БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 527
  • 308
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Някъде в Лазур оправяли цифрови апарати.

Сигурно сатава въпрос за сервиз АШ,той е до нас ,ако не се лъжа в 119 блок/кооперация/.

# 196
  • На морето!
Мадлен,добре дошла отново   bouquet
Чакаме да разкажеш как е минало раждането,как си изкарвате първите дни вкъщи...абе всичко за вас! Hug

# 197
  • у нас

Сигурно сатава въпрос за сервиз АШ,той е до нас ,ако не се лъжа в 119 блок/кооперация/.

права си!

Аз сега да ви отправя една покана, която получих преди малко:

Беседи и консултации на Сергей Кузнецов

Предвиждаме да се проведат кратки встъпителни беседи (от 18 до 20 ч., вход 10 лв), на които Сергей Кузнецов да разкаже за своите методи и да демонстрира възможностите им, така че хората да се убедят в ползата от обучението, по градове както следва:

- в Бургас - 17 април (като част от двудневния семинар)
Личните консултации със Сергей Кузнецов ще се провеждат по градове, както следва:

- Бургас: 17 и 18 април

Консултациите са само след предварително записване. Продължителност - 90 минути (час и половина), цена - от 40 до 50 лв. според сложността на случаите

Вероятно повечето, които се интерисуват от нетрадиционна медицина са чували името му, ако някой се интерисува повече пишете на лични.

# 198
къде горе-долу се намира този бл. 119 в Лазур?
Сервиз Аш са сервиз на Сони незнаех че са на нов адрес. Те за няма 2 години смениха 3 адреса.

# 199
Мадлен,добре дошла отново !
Разказвай ни! Смятам, че няма раждане лесно. Нали лесно не се става майка.

# 200
Честито бебенце на Мадлен. Да е живо и здраво.
От пътешествия съм изпуснала цяла една тема. Няма повече, обещавам Simple SmileSimple SmileSimple Smile То даже и тази е към края си, а аз докато ви издиря  ooooh!
Да се похвалим - имаме си вече 2 зъбчета - първото излезе миналия понеделник, а второто - днес.
От днес вече сме на детска кухня и по първи впечатления - май му харесват ястията, но трябва и да свикне все пак с новата храна.
Еми накратко това е от нас. Лека за сега

# 201
Мадлен,добре дошла отново !
Разказвай ни! Смятам, че няма раждане лесно. Нали лесно не се става майка.Но смятам , че на всички ще им е интересно , а на мен най - вече , че малко ме е страх от секциото пред нормалното раждане , така че всяка информация е добре дошла.

# 202
  • Бургас
Сервиз Аш са сервиз на Сони незнаех че са на нов адрес. Те за няма 2 години смениха 3 адреса.

Кооперациите до 5 Районно ул.Места, или даже по-близко е от към малката бензиностанция на ул.Копривщица.

# 203

Кооперациите до 5 Районно ул.Места, или даже по-близко е от към малката бензиностанция на ул.Копривщица.
тръгваш от бензиностанцията право насреща, сред панелките. като повървиш мъничко виждаш сред блоковете нови кооперации. една от тях е 119.

# 204
  • Burgas, Bulgaria
Аз днес бях като за последно на консултация.Имам разкритие и Иванов учтиво ме помоли да си изчакам датата  Joy която е след няколко дни ама знаели сеееее.Човечето е 3200гр. и готово да излиза.Всичко вече ми е уредено а и док каза че е подготвил екипа -каквото и да значи това. Уффффф Божкееее ще имам беебеее направо сякаш някой се бъзика с мен и не ми дава да се събудя.  Mr. Green

# 205
Айдееее задава се ново бебе.  smile3501 Мама21 стискам палци всичко дда мине нормално и бързо!!! Ох и аз така се развълнувам всеки път, а пък като се замисля още колко време имам аз, ама пък и бързо минава. Бързо ама като мине само така се вижда бързо. А пък като гледам Такъв е животър всеки път така се развълнувам, че чак се разплаквам. Смешно е ама какво да се прави. Тези малки мишлета са толкова милички.  Hug

# 206
  • Den Haag
mama21 и аз ти стискам палци  Peace Peace Peace, желая ти много леко раждане и скоро да прегърнеш своето прекрасно бебче  Hug

# 207
  • По света и У нас

Галхен, ние ще излеземе съседи  Mr. Green

АШ са на това място от поне година и половина, защото там ми оправяха факса /Panasonic/ ....

Другото място където може да проверите е близо до Новата поща, тръгва се в посока Калината и малко преди 1вата пресечка и след малкия магазин за дрехи има един сервиз/магазин, горе-долу се пада срещу офиса на ОББ ...

madllen  Hug - съжалявам, да прочета, че секциото не е минало според очакванията ти /пожелавам ти бързо да забравиш/, сега се радвай на Ивчо и да го нагушкаш от нас  Hug Hug Hug ... Изглежда съм късметлийка, аз имам само хубави спомени около операцията, като може би изключим около час  Mr. Green

mari_anka - добре дошла   bouquet

# 208
  • Burgas, Bulgaria
 Hug на всички
За фризьор-Трайко Китанчев 33 -Динко голям сладур по-скоро сладурана  Mr. Green със силикон в устните.Гарантирам ви че ще останете доволни.

# 209
Мадлен, честит ти малък Ивайло    bouquet baloni mamma 
Баща ти веднага се похвали, и почерпи Grinning
Да ти е жив и здрав малкият юнак, да папка и да слушка много
 Дано бързо до забравиш неприятните моменти, гледай си сладкия бебок и всичко ще е наред.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт