💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Сърцебиене 💫 Любов и сълзи /Тема 50/

• 44 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Мистери, благодаря за включването. Надвам се да грешиш и противния Емрулах да няма общо с нашите фрагове.

# 151
Съобщава се, че днес в Катар Ханде е провела фотосесия за последния брой на L'Officiel. Ханде вече е била снимана за това лъскаво списание в края на 2023 г. Фотосесията включваше много интересно и откровено интервю.

От интервюто на Ханде: „Ханде в мен е толкова силна, че може да ме накара да живея, независимо от всичко, и да ме държи на крака.“
„Научих се да се изправя, да се боря, да обичам много, да се отдавам безусловно, да работя здраво и да блестя, докато работя.“

Ханде във фотосесия за броя на InStyle от август 2019 г.:

Ханде: „Когато съм много разстроена, си тръгвам, без да ми мигне окото. Тръгвам си, без да се замисля какво ще ми струва. Имам ясна представа за всичко. Това важи дори за професионалната ми позиция.
За мен това е пътят без връщане.“

Третият фраг на "Сърцебиене" е компилация на предишните два. Разбираме за тежкия живот на младото момиче с болно сърце, което е изгубило надежда, че може да има нормален живот с любим човек и деца. Болката на майката, загубила детето си, която иска отново да чуе сърцето ѝ. Ще има за какво да коментираме!

# 152
Ханде е зодия стрелец. А те са импулсивни и вечно търсещи. За тях обичайното, ежедневното е твърде скучно. Влечуги го новото, не познатото, екзотика та. Жените стрелец обаче могат да бъдат верни до смърт на подходящия човек.
Освен това Ханде вече е загубила най-скъпото в живота - майката. Тя вече знае, че дори такава загуба не те убива.  Няма загуба на света (докато не се сдобие със собствени деца), която да я уплаши. Ще преживее и Сабанджъ. Мистър Плъх обаче и след 30 години пак ще бъде преследван от лицето й - от списания, билбордове на улицата, реклами и филми по ТВ. Не знам каква жена може да открие, която да бъде нейна достойна конкуренция. А и да я открие тя дали ще иска да е с него.

# 153
Ханде е зодия стрелец. А те са импулсивни и вечно търсещи. За тях обичайното, ежедневното е твърде скучно. Влече ги новото, не познатото, екзотиката. Жените стрелец обаче могат да бъдат верни до смърт на подходящия човек.
Освен това Ханде вече е загубила най-скъпото в живота - майката. Тя вече знае, че дори такава загуба не те убива.  Няма загуба на света (докато не се сдобие със собствени деца), която да я уплаши. Ще преживее и Сабанджъ. Мистър Плъх обаче и след 30 години пак ще бъде преследван от лицето й - от списания, билбордове на улицата, реклами и филми по ТВ. Не знам каква жена може да открие, която да бъде нейна достойна конкуренция. А и да я открие тя дали ще иска да е с него.

Дари, Flowers Hibiscus написаното от теб ми напомни за "Това, което не ме убива, ме прави по-силен" - Фридрих Ницше и една страхотна песен на Kelly Clarkson - Stronger (What Doesn't Kill You)

Скрит текст:
Знаеш,че леглото е по-топло.
Спя тук сама,
знаеш,че сънувам цветно и
правя нeщата,които искам.
Мислиш си,че това е най-доброто в мен.
Мислиш,че получи последният ми смях.
Мислиш си,че всичко добро изчезна.
Мислиш,че ще се върна тичешком при теб.
Скъпи,ти не ме познаваш,защото ужасно си сгрешил.
Това,което не те убива те прави по-силен.
Стой малко по-нависоко.
Когато съм сама не означава,че съм самотна!
Това,което не те убива те прави борец.
Дори стъпките ти са по-леки,
Това,че те няма не означава,че съм свършена!
Това,което не те убива-те прави по-силен,по-силен.
Само мен,себе си и аз!
Това,което не те убива-те прави по-силен.
Чул си,че започвам наново с някой нов,
но ти казах,че те забравям!
Стой малко по-нависоко.
Това,че те няма не означава,че съм свършена.
Това,което не те убива те прави по-силен,по-силен.
Само мен,себе си и аз!
Благодарение на теб,започнах наново.
Брагодарение на теб,не съм с разбито сърце.
Брагодарение на теб,вече мисля за себе си.
Ти знаеш,че накрая на деня,когато ме остави,беше моето ново начало!
Накрая.....
Стой малко по-нависоко.
Това,че те няма не означава,че съм свършена.
Това,което не те убива те прави по-силен,по-силен.
Само мен,себе си и аз!

Мистър Плъх (много ми хареса!) ще има един много голям проблем. Сериозна връзка ще има само с момиче, одобрено от мама! Каква властна и контролираща жена! Обикновено човек, който изисква подчинение, е болен човек!

Хакан най-вероятно ще се върне към предишните си навици. Ще поживеем и ще видим.

„...всичко, което се случва, винаги се случва както трябва и само за най-добро!“ (Михаил Булгаков) Ханде няма да съжителства със самозабравилата се от власт майка и с безволевия ѝ син. Като погледнеш ситуацията от този ъгъл, се питаш, нужно ли беше да чака толкова дълго и да си губи времето с него?

