⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 557
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Ванеса вероятно.

# 421
Чехълчето = Чехо = Чефо. А за Волдемор - доста хора, на които са им ремонтирани носовете им казват Волдемор🙃В моя случай е за Ванеса.

# 422
Според мен :

1.Божито получава прекалено много хейт, от каквото виждам той сам вижда недостатъците си и не е злобен или агресивен (неща които заслужават хейт), ако нещо Джулито може да го резне ако не я устройва, не го намирам за задушаващ

2.Елвира е топ и като външен вид и като манталитет, че не иска шугар деди, добре се изказва, ергена не съм го гледал, там може и друго да е показвала, нзнз
Това за глезените, някакви големи “ценители” ще са тези които това гледат, аз мисля че има друго за гледане лол

3.Ивелина се накендза лоол хахахахаха

Има едно видео на Йоан Петър където се кара с Анджела Ташева за някаква глупост от типа на оценяване по красота, там, както и тук си показа нивото

Иначе на външен вид е добре доста, но допускам че тя може заради това (получаване на комплименти, ухажване, “симпване) да и се е напомпало егото, при Елвира не го забелязвам това, може пък и да не го показва, а за мен тя е даже още по-красива от Ивелина

# 423
Отпадналите тази седмица ще бъдат в неделя 16.30 при Анна-Мария в Червената къща и вече билетите са по 20 лв, предните 2 седмици бяха по 25 лв Grinning
https://redhousestudio.bg/bg/event/otpadnalite-ot-divi-i-krasivi … pri-anna-mariya-0

Явно смъкнаха цените, заради мижав интерес Grinning

# 424
Това пък е толкова тъпо - да съдиш за един човек по глезените му. Та това са физически дадености. Той по-добре да гледа себе си, че нито визия, нито ръст, нито тяло има хубави. Стефан и той, за да се хареса на Ванеса - Елвира била най-най-най... А до предния ден точи език по нея. Явно го е отрязала и сега го е яд.
Поведението на Марио го разбирам - дойде му като гръм от ясно небе тази заигравка между ония двамата. Сега опитвайки се да изглежда весел и ненаранен, си изглежда точно наранен.
За Ивелина вчера си казах мнението. Съответно това, което Джулия направи, мнооого ме изкефи.

# 425
Марио си беше пийнал на коктейла и доста му личеше.

# 426
Чак пък “наранен”, та те се познават от няколко дена. Наранено му е егото.

# 427
Марио си беше пийнал на коктейла и доста му личеше.

Той категорично заяви, че не пие и дори на синхроните на коктейла обясняваше, че са го попитали многократно ама няма ли да пиеш..

# 428
Пак си върнах цялата сцена, за да чуя думите на Атанас за Елвира, защото макар и момиходом чувайки ги доста ме шокираха.
Та той казва, че за него критерият дали една жена става или не са са глезените. Тонът и подборът на думи обаче са неуместни.
Ето целият разговор, Ванеса и Чефо са на дивана един до друг, Атанас на фотьойл до тях:
Атанас: По принцип за мен Елвира е с Ай Кю на мишка.
Ванеса, подскачайки от кеф при тези думи: Радвам се, че не съм единствената, на която...
Чефо, с уж по-умерена реакция: Виж, аз гледам да съм деликатен все пак. Тя си има добри черти момичето.
Ванеса просто сияе.
Атанас с хитра усмивчица: Каза го деликатно.
Чефо: Не е най-най-най-най-най-най-най-... безмозъчната
Атанас се подхилква. Следва карък разговор между двамата в ироничен тон, за пред камерата думите са ОК, но тонът Simple Smile
Чефо: В смисъл наистина е така.
Атанас се смее победоносно: В смисъл .. каза няколко пъти най-най-най...
Чефо с типичното си клатене на глава, мимики и жестове и със сериозна физиономия, но осмиващ през цялото време, с всяка своя дума (Този човек използва цялото си тяло при говорене, личи му, че е актьор, ама предобря според мен) : Бе, не, щот съм си говорил с нея...
Атанас : То и аз съм си говорил с нея първата вечер и ...
Чефо: То е зор, то е трудно, трудно комуникира... (Илъчват кадри с Елвира и някой друг, вероятно Чефо от някакво джакузи)
Атанас: Тя не може да свърже едно правилно изречение..
Чефо, Ами, виж, всеки човек си има предимства и недостатъци ...

И следва поантата. Мистър Най-красив, умен мъж се изказва компетентно за външния вид на Елвира.

Атанас: Питахте ме какво харесвам и какво не харесвам в една жена. И аз ви казах глезените... Така... След като ѝ видях глезените, тя е чист пример...
Чефо с вдигната брадичка: Така ли? Дори не съм ги видял. Какво им има?
Атанас с категоричен тон: Дебели са! Гадно дебели!

Дъно!

В интерес на истината Чефо и Ванеса не очакваха тези думи и реагираха сдържано. Все пак има камери.

Към тях след това се присъедини Асен а Атанас започна да хвали двойката как естествено седели един до друг, т.е. подхождали си и на синхрон да "храни" Елвира.

# 429
  • Берлин
Не съм гледала предния сезон и не ми е ясен регламентът. А и с този отвратителен звук разбирам основно субтитрите. Какви са шансовете Джулката да остане? Елена да откаже на нискостебления и после? И защо Маги изгони Радка? Това по правилата ли беше?

# 430
Единственият начин, по който мисля, че Джулката ще се запази, е Ананаса да даде гривна на Елена, но тя да я откаже. Би следвало да го попитат после какво ще я прави тази гривна и така той да реши да си я даде на Джули. Този вариант ми е най-логичен за момента.

# 431
Продължавам да вярвам, че Ники Освалдото ще се пренасочи към Джули. Тя е на ръба да се отдръпне от Божин, очевидно се харесват с малкия Ники, сякаш си подхождат и като нрав... С Ивелина химията е под нулево ниво, нито я харесва, нито тя него. Да си ходи Ивелина или Еленка днес

# 432
На мен ли ми се струва или има наиситна много неизлъчени кадри, или просто дупки в сценария? Преди няколко епизода Ренета обясняваше как ще гонят Джулия и беше срещу нея, сега гаджето ѝ излиза и казва как Джулия и Божин са им най-близката двойка Joy
Също така Евгения не смяташе ли Джулия за фейк, а пък ги даваха как си говорят след това и си дават съвети. Може би ги карат да си говорят. Ивелина и Ванеса уж и те не се харесват ама си говорят и си споделят и те.
Доста ми е нелогично всичко.

# 433
Продължавам да вярвам, че Ники Освалдото ще се пренасочи към Джули.
И кой е Ники "Освалдото"? Масурски или манекена? Всеки слага различни прякори и то вече стана пълен мишмаш.

# 434
Манекена - малко напомня наистина на младия Освалдо Риос, за който е гледал латиносапунките едно време.

Масурски е егати нелепия арт псевдоним също, абсолютна липса на въображение.

Общи условия

Активация на акаунт