АПРИЛ е тука вече, кога ли ще се появи малкото човече?

• 15 385
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Попово
Момичета, аз се интересувам колко килограма свалихте със самото раждане и след изписването в къщи? Зная, че има значение от какво тегло сте стартирали, колко сте наддали по време на бременността и колко едри бебета сте родили, но все пак... Предварително благодаря!
аз наддадох 14кг докато бременеех, бебето се роди 3.200кг, общо при раждането смъкнах 9 кила Simple Smile а у дома не съм мръднала от както са ме изписали ни нагоре ни на долу  Embarassed за диети дума не може да става по време на кърменето... освен да се ограничи хприема на някои храни, така че живот и здраве ще видим на лято какво ще правим Crossing Arms

# 76
Честита дъщеричка на мама 450!

Момичета, аз се интересувам колко килограма свалихте със самото раждане и след изписването в къщи? Зная, че има значение от какво тегло сте стартирали, колко сте наддали по време на бременността и колко едри бебета сте родили, но все пак... Предварително благодаря!

Светле, влязох в операционната 73 кг. и излязох 65 кг.В следващите дни свалих още /до днес/ и съм вече 63 кг.Забременях 59 кг., свалих до 53 кг. заради повръщането.Смятай ги, че нещо се обърках с математиката  Rolling Eyes А ти защо се интересуваш? Смятам да те правим мис бременна, въобще не ти личи още, че си бременна.

# 77
Здравейте момичета!

Аз съм от августинки 2006, но влизам да ви предам поздравите на Viktoria27  Laughing
Днес бях в Окръжна болница да я видя. Засега е добре, леко нервна от предстоящото секцио утре, но иначе всичко е наред.
Бебо се е обърнал главично, тоновете му са добри, така че живот и здраве утре ще се гушкат с мама Laughing
На всички, които все още са 2 в1 пожелавам леко раждане! А на останалите вече мами, много спокойни нощи  bouquet

ЖЕЛАЕМ Й УСПЕХ, ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НАРЕД!!!

# 78
Ехей,колко много бебчовци!!!ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ.
                   Стискам палци на Viktoria27 всичко да е бързо и лесно,да гушне най-сладкото бебоче.
                                    Пуснах малко снимки от нашето човече и каката.Ура,вече са си у дома. Laughing

# 79
Здравейте отново и от мен!Днес се завърнахме у дома с малката Калина и се чувстваме много добре.
Благодаря на всички ви за милите пожелания .
Честито на всички ,които вече гушкат бебчетата си и кураж на останалите.
За първата страничка-Калина се роди 48 см.,но грешката не е с щъркелът-вестител Сиси,а в мен,защото като и се обадих още не бях съвсем на себе си .
Като ми остане малко свободно време ще пиша отново и ще добавя и снимки.
Прегръщам всички!!! Hug Hug Hug

# 80
Здравейте, колко пуст ми се струва форума, а преди 2 седмици го изписвахме за нула време !
Аз утре съм на преглед да видим какво ще каже доктора, че ми е притеснено !

Sve dim - с теб може да се засечем в болницата , ти разбра ли какво трябва да се носи за там , приготви ли си багажа ?

# 81
За у-щето - утре ще има ли някой на линия, освен мен и Марта ?

# 82
Току що получих смс -
Боби_Ko е родила дъщеря Белослава 3,100 кг. и 49 см. Да и е честита малката принцеса и много да слушка и радва родителите си !

# 83
  • В красивите ми сбъднати мечти!
450, честито момиченце!
Много ме изненада твоят постинг. Уж имаше планово секцио за 16,04 пък какво стана?
 CrazyРазкажи по-подробно , когато имаш време де.
Аз утре съм на преглед в Т.Киркова и доктора ми е обещал да ми каже кога ще раждам , как ще стане това незнам , при положение , че не съм секцио. Хайде да го видим сега обещаното си е обещано Laughing
Дано се случва вече събитието , че това очакване много ме натоварва психически.
Честита госпожица на Боби_Ко!
Илит , ако вече си се прибрала в къщи с принцеската пиши някой ред, че ми домъчня за теб!

# 84
  • Попово
Добре дошла на Ларсен Hug и Честита радост на Боби_Ко  Hug

# 85
Честито, Bobi_ko!
Избрали сте чудесно име!

Добре дошла, Larsen!
Чакаме снимки на Калина (и баткото, разбира се)!

Smooth, Aya, Pepena, благодаря Ви за отговорите за килограмите. Аз май - се втелявам на тази тема, защото сега качих два пъти повече кг отколкото при първата ми бременност...

Kler, още съм на работа (ох, всеки ден уж е за последно, ама май само аз си вярвам) и нямам време да отскоча до АГ-то ( а живея отсреща!), за да взема списъка... Съжалявам, че ти бях обещала да ти пиша!

# 86
За у-щето - утре ще има ли някой на линия, освен мен и Марта ?
Страчи,аз мисля да дойда.Днес бях да ми слушат тоновете и всичко засега е О.К., но казаха,че не засичат някакви контракции.То с този мой цикъл-35-40дни, нищо чудно да родя след термина (17.04) Rolling EyesЕ, уж ми казаха по-рано,а то си остават броени дни.

# 87
  • Пловдив
Здравейте,
Да донеса малко новини от моите две момичета. Мъничката Рая е добре, има конюктивит на оченцата, но иначе е много послушна. Малко се дърпа с кърменето, но ще свикне. Бени е истински герой, още на следващия ден след секциото започна да се разхожда и днес ходи почти спокойно и успява да се грижи за бебока. Надявам се да ги изпишат до края на седмицата.  Според Бени, който може, да си роди нормално. Болка не се спестява. Успех мили мами и в раждането и в отглеждането на малките слънчица. Peace

# 88
И аз се изненадах на 450 Simple Smile-да им е честита малката принцеса!

А как се казва,че аз може би съм пропуснала нещо?

Честито и на Боби-ко!Браво Hug Все хубави новини!

И да ви се похваля с нещо много интересно-
От вчера си имаме страхотен огромен бебешки магазин-[color=magenta]Piggy's House[/color] Heart EyesСтрахотен е ! Много е голям и има всичко за децата+детски кът+учтиви продавачки!Ааа,и цените са много добри,дори по-ниски от другите нормални магазини PeaceДа ви кажа,че си заслужава посещението.А само като знам,че живея отсреща  в блока,представете си къде ще си харча постоянно парите Blush
Отивам да хапна и се връщам...

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 23:06 от mariah

# 89
  • БГ
честита принцеска на Боби_Ko! да е жива и здрава и  много щастлива! smile3525 newsm51 smile3525 newsm30

мерси за новините от таткото на Рая Hug

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 22:26 от tevolere

Общи условия

Активация на акаунт