# 154
Здравейте, момичета!

Имаме си и втора официална дата:
петък, 12.09.25 - “Любов и сълзи” 20:00 по ATV.
https://www.instagram.com/share/BAyjjxVEvz
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1961555433945993345?s=46

# 155
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 156
Здравейте, 🌞

и все още няма постер на "Любов и сълзи". Разбирам, че са се подсигурили с епизодите, но все пак е важно малко да го промотират, плакат да пуснат... Явно не ги разбирам нещата.
Плътно се придържат към оригинала.

В Туитър Керемките изобщо не са доволни, че ролята на Керем ще е второстепенна и обвиняват Гюнфер.

Хубав ден на всички 😃

# 157
  • София
Здравейте! Nature Dizzy

от Бирсен:Sunglasses
https://x.com/birsenaltuntas1/status/1961555433945993345
„Любов и сълзи“ с участието на Ханде Ерчел и Баръш Ардуч ще се излъчи в петък, 12 септември, както беше планирано от самото начало.

/клипчето е с лошо качество! Rolling Eyes/

# 158
Здравейте! Flowers Hibiscus

Пуснали са трейлъра по никое време. 🙃

# 159
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Вторият фраг много ми хареса! Наистина ще гледаме от любовта до сълзите.

Превод:
- Мейра е пълна с изненади и обича да удивлява.
- Ти не мислеше, че можеш да се избавиш от мен?
Такива големи сватби, големи жестове и безкрайно "да".
Това също наричат "щастлив край".
Как всичко беше хубаво до този момент.
Внезапно се измени, или винаги е било така, а аз виждам нещо различно.
-  Моят съвет като Главен юрист е да обсъдите това с фирмата.
- Аз поискала ли съм съвета Ви?
- Да ти кажа ли нещо? Най-сложната част в брака - това е развода.
- Ако вземеш решение, точно то е правилното.
- Какво се случи със Съвета на директорите?
- Да се събудя едно утро, в което Мейра повече да я няма в моя живот.
Направих грешка като ѝ се доверих.

# 160
Мира, 💐
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Вторият фраг много ми хареса! Наистина ще гледаме от любовта до сълзите.

Превод:
- Мейра е пълна с изненади и обича да удивлява.
- Ти не мислеше, че можеш да се избавиш от мен?
Такива големи сватби, големи жестове и безкрайно "да".
Това също наричат "щастлив край".
Как всичко беше хубаво до този момент.
Внезапно се измени, или винаги е било така, а аз виждам нещо различно.
-  Моят съвет като Главен юрист е да обсъдите това с фирмата.
- Аз поискала ли съм съвета Ви?
- Да ти кажа ли нещо? Най-сложната част в брака - това е развода.
- Ако вземеш решение, точно то е правилното.
- Какво се случи със Съвета на директорите?
- Да се събудя едно утро, в което Мейра повече да я няма в моя живот.
Направих грешка като ѝ се доверих.

# 161
”Любов и сълзи”
Вторият трейлър много ми хареса! Видяното от сюжета също ми хареса, обикновено в турските сериали двойката се мрази преди сватбата, а тук ще е обратното. Различен е, като лъч светлина Heart Искрено се надявам да го бъде въпреки липсата на ПР, кофти изборът на канал и конкуренцията в лицето на “Шербета” и “Опасни улици”.

Относно клюките, изобщо не вярвам Ханденце да е била тъжна и неприказлива на снимачната площадка заради един богаташки син без собствено мнение Joy
Това е Ханде, хора. През душата ѝ са минали много по-тежки бремена. Който ѝ да е мъж няма да я сломи Stuck Out Tongue Winking Eye
“Сърцебиене”
Това беше фаворитът ми сред двата сериала на патроните. Третият трейлър е пълно разочарование, но Мистери по-нагоре споменава едно име, което обяснява всичко Joy
Малкото екранно време на Керем не ме притеснява, според мен това ще се промени напред в сюжета.

Борбата ще е безмилостно жестока и се надявам поне през тази календарна година да се наслаждаваме на сериалите на Ханде и Керем Hug
Приятни почивни дни!

# 162
Здравейте, момичета!🌸
Най-накрая имаме дати за сериалите.
Сърцебиене ми е твърде драматичен и ще се насиля да го гледам заради Керем. За сега не усещам никаква екранна химия с Лизге, да видим по-нататък как ще е.
Ханде и Баръш доста добре изглеждат и мисля, че ще се справят сполучливо с ролите си.

Снощи Хакан и братовчедка му са били на една и съща сватба. Естествено Мелиска е била без Керем.
Но пък с нея е била постоянно придружаваща я приятелка, която спрягат и за нейна интимна партньорка.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 11:25 от Vi_hi

# 163
Епизод 1 е готов, започват работа по 2 еп. 😃

# 164
Много ми хареса втория фраг за ЛиС. Харесвам ги Ханде и Баръш, ще ги гледам с кеф.
Тази снимка е достойна за постер.

Мирка, благодаря за превода.

Не разбирам какво се случва, но рускините са полудели. Коментират, че по време на излъчването на сериала ще го прекъснат. Някой да е попадал на информация?

Общи условия

Активация на акаунт