💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 45 281
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Добър ден!
Желая ви един ползотворен и успешен ден момичета!
Прекрасна Ханде.

Да попитам гледам има споделени клипове на Ханде и Керем от погребението на майката на Нилпери,  дали има информация дали са се видели двамата?

# 286
Азисия, ако имаш предвид да са се поздравили или говорили - Не.

Аутфитът на Ханде за постера

# 287
От публикация на фен на Ханде:
"Вчера Ханде Ерчел прекъсна снимките на сериала си, за да присъства на погребението на майката на актрисата Нилпери Шахинкая. Това доведе до забавяне на снимките, така че Ханде отказа да си почива и отиде да снима през нощта до сутринта, докато продължаваха да снимат останалите ѝ сцени. Истинска звезда."

Открит е нов официален акаунт, посветен на образа на Мейра, очевидно е открит от Нилай Мерал (nilayko) и ето първата публикация:

meyrakombinleri - ✨
Риза Meyra @dolcegabbana
Пола @dolcegabbana
Обувки @christianlouboutin

За променената дата на излъчване - "харесва ми, че премиерата няма да е в същия ден като старите сериали, които ще започнат новите си сезони, това няма да разводни интереса, според мен, а после ще видим, надявам се на най-доброто!"

# 288
Тъкмо всички да изгледат оригинала и да загубят интерес 😂 Защо никъде не споменават защо се влошават отношенията между главните герои и какво ще ги заздрави? Само да не подменят историята, макар че щом копираха и афиша. Те и репликите от фрагментите са същите. Как само ще правят серии по два часа и кусур от сериал със серии между 1-1:30 ч?

Ако запазят и времетраенето от час и половина, ще съм много доволна. По-малко време за странични линии и герои, които да разводняват историята.
Дано е вярна новината за 16 серии или поне, ако ги резнат да имат някакъв финал, че колко сериали останаха така в нищото, заради рейтинг...

# 289
Ханде е на първо място за месец август

# 290
Керем от сета вчера: 🎬
(Цял ден са снимали в клуб)
https://x.com/live__for_music/status/1962771882169491664

Simple Smile
https://x.com/Carpintitvdizi/status/1962895259127427308
"Едно сърце достатъчно ли е за две майки?
#Çarpıntı премиерно излъчва по @startv в неделя, 7 септември от 20:00 ч.!
#Çarpıntı е продукция на @OGMPictures."

# 291
  • София
Тъкмо всички да изгледат оригинала и да загубят интерес 😂
Скрит текст:
Защо никъде не споменават защо се влошават отношенията между главните герои и какво ще ги заздрави? Само да не подменят историята, макар че щом копираха и афиша. Те и репликите от фрагментите са същите. Как само ще правят серии по два часа и кусур от сериал със серии между 1-1:30 ч?
PS: Sunglasses
Любопитно и интересно е за зрителите, но... Непрекъснатото  сравняване и съпоставяне на кадри от „Любов и сълзи“ с кадри от оригинала "Кралицата на сълзите" според мен могат да навредят и попречат за евентуални добри резултати и успех на турската версия. Ако пък наистина дословно ще копират събитията и репликите от оригинала, не съм сигурна, че ще могат да задържат дълго вниманието на драгия зрител. Още повече, че оригиналната "Кралицата на сълзите" е на по-малко от година и е достъпна за гледане,  с преводи на много езици.
Скрит текст:
Основният замисъл на римейка, е повторно филмиране на стар филм, като се стреми да запази сюжета, но да го представи в нова светлина. Понякога римейкът следва дословно сценария на оригинала, заимства от него прийоми, копира цели сцени и диалози. Често действието се пренася на друго място и в друга историческа епоха. Променят се външният вид и характерите на персонажите, детайли, но цялостната конструкция на оригиналното произведение се запазва. Промените могат да бъдат в актьорския състав, декорите, визуалните ефекти, музиката и цялостната визия на филма. Римейкът може да има за цел да привлече нова аудитория, да пресъздаде класика по нов начин или да използва нови технологии. В общи линии, римейкът е начин да се преосмисли и пресъздаде нещо старо, като се даде нов живот на историята и се достигне до нови зрители или слушатели. /според wikipedia/
Изненадах се, че са решили да правят римейк на толкова нов, толкова известен, нашумял, награждаван сериал, но съм любопитна да видя резултата. Thinking

# 292
То пък все едно, който е имал желание да изгледа оригинала не е имал предостатъчно време, та забавяне от една седмица да навреди.

Няма да се придържат според мен 1:1 с оригинала. Ознур Серчелер каза, че са променили нейната героиня, така че може и в други аспекти да има изненади.
Бахар по стар корейски сериал ли е правен? За него съм чела, че и той е римейк. Далечен град пък е по ливански, ако не греша, излъчван съвсем скоро и също супер успешен.

Реално пазарът им е в толкова трагично положение, че направо не ми се мисли, каква сеч ще настане този сезон.

# 293
Инфо:
Адба обяви кои са най-популярните актриси в социалните мрежи за периода 26 август - 1 септември. Тази седмица Ханде е на 2-ра позиция Simple Smile

Sparkling Heart

# 294
Да сте попадали на информация дали Ханде или Керем ще посетят фестивала във Венеция тази година?

# 295
Тина, Flowers Hibiscus не съм виждала имената им сред гостите на фестивала във Венеция.

Няма как да се изкуша да гледам корейския оригинал. Няма да ми е интересно после. Това е все едно да вземеш да четеш криминален роман и първо да прочетеш края.

"В Турция координаторите на интимни сцени също са започнали работа. Актьорите вече няма да бъдат принуждавани да участват в сцени на целуване и правене на любов против волята си. Едже Тюркмут Дере, координатор на интимни сцени от САЩ, разказа за това пред Habertürk."

Скрит текст:
Нов подход към сцените с целувки и правене на любов...

"Бях свидетел на това на няколко снимачни площадки, които посетих.
Отзад монитор режисьорът казваше на актьорите пред камерата: „Целувка“, а в една секс сцена: „Момиче, разтвори краката си малко по-широко“.
Един ден на снимачната площадка режисьорът се приближи до една актриса и каза: „Добавих сцена в банята. Това ще бъде страхотно.“ Актрисата възрази. Между режисьора и актрисата избухна спор. Малко след това актрисата напусна снимачната площадка. Снимките бяха възобновени няколко дни по-късно и бяха направени промени в сцената в банята.
Берен Саат, главната актриса във филма от 2010 г. „Криле на нощта“, каза, че е била в капан, докато е снимала любовни сцени. В съденето си срещу продуцента на филма Саат каза: „Бях напълно в капан. Казаха ми, че главната актриса ще снима интимна сцена и че ще бъде топлес, но ние ще я снимаме само отзад. Оказа се, че отстрани има монтирано огледало. Не го забелязах, защото бях нервна за ролята. Записаха кадри, от които не се нуждаех. Не им позволих да го използват.“
Има много примери за подобни конфронтации между актьор и продуцент, актьор и режисьор. Подобни ситуации са се случвали не само у нас, но и по целия свят. Дори в Холивуд, центърът на световното кино, има много примери.
Известната актриса Джейн Фонда каза през май: „Жалко е, че по мое време нямаше координатор по интимност.“
Под влияние на движението „Аз също“, холивудските актриси, особено от 2017 г. насам, започнаха да възразяват срещу интимни сцени, написани в сценарии само за да привлекат вниманието към филма, въпреки че нямат нищо общо със сюжета. Актьорите също възразяват срещу интимни сцени, които, макар и полезни за разказа, са твърде крещящи.
След като актьорките се организираха по въпроса, актьорските синдикати в Съединените щати предприеха действия и въведоха координатори по интимност.
След три години обучение, координаторите по интимност бяха сертифицирани и бързо започнаха да работят по всеки филм/телевизионен сериал. Скоро след това актьорските синдикати започнаха да забраняват на актьорите да се появяват на снимачната площадка във филми, където координаторите по интимност не бяха допускани на снимачната площадка. В Съединените щати актьор не може да се появи на снимачната площадка без разрешение от своя синдикат.
Първоначално те бяха гледани със скептицизъм, но скоро станаха незаменими на снимачната площадка. Действайки като връзка между продуценти, актьори и режисьори по време на сцени с целувки и правене на любов, координаторите на интимността разрешават разногласия и предотвратяват загубата на време, жизненоважен елемент от снимачната площадка.
Ако има разногласия между актьори и продуценти или актьори и режисьори относно интимни сцени, координаторите по интимност гарантират, че въпросната сцена е заснета по начин, който не смущава актьорите и че е заснета по начина, по който режисьорът и продуцентът искат.
Например, ако трябва да се заснеме сцена с целувка и актьорът не иска да я заснеме по начина, по който е била замислена, координаторът по интимност предлага алтернативни начини за заснемането ѝ. След това сцената се заснема, за да се гарантира, че и двете страни са доволни.
Координаторите по интимност също стават все по-популярни в Турция. Едже Тюркмут Дере идва от Съединените щати, където живее, и започва да работи по продукции, които включват интимни сцени.
Едже Тюркмут Дере направи изявление пред Habertürk за работата си като координатор по връзки с обществеността.
Според Едже Тюркмут Дере, продуцентите, режисьорите и актьорите в Турция са доволни от системата за координатори по интимност. Продуцентите избягват да губят време на снимачната площадка, защото разногласията се разрешават незабавно. Режисьорите могат да създадат интимната сцена, която искат, но актьорите не могат. Актьорите не са длъжни да снимат сцена, която може да ги смути. Освен това, актьорите не се сблъскват с неприятни изненади, както във филма на Берен Саат „Криле на нощта“.
Координаторите по интимност са отговорни не само за сцените с целувки и правене на любов на снимачната площадка. Те се стремят и да намалят дискомфорта във всички сцени, включващи контакт."

