БУРГАЗЛИЙКА ли си - то е ясно, умна си и тъй прекрасна!

• 11 509
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
  • България
Мадлен , добре дошла   bouquet. Много се радвам , че вече сте си вкъщи с малкото мишленце Simple Smile Ама , мила и аз чакам мома другия месец , дали няма да стане изненада накрая  Laughing Ама каквото и да е - да е живо и здраво.
мама 21, пожелавам ти при теб всичко да мине добре и скоро и ти да гушкаш своето човече Simple Smile. Ще  чакаме новини. Само спокойно и мисли позитивно и всичко ще е наред   bouquet
Айде лека нощ,ааа да попитам все пакнякой да ме посъветва къде да занеса тел. на мъжа ми  на ремонт, че нещо отказа да работи тази вечер , а той утре е на работа и няма време.

# 211
мама 21, стискам палци всичко да мине бързо и безпроблемно  Grinning и на мен някак не ми се вярва, че ще ставам мама, ама те бебоците като ревнат няма да ни оставят дълго да се чудим  hahaha

# 212
  • Бургас

А ,ти в кой район си ?  Май доста сме комшиите от Лазур.

# 213
  • Den Haag
Добро утро  Grinning, бургазлийки май още спят  Rolling Eyes
Познавате ли добър кожен лекар?

# 214
Добро утро, сладурки! Grinning
Хайде на кафенцето-о-о...  food010 kaffeetrmker_2
Butterfly, и аз съм от ранобудните. Grinning Моите момичета ме събудиха още в 6.30ч. Така ми се спеше, но няма начин. Добре, че майка от Бургас ми е на гости, та доста ми помага. Hug
Мадлен, честито бебче и от мен. Да ти е живо и здраво и много да ви радва. А ти бързо да се възстановяваш. И аз съм раждала 2 пъти секцио и знам какво е. Вторият път едва не изгубих живота си. Получих всички възможни усложнения и 1м. лекарите от ВМИ-Пловдив се бориха за живота ми. Бебката вече е на 7м., а аз още лекувам пораженията.
lusyl30, благодаря ти и на теб за топлото посрещане! Hug
Усмихнат ден желая на всички вас!  bouquet

# 215
  • вкъщи
честито бебче на мадлен!
вчера ходих при гамишев ,чаках да вляза 2 часа,накрая стана време да  отивам  на работа и не можах да вляза.доколкото разбрах,работи само в понеделник и четвъртък,не смея да го притеснявам по телефона,че човека може и да изражда някоя мама в този момент.а на кабинета нямаше работно време.и сега се чудя дали да мина днес да проверя дали е там,или направо да висна другия понеделник рано рано сутринта,та да мога да вляза.амаа дотогава не ми се чака,1 месец не съм си виждала бебо.

# 216
marianamama , не се притеснявай да му звъниш по телефона - ако е на раждане сигурно го е изключил или просто няма да ти вдигне  Simple Smile

# 217
  • Бургас
Марианамама аз ей сега ще скоча да проверя дали е на работа, щото и аз вчера минах по обяд ама имаше  навалица и се отказах

Мама21 айде леко да мине всичко   bouquet

Ей Мадлен къде се покри хайде разкажи де, всички се чудим и маем  Praynig Hug

Познавате ли добър кожен лекар?
Ами Шик не ти ли върши работа  newsm78 Знаеш ли къде е да го намериш? да обяснявам ли?

# 218
  • Бургас / Славейков
Добро утро и от нас.Честито ни ново бебче  и чакаме скоро и следващото на мама 21.Днес времето е хубаво и ще стане за разходка. Simple SmileВ петък говорих с директорката  на детската градина, тъй като старшата сестра била в отпуска и май ще си имам ученичка от юни месец.Сега да попитам  какво трябва да приготвя за яслата, че изобщо не съм в течение. newsm78

# 219
Добро утро и от нас.Честито ни ново бебче  и чакаме скоро и следващото на мама 21.Днес времето е хубаво и ще стане за разходка. Simple SmileВ петък говорих с директорката  на детската градина, тъй като старшата сестра била в отпуска и май ще си имам ученичка от юни месец.Сега да попитам  какво трябва да приготвя за яслата, че изобщо не съм в течение. newsm78
кога говори намен ми казаха 4е няма места Rolling Eyes

# 220
  • вкъщи
пупелна в коя ясла ще ходите.в нашата искаха 5 лигавника,мокри кърпи,сапун,веро,тоал хартия,салфетки,праХ ЗА парне и ве4е дрешки и бельо за детето.в др май искат и пижамки и спално бельо ,книжки,игра4ки и разни др работи.питай най добре сестрата в яслата.
shoshi много ще съм ти благодарна ако ми кажеш днес дали гамишев ще е там,и кога изобщо е там,че все не мога да вляза .вчера от 10 чакащи,само 2 не бяха бременни.много ми е приятно,че в нашия град ще иам толкова много бебчета тази година.

# 221
  • Бургас
Здравейте и от мен Simple Smile
Честито ново бебе на новата мама madlen
Да се похваля вчера правихме питка на малкия и веднага се засили към дъното на баща си, значи и той ще става компютърджия като татко си и майка си  Mr. Green
Аз да почвам да бачкам, а на вас весел и успешен ден   bouquet

# 222
 Мадлен 4естито беб4е Hug

# 223
Аз току що си изтрих гласа за събота. Този път ще вилнеете без мен Sad
До колкото разбрах, Люси и Веселушка не са изтрили техните. Имайте предвид като смятате бройката.

# 224
  • Бургас
Добро утро и от мен,
Аз съм доволна от кожния лекар в транспортна болница, казва се д-р Колева и работи всеки ден от 8-12 и от 16-18. Но казват че най-добър специалист е д-р Орешкова. Частния й кабинет е на Републиканска, 5 метра след денонощен магазин Срънце. Точно вчера мислех да и взема мобилния тел, но забравих. Ако решиш, че искаш да отидеш при нея и не ти е спешно, тази вчер ще гледам да го зипиша и ще го дам.
Изчезвам малко да поработя, до скоро

Общи условия

Активация на акаунт