⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 539
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Sky of love, много добре разбирам какво имаш предвид, за мен това е проблем, който стои пред хора, които не са наясно със себе си, съответно възприемат другите като нещо, което не са, правят ги свои кумири и т.н. За мен Чефо вътре е същият, какъвто горе-долу съм придобила представа за него, не съм имала по-различни очаквания, затова и нищо не ме изненадва и в този смисъл не съм потресена като много други 😂

# 601
  • Берлин
За мен Чефо беше тотално безизвестен преди предаването. Впечатленията ми са само от това, което показва вътре в къщата, опсс Палата на любовта. И да, външно ми е несимпатичен /все тая с нос или без нос/, а поведението му ми е крайно неприятно, както съм писала.

# 602
Ронси не само че беше неприятна  като участие, но и постъпи доста нечестно, не помня вече защо. Съвсем са от една порода с Ивелина.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 14:35 от friends

# 603
Гледам, че Ванеса слага сърчица на всички положителни коментари под общите им снимки в профила на Чефо във фейса, та си представих как хейтът не й е понесъл и е направила драматични сцени на Чефо, вече знаем, че ги умее тези неща, и той, за да докаже любовта си, се е пожертвал 😂😂😂

# 604
Пропуснах да кажа, че Атанас явно се е пробвал с Елвира, но няма шанс там и затова още от началото сипе негативизъм по нея. Гроздето е кисело!
Искам той да си ходи!

# 605
Присъединявам се към мнението, че всеки заслужава да бъде щастлив и ако това е обвързано с някой друг човек, не е задължен да стои в нещастна връзка. (Визирам Ванеса и Чефо) Но наистина начина, по който Ванеса го направи беше грозен. Всичко можеше да се изясни с един нормален разговор, Марио ми изглежда на човек, който би разбрал обстоятелствата. Видях току-що, че Чефо е качил снимки с Ванеса от общото им пътуване до Португалия, което означава, че явно наистина са си паснали и са останали заедно и след предаването.

Ренета от своя страна става все по-противна. Изключителен фалш струи от нея, може би и затова си допаднаха с Ивелина. Гледах продуцента Мишо във Fellacast и там той обясни, че тя си е написала навсякъде във формите за записване, че е лекар, след това е казала същото на кастингите и на участниците вътре. Което ме навежда на мисълта, че тя по принцип обича да си послъгва. Това до голяма степен обяснява въртележките й в предаването. Иначе не искала да играе игрички. Да, бе! Голям смях Smile

Ники и Ивелина си влизат във филма на перфектната инстаграм двойка, сякаш си мерят всяко движение как ще стои пред камера, но химията помежду им е отплавала някъде по море.

Атанас, ТОЧНО АТАНАС да критикува глезените на Елвира... Тия мъже някой трябва да ги сложи на място. Например пред огледалото, че да се погледнат първо на какво приличат, чак след това да критикуват външния вид на когото и да е. Много смешна картинка беше.

# 606
Грозна работа беше вчерашния епизод - някои от участниците прескачат от цвят на цвят като пчелички само и само да останат в предаването.

# 607
И Чефо и Ванеса са симпатични визуално . И двамата са леки характери (вятър ги вее на бял кон). И двамата са по живота , флирта , несериозните отношения . Абе лика прилика. Като , не забравяме , че имаха и гъдела да има драма със забранената "любов". Тя "обвързана", той , "приятел" с баджанака...бе турски сериал да има. Чефо искал да опознава жИните , преди да ги  ..ощастливи...че навън първо ощастливявал, пък после се запознавал с тях. Цели 15 мин. се мъчи завалията , с това тежко опознаване , видя , че не е неговото и хукна пак по най-съгласната

# 608
Аз имам малко по-различно мнение: мисля че няма нищо лошо да се опиташ да останеш възможно най-дълго точно в това предаване. Накрая има награда (ако запазят формата от миналата година). При положение, че такива са правилата, не виня никой, който прибягва до манипулации и стратегическа игра, за да спечели, стига да си го признае пред публиката. Друга тема е, че имам генерален проблем с формата любовни риалитита с парична награда накрая.
Грозна работа беше вчерашния епизод - някои от участниците прескачат от цвят на цвят като пчелички само и само да останат в предаването.

# 609
  • София
Таман идвах със снимките на Чефо и Ванеса от Португалия, но вече са публикувани.
За мен това е огромен спойлер и голям провал на ДиК. Недков, Ванков, извинявам се, но къде блеете, как е възможно това??? 😮
От друга страна се радвам за тях, дано любовта победи и да са наистина заедно, а да не е ПиАр. Вече съм го писал, та ще се повторя. Стоят добре един до друг и като цяло ми харесват като двойка. Дали ще има истинска любов и връзка, само бъдещето ще покаже.
Разбира се това, че Чефо и Ванеса са заедно означава само едно нещо - тази двойка ще си остане непокътната до края на шоуто. Не значи, че са на финал, но все пак такива сторита не трябва да се публикуват, докато върви даден сезон.

*Sweety*
Относно Ники, че е гей.
Не знам, по-скоро е бисексуален, защото в тези среди масово са такива.
Наскоро попаднах на стори в ИГ + видео в канала на Дийн Фрейзър на което се вижда как Илиян от ИВ сезон 4 и Ники са заедно на плаж. По-скоро на някакво събитие, но бяха заедно и имаше почерпки. Знае се каква е ориентацията на Илиян, така че... Е, 2+2 не винаги прави 4, но за мен с над 70% вероятност Ники модела ако не е чист гей, то е бисексуален. Естествено мога и да греша. То доказателства няма, защото всички се крият, не си признават и се покриват един друг в тези среди. Фитнес среди, инфлуенсъри и т.н.

# 610
  • София
Аз все още имам някаква надежда, че снимките от Португалия са за заблуда Simple Smile Иначе наистина би било върховна излагация.

Последна редакция: сб, 30 авг 2025, 17:24 от Бърди

# 611
Започвам и с моят коментар по вчерашния епизод Joy

Божин ще се моли на Бог да остане Джули, дано покрай Бог  да се помоли и на някой участник...
Рени се зарази от Божин с ниски вибрации.
,,Ти си очите , ти си въздухът , ти си слънцето,, , думи на Асен към Ренета, ако и говори така постоянно, звучи наистина като фалш и аз мразя такива лигавщини . Комуникацията им е на ниско ниво, той си мисли за снощната ситуация, в която пита за ,, фалшивите двойки,, , тя говори някакви празни приказки, без конкретика , честно казано и аз не разбрах в началото за какво иде реч. Казва ,че Асен играе игри , според мен и тя го прави , но може би игрите им не гледат в една посока и се разминават.
Елвира, Джули и Марио на сет , мисля че са ги нагласили от продукцията , да пресъздадат момент от минал разговор и малко ми изглеждат неестествени.
Срещата на Ивелина и Ники .... Thinking
Ники:
- сега с Ивето се запътваме към някакъв див плаж ,да видим какво ще правим, намерихме някакви лодки зарязани на плажа , то се оказа че са точно за нас
Ивелина
- мислех си ,че НИКИ Е ПОДГОТВИЛ кайт , то се оказа още по готино нещо.

Та така , кой подготвя срещите? Супер фалшиво, Ивелина не знае , че срещите са подготвени от продукцията  ли , мисли че е в Ергена , Ники си ги фантазира и той неговите глупости, супер странно решение на продукцията ,да ги сложат тия две изречения едно до друго.
Комуникацията по между им е супер насилствена със странни шеги , изкуствено кикотене.
Целувката (първата)  беше някаква насилена, тя се облизва , той казва че се е омазала и я цунка като баба - внуче, накрая и срещата им сравни със среща с баба си , тоз ще ми развали мнението ми за него. Типичното клише ли ще се окаже , красив ,но кух.  Като цяло мисля , че и Ники няма никакъв опит с жени, дано това е проблема и да не е толкова кух. На вечерята явно не е имало нищо романтично и дават как седнаха да си говорят за двойките от формата. Оу забравих! Толкова им е тъпо и няма за какво да си говорят , че решават и влог да правят по едно време  , смятайте!
Чудя се от какъв зор Марио иска да се извинява на Чефо , за какво му е тоя разговор , за какво се извинява , че бил в настроение, какво се очаква от него , да реве в ъгъла ли. Чефо иска да е психолога на къщата, говори как Марио прикривал травми и някакви подобни пълни тъпотии. Филмирали са се малко повече и двамата актьори.
Божин се явява като посредник между Асен и Ренета, тия хора на колко година са , не могат ли да седнат и да си говорят, защо Ренета праща посредници. Асен е супер уплашен , говори с Ренета и гледа като отчелник в пода ,това свличане по стената верно беше , като излязло от драма куин, иска да го съжаляват или пробва всичко , за да се задържи в играта? Според мен Ренета си играе играта , вече не може да отлага целувка и решава да направи цирк , същия като с Марсел , трябвало и пространство, тя явно иска да сменя партньори преди интимен контакт и до където стигне в играта.  Ако е така , ще е интересно към кой ще се насочи ? Наско?
На церемонията Маги как ги разобличава , кой какво е казал , големи са интриганти значи! Joy
Наско отново неадекватен, Елвира скачала от мъж на мъж. Точно както писахте и вие ,гроздето е кисело.  Ванеса отново се опитва да унижи Марио, а възлюбения и, се хили отстрани като наръфана краставичка.  Малко престрелка между Ванеса и Елвира , тук мисля че Ванеса хем не иска Марио , хем не го и дава на Елвира.
Асен започва да играе мръснишката, ще видим това до какво ще доведе.
Елена изглеждаше супер искрена и щастлива , че си дава гривната и прави добро на Джули, въпреки че е като лимонче кисела на моменти ,мисля че е искрен и добър човек! 
Наско гледа , все едно знае , че следващата церемония ще е пътника той.

Следващия епизод:
Май Асен казва на Джули, че иска да се насочи към нея и мисля ,че ще е отрязан с голямата секира. Ще станат някакви драми тук.  Очаквам с нетърпение Grinning

# 612
Не знам дали Ванеса е с достатъчно високо IQ, нали Чефо уж се смяташе за интелектуалец?

Иначе браво за дестинацията! Поне не е нещо масово посещавано и модерно сред нашенците като Дубай.

# 613
Днешният подкаст с Радослава е пълна скука. Маги се опитва да вкара настроение, ама с тоя темерут…

# 614

Следващия епизод:
Май Асен казва на Джули, че иска да се насочи към нея и мисля ,че ще е отрязан с голямата секира. Ще станат някакви драми тук.  Очаквам с нетърпение Grinning

Ами нали тоя е готов на всичко само и само да остане в играта?
Ренета е същата като него, но просто не й се занимава с човек от малцинствата - държи се за него докато не влезе "по-добра партия".
И май ми се струва, че в следващия епизод Асен се прехвърля на друга жена и Ренета остава сама - за това и реве в промото (другата жена със сигурност не е Джули).

Общи условия

Активация на акаунт