💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 45 301
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Flowers Herb Мили момичета, здравейте!
Да се абстрахираме малко от личните драми на нашите любимци..., да вълнуват ни, но в периоди на тъга и преосмисляне на случилото се всяко външно тълкуване е грешно. За Арзу Сапанджъ в момента няма верен ход, дълго ще остане с етикета лоша майка /проблема си е нейн и на неуравнесения ѝ син.
Изчакахме се да видим Керем в пълнотата на това което е ... дочаках ме!

Развихри се, грабна вниманието и е неотразим ...

изплува и секна дъха ни. Очавам тази есен да е своебразен пик в кариерата му ..., и в "Платоничен", и в "Сърцебиене" представяйки ни диаметрално протовоположни образи, това е висш пилотаж.

Да, ще споделя и мислите си за Гупсе Озай, великолепна актриса/допринесе много за израстването на Баръш, като актьор/, много отнесе, но съхрани любовта си с Баръш, роди му прекрасно момиченце и надявам се ще съхрани семейството си.
Признавам слабостта си към Ханде, ще наложи еталон за израстване и професионализъм, пречупен през призмата на страданието...
Хубава, септемврийска вечер!

# 361
  • София
След официалната вече раздяла на Ханде и Хакан сега пък под сурдинка се носи слух и за такава между Керем и Мелиса С. Не знам дали е вярно, но моето мнение си остава същото, че и тази връзка е много крехка и несигурна. В социалните медии се коментира, че Мелиса била много влюбена в Керем. Ако е така то някак не ми се връзва с цялостното поведени в тази връзка. Мелиса, също като Хакан си ходи самосиндикално на семейните мероприятия. Керем все още не е представен официално в нейните среди. Е каква е тази любов на тъмно. Керем я представи на семейството си, но тя него не. Няма да ги бъде и тези. Ама къде се врат двамата с Ханде във "висшето" общество. Я да си намерят половинки от техният сой.

"The commented separation has been specified: Kerem Bürsin and Melisa Sabancı have separated ..."

# 362
Мелиса С. продължава да му игнорира публикациите в Инстаграм, той си я лайква, но лайква и испанката 😉😎

# 363
  • София
Мелиса С. продължава да му игнорира публикациите в Инстаграм, той си я лайква, но лайква и испанката 😉😎

Мелиса нека още го държи на дистанция от семейството ѝ и да не се чуди кого ляйква Керем.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 20:31 от БлагаВест

# 364
Момичета, привет и от мен за днес.🌺
Снощи ми попадна в стори от фенските акаунти откъс от някакво предаване/или интервю с Ягмур Чевик, която говореше за раздялата на Ханде и Хакан. И в един момент казва, че Керем и Мелиса С. също са приключили връзката си от съвсем скоро, като нарича Керем женкар.😃
Прегледах профила на въпросната в ИГ, има над 400 хил. последователи и била ‘аналитик визионер’ (каквото и да значи това).
Споделям коментарите от фенския акаунт (уточнявям, че тези хич не обичат Мелиса), като същите публикуват снимка от сватбата, на която скоро бяха с братовчеда. Та там се вижда как приятелката на Мелиса доста интимно е положила ръка на специално място на задните й части… Всъщност те отдавна си коментират, че М.С. ходи навсякъде с интимната си приятелка. И друго - казват, че лайковете на постовете на Мелиса ги слага Гюнфер от профила на Керем, за да държи интригата все още.
Това бяха спекулите, които исках да споделя с вас, но тези дни са ми доста натоварени с пътувания и не успявам навреме да се включа.
P.S. Да не казвам какви “цветущи” коментари правят за поста на Арзу днес. Вие може да се досетите сами. Впрочем аз също мисля, че е доста нагло Арзу да се прави на света вода ненапита.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 18:26 от Vi_hi

# 365
Герои от сериала:

Фиген Алкан:

Защитничка, Авторитарна, Устойчива

Майка, дълбоко привързана към корените и ценностите на семейството си; защитаваща със своята строгост, насочваща с авторитета си.

Мерием Алкан

Реалистична, търпелива, амбициозна

Жена, която изгражда живота си по план, внимателно избира на кого иска да се хареса; отвън изглежда спокойна, но винаги прави свои собствени сметки вътре

Метин Алкан

Сдържан, трудолюбив, разумен

Мъж, който не губи контрол, носи семейството си на раменете си; поддържа баланс със силата си и крие чувствата си дълбоко в себе си.

Окан

Брокер на недвижими имоти в района.
Сладкодумен, хитър, авантюристичен.

Хитър любовник, който печели сърцата със сладки думи, преследва възможности с малки трикове и завладява сърцето на Хюля с обещания.

# 366
Керем има нова реклама за турския телеком

# 367
  • София
Чета поста на госпожа Арзу и мога да кажа, че по-лицемерно изказване не бях чела.

"Ханде е всеобща любимка, млада жена, която не само постигна високи постижения в изкуството, но беше и елегантна, интелигентна и имаше дълбоки морални принципи. Наблюдавах ги с радост през цялата им връзка. Решението да се разделят беше взето от Хакан и Ханде, ние, като семейство, разбирахме това. Личният живот на децата ни е изцяло техен избор и решения. Никога не сме били и никога няма да бъдем въвлечени в този процес."

Наблюдавала ги с радост през цялата им връзка.  
Защо за тези три години никой не усети тази "радост". Как не видяхме поне една обща снимка с Ханде. Как нито веднъж не я покани на някакъв семеен празник. Много странна "радост" демонстрира тази госпожа. Радва им се, но от разстояние.  И сега седнала да се оправдава и да пише небивалици. Излага се тази жена. Кой ли пък ѝ вярва. Ханде излезе много търпелива. Аз нямаше да издържа толкова време, като виждам отношението на майката. Щях отдавна да си тръгна. Колкото ѝ да съм влюбена сигналната лампичка щеше вече да ми е светнала. Личното ми достойнство е по-силно от всякаква любов. Особено ако виждам, че и синчето е без мнение.    

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 22:12 от БлагаВест

# 368
След няколко седмично цупене, преди малко Мелиса С. лайкна Керем

Явно нещата между тях се оправят 😉😎

# 369
Башак е напуснала агенцията на Гюнфер на 2 септември. Говори се, че скоро и Керем ще я последва.
Керем е спрял да следва Lexus. Представителството на Lexus се оказа, че се държи от фамилия Сабанджъ.

# 370
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 371
Здравейте, 🌞

Освен Керем май никой не одобрява как работи Гюнфер. Колко много хора се отказаха от нейните услуги.

Жалко, че Керем няма да си сътрудничи с Лексус. Те правят много хубави реклами и техните представители са на всички фестивали. 

Точно преди една година Керем беше на фестивала във Венеция с Хадисе.

# 372
Добро утро, момичета🌤
Тини, знаем защо Керем отиде във Венеция с Хадисе😉
Причината е същата, поради която има “връзка” с Мелиса С.
И причината се казва Ханде!
Приятен петъчен ден да имаме всички, да бъде горещ от към новини за нашите двама герои!

# 373
ВиХи, според мен се опита да се хареса на Лексус , с помощта на Хадисе, за да им стане рекламно лице. И беше на път ( беше пускал сторита с коли, които са му предоставени да ползва), но нещо явно се е объркало.
С Ханде честно казано изобщо не ги виждам заедно и друг път съм го писала, но корабът там отплава... 😉😎

# 374
ВиХи, според мен се опита да се хареса на Лексус , с помощта на Хадисе, за да им стане рекламно лице. И беше на път ( беше пускал сторита с коли, които са му предоставени да ползва), но нещо явно се е объркало.
С Ханде честно казано изобщо не ги виждам заедно и друг път съм го писала, но корабът там отплава... 😉😎

Тини, Корабът може и да е отплавал, но Керем все още е на това пристанище и явно му е комфортно така. Иначе за три години щеше да се появи друг кораб и друго голямо пристанище.
Мелиска нито е кораб, нито пристанище - тя е пробита рибарска лодчица, надяваща се Керем да я види като кораб, защото носи фамилията на дядо си.
Прости ми за циничния изказ, но никак не ми е симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт