💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 640
  • 737
  •   1
Отговори
# 600

Приятен ден! Kissing Heart

# 601
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Nature Dizzy "Любов и сълзи", петък, 19.09
https://x.com/i/status/1965460321663156238

Nature Dizzy "Сърцебиене"

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1965014628947361841
Окан Кабалар/Okan Çabalar/брокерът, приятелят на майката на Аслъ/ започва от 25.09 участие в друг проект

Мики, Flowers Bouquet за снимката с роднинските връзки на сем. Алкан.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 10:23 от Dilemi

# 602
Типът диалог, който очаквам да чуя в "Любов и сълзи". Grinning

Шегата е за Мейра и Селим, не за Ханде и Баръш.

# 603
Здравейте!

Не можах да се въздържа и слязох от балкона.
Изгледах първи епизод на "Сърцебиене" и много ми хареса. Бях си го набелязала още като пуснаха резюмето на сценария. Звучеше различно, тема, която досега не съм засичала в турски сериал. Донорството е нещо, за което трябва да  се говори и то силно,  то дава шанс за  втори живот на хиляди хора годишно.
Конкретно за сериала. Не съм гледала нищо с нито един от актьорите, познавам ги само по име.
Двете майки страхотно подбрани.
Хюля за сега не мога да определя доколко ще е положителен или отрицателен герой, но тя определено е жена и майка, която вече е уморена да се бори за насъщния. Може би точно този неин безпардонен характер й е помогнал през годините да отгледа 3 деца. Търси си съпруг, който да я облекчи, но явно е попаднала на тарикат, който само я залъгва с оправдания. Не го упреквам все пак "не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава". А Хюля въпреки всичко изглежда наивна до глупост.
Интересни бяха ретроспекциите, особено онази, в която сестрата й каза, че може да остави болното бебе(Аслъ). Обаче  не ни разкриха защо тя се е отказала да го даде за осиновяване. Значи все пак може  да има нещо майчинско  в нея от една страна, но пък от друга не я видяхме да прояви никаква нежност към децата си.
Рейхан тя е пълната противоположност на Хюля. Една мила, нежна, грижовна като жена и майка. Явно е, че не е имала материални трудности. Снаха в богато семейство, нейната единствена грижа е била да дарява хората около себе си с нежност и внимание, особено дъщеря си Мелике.
Интересен ще е сблъсъка на двете толкова различни майки. Сега Рейхан ще успее ли да се пребори със семейството си за Аслъ. Ще се опълчи ли на "патриарха"
Аслъ и тя е една борбена личност. Има много от майка си в нея, но обогатено и насочено в правилната посока. Въпреки болестта си тя умее да се радва на живота. Има приятел, мечти, умее да обича... С новото сърце тя получи  втори шанс, но всичко  се обърна с главата на долу - приятеля й се ожени за друга, майка й се възползва от нея и нещастието на една опечалена майка, за да иска/проси пари, Арас я набеди за използвачка, избяга  от дома си... И тази "мускулна" памет на сърцето, която я тегли към Рейхан я обърква още повече.
Арас за момента ми изглежда леко флиртаджия, визирам случката на бензиностанцията. Представиха го и като защитник на леля си Рейхан.
Ами, за сега толкова. Другите герои не бяха много показвани и нямам почти никакви впечатления от тях.

# 604
Добро утро момичета!!
Благодаря за превода на филма Сърцебиене, очертава се да е много хубав, ролята на Керем беше малка, но тепърва ще се развива, най добре играе за мен Рейхан!! Филма ще бъде страхотен дано се вдигне рейтинга!!
Хебав ден!!

# 605
Нов плакат Heart Eyes

# 606
Инфо:
Тази седмица поред DiziWorld нашите са на 3-та позиция ( Арас и Аслъ) и 10-та ( Мейра и Селим) Simple Smile

Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 12:14 от mi_si

# 607
cvetansk, добре дошла. Hug

И аз точно това си помислих за Хюлия, че има нещо добро в нея, щом не е оставила бебчето си още след раждането, щом е имала такава възможност. Права си, че е наивна до глупост да се връзва на лъжите на гаджето си, от километри му личи, че не е сериозен. Всяка самотна майка е герой за мен, а при три деца с малка разлика още повече.

Аз също съм "за" донорството и даже мисля, че има декларация, която можеш да подпишеш приживе, че си съгласен органите ти да бъдат дарени при такава възможност. По-възрастните хора обаче не разсъждават по този начин, за тях тялото е свещено и не трябва да се бара, като оскверняване го приемат, така че и реакцията на Фиген беше нормална от нейната гледна точка.

# 608
“Сърцебиене”
Страницата на “Сърцебиене” в Инстаграм надхвърли 100 000 последователя още преди втория си епизод Simple Smile

# 609
Мини промо Simple Smile
Платоничен излиза по целия свят по Netflix на 18 септември
https://x.com/live__for_music/status/1965716579880177929
Simple Smile
https://x.com/live__for_music/status/1965718366058123411

# 610

https://x.com/netflixturkiye/status/1965723895417172280

-Здравейте, аз съм Недрет. Малката дъщеря на госпожа Незахат.
-Паралелни желания на квантово ниво.
-Това е нещо като чипове и коли ли?
-Чувствам, че това е другата ми половинка, моля те, позволи ми!
-Вече говорихме за това, дай просто да го оставим и да видим какво ще се случи. Чие е това приключение, чие е това пътешествие.
-Да върви на … си твоето пътешествие, дяволите да го вземат. Стига вече!
-Може ли да изляза?

# 611
От днес - Ханде/ Мейра

# 612
Изгледах първи епизод на Сърцебиене.
Не ми харесва това момиче Аслъ, актрисата на Мелике беше в пъти по-хубава и повече щеше да й отива да е до Керем (Арас).
Епизода почна интересно.

# 613
Сериалът „Aşki Hatırla“ е класиран на 3-то място в топ 10 на Disney Plus в Турция, също така в Полша на 5-то място, и на 8-мо място в Испания и Андора.

# 614

Общи условия

Активация на акаунт