаде тайната. LaughingПосле никакви ядове.
Искам да попитам дали този майстор на велосипеди би погледнал и моята количка?Т.е занимава ли се с ремонт на детски колички?

# 142
Чупила съм доста колички Embarassed
Карах ги на Автосервиз да ми ги ремонтират.
На "Москва" ,където има всъщност доста сервизи

# 143
Искам да попитам дали този майстор на велосипеди би погледнал и моята количка?Т.е занимава ли се с ремонт на детски колички?

Зависи какъв ти е проблема.На мен ми трабваше най-вече за смяна на гумите/ей, много бързо се износваха Laughing/Други проблеми не съм имала, скърцането само, но аз сама си го оправих след като той ми каза начина.Иначе е много свестен, работилницата му е зад Велека, от колички разбира, защото и той има малко дете.Но все пак, както казах, зависи на теб за какво ти трябва.Твоята количка Buzz ли е?Какво и има?

# 144
знаете ли каква е станало днес пред мастерхаус? имаше полиция, линейки и някакъв човек , проснат на земята и покрит с найлони. ама на момента гледах да се махна бързо и да не гледам  Sick

# 145
  • Бургас
На моята количка и се счупи кръстачката,т.е отдолу нали държат количката две ...алуминиеви пръчки под формата на кръст.Е там се счупи от хубавите ни улици.Живея във Възраждане.Количката е Чиполино-Серена.От Полиема от където съм я купила ми казаха да я заведа на някой вело майстор ,та затова питах за твоя вело майстор,но Дими също ми даде идея да попитам в автосервизите на Москва,мерси! Grinning  love001

# 146
  • Burgas, Bulgaria
не остана я  Crazy в понеделник съм на преглед та ще видим ...........  мноооогооо ме е шубе от бебето какво ще го правя .Знам сега Уиш ако ме прочете какво ще каже -че трябва да се настроя за най-хубавото нещо  Hug ама направо тръпки ме побиват.Знам че и  повечето бременни имат такива опасения ама аз и никакво чувство нямам.Като видя бебето на мойта дружка почвам да рева и не го искам -въпреки че тя ме лекува като ме остави само с него и той като почне да реве аз сама отивам и го взимам.Смотана работа кой знае как ще се хилотя после като си чета глупостите ама на сега  ooooh!.

Става ли ако си стерилизирам щището и бибите сега и ги прибера или трябва непосредствено преди да му дам биберона да е изварен.

# 147
Става ли ако си стерилизирам щището и бибите сега и ги прибера или трябва непосредствено преди да му дам биберона да е изварен.
Я по-добре изчакай да те изпишат от РД и тогава ще се занимаваш с тях. Laughing
 kloie, на количката ти май заварка и трябва, така че в някой автосервиз по ще ти свършат работа. Simple Smile

# 148
  • България
Момичета на някой трябва ли му едноседмична винетка, в сила е от днес . Бяхме я купили за да пътуваме днес с едни приятели, ама нашата кола се развали и пътувахме с друга, така  че не ни е трябвала и няма да ни трябва с развалена кола Simple Smile) искам да  я подаря ако на някой ще му свърши работа.

# 149
  • По света и У нас
Въпреки че гласувах за купон преди няколко дни за 21ви  Peace, вчера разбрах, че се налага да замина в командировка точно тогава  Cry ... Така че в случай, че се организирате точно за тогава да пийнете и едно за мен  beer  Wink А аз ще наваксам следващия път  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт