⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм от по-глухичките, ама казвам Асен. :F

# 706
Ох е ако е ники ще има голям обрат и разочарование на кралицата на къщата 😁, но ми се струва че няма как да е
Мисля че е Асен и после Ренета циври, защото е заряза на и не е молена от нейния Асен

# 707
Асен е за мен гласът, а после Ренета и Джулия сякаш се джафкат през масата..

# 708
Някой от мъжете предлага на Джули. За момента не знаем кой е той.
Не е ли по-важно дали тя ще приеме?

# 709
  • София
Ако е Атанас - със сигурност няма да приеме. Ако е Ники - възможно е и да приеме, но не веднага. Ако е Асен - по-скоро няма да приеме.

# 710
Затова е важно кой е той.
Ако е Асен - няма да приеме /по мое мнение/...

Някой от мъжете предлага на Джули. За момента не знаем кой е той.
Не е ли по-важно дали тя ще приеме?

# 711
Наистина пише, че влизат нови участници тази вечер, озаглавили са седмицата “Големият обрат”, та като нищо може да се окаже, че чуваме глас на непознат 😂

# 712
Връщат Марсел, Стоян и братът близнак на Божинката???

# 713
Аз съм убедена , че това е гласът на ММ. Отивам да направя скандал и между другото да вметна за няколко покупки ....Rolling Eyes

# 714
От подкаста:
Елена: "Виждах Ивелина и Ники като реален мач."
Маги: "Ти им вярваше за чувствата?? (издаде се, че тя не им вярва)
Елена:"Да, мислех, че си подхождат и могат наистина да създадат нещо красиво и истинско, мислех, че ги спасявам."

# 715
Аз залагам, че гласът дето казва, че мисли да продължи с нея, въобще не е насочен към Джулия - просто така са насложени кадрите.
Но друго исках да напиша - ясно е, че всички са влезли са последователи. И интересното е, че повечето се борят със зъби и нокти да са активни на екран и в мрежата, а Елвира, постига това да е с много последователи без големи усилия. От участниците Стефан е с най-много последователи, около 45 000, но къде ли не е бил, не знам колко каста прави и участва в такива, въобще изскача от всякъде. Елвира е с около 9 000 по-малко последователи, но съм я виждала единствено за кратко в Ергена и сега тук /а и задължителните участия в каст и сутрешен блок след предаването/. Ивелина, която също като Стефан се мъчи да е все на екран има около 11 000 мисля последователи.

# 716
Елена: (на въпроса: как ще продължи напред след предаването) "Аз съм влюбена"
Маги: "Има човек до теб?"
Елена: "Да, има човек до мен и съм много щастлива."

Склонна съм да мисля, че наистина е човек на продукцията, някак като назубкани бяха нейните отговори. И дори и да е влюбена, поне да не излага предаването, за какво го казва.
Интервюто се прави веднага след излизането на участника, или ...по-късно?

# 717
Ако победителят се решава с гласуване, Чефо и Ванеса може би започват кампанията си по-рано, за да имат предимство. Може би дори и без разрешението на продуцентите. Което ме кара да гласувам за всички други двойки, но не и за тях хаха

# 718
Изгониха Радослава без правила, просто, ей така, че не се матчвала, нямала интерес, а Елена към кой имаше интерес? Да ги бяха изгонили и двете?

# 719
Последният клип, който са качили на страницата в инстаграм, Ренета, която изобщо не е фейк, обяснява как Асен е фалшив и заглеждал друга, това като че ли е сцена на ревност, но не любовна, по-скоро я е яд, че си губи сигурния матч, с който може да избута до финал. Тя е фалшивият герой!

Общи условия

Активация на акаунт