Колаж от czhandeercelfan с постерите на всички проекти на Ханде:

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 23:24 от Mira07

# 296
Не знам дали римейк е точната дума в случая, по-скоро е като кавър на песен. Grinning Купили са правата за историята и я презаснемат по техен начин.
В Мексико вече за затънали с латино сериалите и сега новата мода е да правят римейкове на вече снимани в Мексико продукции и то от същите компании т.е. самият продуцент си снима наново филм, който е правил преди 20 години. Има някои с по 3-4 версии все латиноамерикански. Руснаците също бързо направиха руска версия на "Почукай на вратата ми". Според мен това бързо дублиране на доказан успех е поради липса на оригинални идеи. Разчитат чуждия успех да се повтори, но не винаги работи. И аз умишлено избягвам да гледам оригинала, предпочитам да проследя историята на сляпо. А и като цяло не са ми приятни корейските сериали, актьори, музика, език, не са моето нещо. Но е факт, че са много успешни и скоро може да гледаме и бг версия на някой корейски сериал. Grinning

# 297
Аз също не си падам по корейските сериали. От този бях изгледала откъси, хареса ми като сюжет.

Сега проверих, оригинала на Бахар са го излъчвали 2023г. Оригинала на Далечен град е 5 сезона, последния излъчен 2021г.

Много нашумяха корейските сериали, турците вече са толкова изчерпани според мен, че се чудят с какво да запълнят толкова голям пазар и буквално копират оригиналите. После се лакомят от успеха и правят още +3 сезона.
Корейските в оригинал са по час и половина, ако и това спазят, ще е супер. Безумни са ми тези епизоди по над два часа.

# 298
  • София
Sunglasses
Вчера, сет на "Сърцебиене"
https://x.com/patri88066/status/1962803299393916989

# 299
Азисия, ако имаш предвид да са се поздравили или говорили - Не.

Аутфитът на Ханде за постера

Благодаря.

А може и да не са се видяли? То в такъв момент едва ли са се оглеждали наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт