💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 45 270
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Здравейте! Flowers Maple Leaf

Nature Dizzy
"Любов и сълзи"

Nature Dizzy
"Сърцебиене"

https://x.com/thebursinguncel/status/1961514333818556792
„Хайде да сключим сделка, ти и аз. Стойте далеч от живота на леля ми и от живота на семейството ми!“

Nature Dizzy
"Platonik: Mavi Dolunay Otel" /"Платонически: Хотел „Синя пълна луна“

Sunglasses
Още от вчера:

https://x.com/i/status/1962460669564854742

Благи, Flowers Bouquet

# 271
Да ви кажа след втория трейлър на "Платоничен" ми умря всякакво желание да го гледам. Grinning Че жанрът е комедия беше ясно от самото начало, но това тяхното като гледам бие на пародия. Rolling Eyes Ще пропусна този път. People Walking
Имайки предвид, че Гупата е писала сценария, нищо чудно, че е пародия филма.

# 272
В Туитър пишат, че турските канали масово нямат пари дори за рекламни клипове за новия сезон ( засега само АТВ е направил). Опасяват се, че много сериали ще отпаднат още в първите епизоди, не толкова заради сюжета, играта на актьорите, а просто няма пари, няма платежоспособни рекламодатели и продажбите в чужбина последните години са намалели( чуждестранните дистрибутори предлагали много ниски цени).

Очаква се много тежък сезон.

# 273
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

"Според Digilup, оригиналният сериал на Disney Plus „Remember Love“ с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч влезе в топ 3 на най-обсъжданите турски сериали през АВГУСТ. Въпреки факта, че излъчването му приключи през юли, потребителите на социалните мрежи продължиха да „говорят“ за проекта.

▫️Disney Plus Испания и Италия официално обявиха премиерата на „Remember Love“ в страната си на 3 септември. Това силно зарадва местните фенове на Баръш и Ханде.

Бихме искали също да ви напомним, че се очаква сериалът да излезе на 3 септември в редица други страни и на платформата Hulu.

„Remember Love“ в Disney Plus беше отложено за 3 септември, което съвпадна с добавянето му към Hulu.

Hulu е американска стрийминг услуга, която предлага абонамент за гледане на филми, телевизионни сериали и друго видео съдържание от водещи телевизионни канали и студия като ABC, NBC, Fox и други. Услугата е собственост на The Walt Disney Company и е една от водещите стрийминг платформи, достъпна само в Съединените щати и Япония."

"Сигурен съм, че всеки, който все още не го е гледал, ще хареса сериала. В края на краищата, той ни кара да се замислим колко лесно е да загубиш щастието си и колко време отнема да върнеш любовта. Ханде и Баръш няма да оставят никого безразличен."

"Чудесно е, че турските зрители харесаха сериала и все още го обсъждат! Надявам се, че и други страни, където ще се излъчва „Remember Love“, ще го оценят! Ханде и Баръш са много добри и играят любовта толкова красиво, че не могат да оставят никого безразличен!"

Малка част от отзивите за сериала. Сега ще видим как ще бъде класиран от зрителите и в останалата част на света. Стискам палци и им желая голям успех!

"Нека усмивката ти промени света, а не светът да промени усмивката ти."
Рей Бредбъри

Тина, Flowers Hibiscus рецесията се наблюдава в световен мащаб, за съжаление. Бизнесът се свива. Осигуряват се средства за най-неотложните разходи. Скъпите реклами остават на заден план. Много е важно продукциите да си осигурят спонсори, за да гарантират излъчването си! Дано имаме шанса по-дълго да се наслаждаваме на играта на нашите любимци.

# 274
Постерът

Наистина се придържат плътно към оригинала.

# 275
Отлагат премиерата за 19.09.25 според Бирсен
Постерът

Наистина се придържат плътно към оригинала.

# 276
Ханде има ново стори в Инстаграм - постера на „Любов и сълзи“!

Най-накрая и телевизионният канал ATV публикува постера за новия си сериал!

"atvturkiye - Възраждане на любовта, която изгоря до основи ❤...🔥

„Любов и сълзи“ скоро по ATV!
#AşkveGözyaşı @ askvegozyasiatv @handemiyy @arducbrs"

1birsenaltuntas: "Публикуван е плакатът на сериала Любов и сълзи с Barış Arduş и Hande Erçel.

📌O3 Media #HandeErçel'li и #BarışArduç 3. Любопитно в очакване на датата на излизане на проекта на #AşkVeGözyaşı'nın Говори се, че сериалът, който първи е излъчен в петък, 12 септември, няма да стигне до тази дата и може да остане до 19 септември.
📌 Адвокатът на Barış Arduş на име Селим, сериалът с участието на Мейра, бизнесдама, работеща в компанията на семейството на Ханде Ерсел, показва цветната връзка на двойка в етапа на развод. Отговорът на Селим в промоционалния бюлетин на поредицата, публикувана с плаката: "Сменила ли се е Мейра, или винаги е било така или виждах нещо друго?" Използвано е.

ЩЕ СПАСЯТ ЛИ ЛЮБОВТА СИ?
📌Темата на поредицата, заснета съвместно от O3 Media и Dass Yapım; Страстната любов на Селим и Мейра, започнала като приказка, с времето се превръща във връзка от разстояние. Вече са двама непознати, които живеят в една и съща къща. Когато нещата са в точка на пречупване, животът има съвсем различна игра и за двамата. Може би това е втори шанс да спасят любовта си, а някои истории са още по-добри, когато се пренаписват."

Ели, Тина Flowers Hibiscus видях, че ме изпреварихте, но няма да се трия.

# 277
За мен е странно да отлагат епизода, след като се въртят сторита в соц. мрежи, че снимат вече трети епизод?
Освен да променят сценария и да презаснемат сцени, иначе няма смисъл..

# 278
Или липса на приходи от реклами, проблем, който се появи още на края на миналия сезон… Ама тогава защо изобщо снимат, ако положението е толкова зле?
За мен е странно да отлагат епизода, след като се въртят сторита в соц. мрежи, че снимат вече трети епизод?
Освен да променят сценария и да презаснемат сцени, иначе няма смисъл..

# 279
То и какъв е смисълът да снимат много напред, като ще ги отрежат и свалят от екран...
Нямам много наблюдения с други проекти, но според мен това отлагане по измислени причини , не е добър знак...

# 280
И аз не виждам логиката, премиерата на Шербета на 12ти ли беше? Те така или иначе са в 1 ден и пряка конкуренция, независимо кой кога почне. Даже ако може да започнат 1 седмица преди тях би било предимство според мен.

# 281
# 282
Не се ядосвайте, всичко е точно Wink
Нали са си подсигурили 16-те епизода, какво значение има кога точно ще започнат Simple Smile

Честно казано повече ме притеснява началото на сериала на Керем, с този мач в неделя ...

Simple Smile
В класацията на DigiLUP за м. август Баръш е на първо място.

# 283
От Туитър: ( не знам дали е вярно)

„Сериалът „Любов и омраза“ е скъпа продукция и затова освен по АТВ ще се излъчва успоредно и на платформа. В момента се водят преговори относно финансовата страна. Съвсем скоро двете страни ще се разберат за детайлите и ще обявят датата за началото на сериала. Най-вероятно това ще е края на месец септември или началото на октомври.“

# 284
Тъкмо всички да изгледат оригинала и да загубят интерес 😂 Защо никъде не споменават защо се влошават отношенията между главните герои и какво ще ги заздрави? Само да не подменят историята, макар че щом копираха и афиша. Те и репликите от фрагментите са същите. Как само ще правят серии по два часа и кусур от сериал със серии между 1-1:30 ч?

Общи условия

Активация на акаунт