Кой е вашият любим мол в София?

• 2 548
  • 41
  •   1
Отговори
Имате ли любим мол в София?
Аз като цяло не съм по моловете, но ми харесват България мол, Ринг мол и Парк мол. Сердика център пък е бившият ми квартален мол. Другите не ми харесват. Най-малко ми харесват Дъ мол на Цариградско и Парадайс.

# 1
България и Сердика.

# 2
То малко като да имам любим чревен вирус, но ако много ми се наложи да отида, предпочитам Сердика и Дъ мол. Просто имам усещане, че имат повече избор. Иначе пазаруването ми е крайно неприятно и, ако можеше, никога нямаше да стъпя в магазин.

# 3
Честно да Ви кажа и аз не съм по моловете. Не ходя често и обикновено ходя да търся нещо конкретно, а не да се шляя като муха без глава. Иначе предпочитам моловете, в които има кино.

# 4
  • София
Тhe Mall - малък, не оставам без крака да обикалям, знам къде са магазините, навалицата не е толкова голяма. Има точно определени магазини, в които влизам. Обикновено ходя с една и съща приятелка, защото си уйдисваме на акъла. Миналия уикенд ходихме заради намаленията. Скоро няма да повторим, защото не сме мол-маниячки.

# 5
Онзи на Опълченска, защото ми е кварталният - ходим пеша до него. Два пъти съм ходила в Парадайз и два пъти на Цариградско шосе. Аз пък обичам моловете, новички, лъскави, чисти, всичко си имат - живеем в чужбина и при нас няма молове, а все пак сме в едномилионна столица.

# 6
  • София
Сердика мол ме потиска някак си. Придава ми енергия като на стар квартален супермаркет с тия захабени плочки

# 7
  • София
Тhe Mall - малък, не оставам без крака да обикалям, знам къде са магазините, навалицата не е толкова голяма. Има точно определени магазини, в които влизам. Обикновено ходя с една и съща приятелка, защото си уйдисваме на акъла. Миналия уикенд ходихме заради намаленията. Скоро няма да повторим, защото не сме мол-маниячки.

+1 отделно работих в офис сградите -4-5г и знам всеки магазин и кое къде се намира и не губя време в обикаляне. Има си почти всичко, само Зара ми липсва.

Друг по компромисен ми е ринга, там пък е хубаво че е по спокойно и не се усеща навалица

# 8
Не обичам молове.
След посещение на 3-4 магазина започвам да се задушавам.
По необходимост посещавам този на Стамболийски, влизала съм и в мола на Цариградско, в Парадайс и Сердика не ми е и хрумвало да влизам.

# 9
Този, който ми е най-близо и има магазина, който ми трябва.

# 10
Мall Sofia на ъгъла на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Опълченска“

# 11
Любим ми е България, противен - Парадайс. Парк също ми е ок.

# 12
Ако искам да пазарувам, ходя в Сердика. За кино и ядене в The all или в Ринг мол. В Парадайз избягвам да ходя, защото от там няма излизане с колата. Останалите са ми далече и не бих се разкарвала до тях.

# 13
  • София
Харесвам Парадайз, защото всички магазини, които ми трябва ги има там. Но лудницата и това, че после не можеш 1 час да излезнеш от мола хич не е моето.
Иначе в The Mall имаше доста магазини дето харесвах, но ги затвориха. Ползвам го ако ми трябва нещо набързо.

# 14
  • София
Сердика. А ако имаше и кино цена нямаше да има.

Общи условия

Активация на акаунт