АПРИЛ е тука вече, кога ли ще се появи малкото човече?

• 15 517
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
     Здравейте мили априлки .
Благодаря ви за прекрасните пожелания  Hug

Честито на мамите родили след 20 .03 ,да са много щастливи с малките слънца.

Ние с Вики сме си от 30.03 в къщи ,но до сега нямахме нет и неможех да пиша ,от днес вече е редовен и ще може да се включвам.Малката не иска да яде от мен ,а иска от шише и на всяко ядене първо се цедя и тогава се храним .За сега нямяме още колики .
   Утре ще пиша как мина секциото при мен .
 Лека нощ от мен и на не родилите априлки им желая леко раждане и без много шевове  Hug

# 91
Аlegragloria, ти къде се изгуби напоследък? Аз тъкмо вече се чудех дали не си родила. Но явно не си още.

Ами изгубих се защото първо че нямам нет и ту го има ту го няма(точно затова сега съм го набарала),а другата причина е че майка ми пристигна от Франция за да види бебка,ама бебка не излиза...zazu1,аз ти казах че май ще си раждаме заедно Wink...та да се върна на темата,та майка ми ще е тук още съвсем за малко и после пак си заминава,затова исках колкото се може повече внимание да й обърна на нея...но иначе ви чета редовно щом нета и времето ми позволява...
Сега всеки ден ходя за запис на тоновете на беба и казаха че ако до 18ти не родя ще ме приемат в болницата за да предизвикват раждането,но явно на моята беба си й е много,много добре вътре и няма никакво намерение да излиза Simple Smile
Хайде сега ви оставям и отивам да направя поредния курс до WC-то и после пак в леглото..Лека нощ и целувки на всички Simple Smile  smile3525

# 92
  • Стара Загора
За коликите ползвам капки Долче Нана и определено има ефект. Другото, което ползвам е едната баба  Mr. Green разнасят се, когато беба се пъни. Само не знам после като си тръгне какво ще се правим с беба  Crazy Иначе спрях шоколада и млеката, че положението става страшно, ако ги ям

# 93
  • Стара Загора
За конците- ми аз моите въобще не ги усещах и още от раждането си седя нормално на д...то. Не ми опъват или да ме болят и въобще не съм ги усетила кога са паднали (бяха от тези дето сами си падат и не съм ходила да ми ги махат)

# 94
ЧЕСТИТА БЕБКА БЕЛОСЛАВА НА БОБИ-КО!!  bouquet
МНОГО СЕ РАДВАМ, ЧЕ СИ ИМАМЕ АДАШКА. АЗ КАТО ПЪЛЕН ПРОФАН НЕ МОЖАХ ДА СЕ СПРАВЯ СЪС СНИМКИТЕ НА МОЯТА БЕЛОСЛАВА. В ПОЩАТА, В ЧЕКМЕДЖЕ СЪМ ИЗПРАТИЛА ДВЕ СНИМКИ ОТ ИЗПИСВАНЕТО.

# 95
ЧЕСТИТИ БЕБЕШОРЧЕТА НА БОБИ КО И 450.

ДА СА ИМ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ МАЛКИТЕ СЪКРОВИЩА.

За коликите - Когато синът ми имаше колики пробвах какво ли не - Саб симплекс, чайчета, но нямаше особен ефект. Нашата педиатърка ни препоръча хомеопатични свещички - Вибуркол Ен, на основата на лайка, които поставях по една на ден и нямах никакъв проблем.
За раждането във вода - Понеже и аз ще раждам в "Тина Киркова" ми беше интересно какво представлява това, та разпитах лекари, които работят там. С една дума струва ми се много нехигиенична работа. Цопваш във водата, където се ражда бебето, само, че при напъните излизали да кажем остатъчни биологични продукти от клизмата /сещате се за какво говоря/, които се обирали с кепче и купона продължава. Освен това и кръвта, която изтича пак е там та ми се струва, че е доста голяма вероятността да се докара някаква инфекция на бебето.
Лек ден от мен и успех на всички късметлийки, които ще гушкат днес бебчетата си, за другите - кураж, малко остана.

# 96
  • София
Момичета,

Виктория 27 вече е мама! Има прекрасен син, който се е родил преди минути! Момъкът ще се казва Ивайло

Разговарях със завеждащата родилно отделение на Окръжна болница, тя изражда и моят син. Виктория27 е добре, в момента я шият. Секциото е било със спинална упойка. Като излезе от операционна, ще я чуя и нея да ми каже мерките на бебока!  bouquet

# 97
Честито на новите мами  bouquet, да са живи и здрави бебоците!

Mariah,
Къде се намира този магазин?

# 98
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ И ТЕХНИТЕ ДРЕБОСЪЧЕТА! bouquet

# 99
Честито на всички нови мами   bouquet, то вече няма случей в който да влезна във форума и да няма ново бебче, супер е  Laughing!

# 100
Честити бебчета на всички мами[/size]
Мелодия успех утре на изпита ще стискаме палци.
Ние сме добре с Никол само дето таз кърма никва не дойде ама здраве да ще е си караме на адаптирано мляко.

# 101
  • БГ
честито  newsm30на Viktoria27 smile3525 newsm51 smile3525
да е живо и здраво и много щастливо!

хубав ден от мен  bouquet, отивам да се боядисвам, за да съм красива за бебка,която не иска да излиза още, а гледам как плува още в корема newsm03

# 102
  • Beyond the Frontiers
Честити бебчета!!!

Ние още сме 2 в 1, но явно на една вълна с tevolere, защото и аз реших да се нацапотя днес  Laughing. Да не плашим бебока  Wink

Иначе контракции явно имам, ама не усещам нищо и чакаме. Както каза лекарката като почне да те боли тогава идвай  newsm78 #Crazy или като ти изтекат водите  Crazy Crazy. И така.....Ни стон, ни вопъл.... Инат квартирант си имам май  smile3521. Не се оставя лесно да го убедят  smile3533....Чака петък 13  smile3508 и какво ли ми готви!!!!

Лек ден на всички

# 103
  • Попово
 Честито на мама Виктория, да й е живо и здраво синчето и много да я слушка   bouquet
tanb , спокойно и с АМ бебетата растат, а и за бебчетата е най-важно да са обичани Simple Smile Hug

# 104
  • София
Току що говорих с Виктория 27!

Малкият мъж се е родил 3010 грама и 49 см

И двамата са много добре и ви изпращат поздрави! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт