Преса за коса Upgrade

• 523
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, ползвали ли сте преса за коса на марката Upgrade с инфрачервени лъчи? Бях на фризьор миналата седмица и след това ми изправиха косата с въпросната преса (по-широката), косата ми е много лъскава и вече 4ти ден стои изправена, което по принцип е невъзможно за моята чуплива коса. Когато я изправям с моята преса, до час вече имам някакви чупки, да не говорим ако си я вържа или спя. В случая не са ми слагали никакъв стилизиращ продукт и много ми похвалиха пресата. Вие имате ли опит с нея?

# 1
  • Beyond the stars
Доволна съм определно от марката.
Косата ми е много чуплива и има доста фриз. Прибира ми я идеално и не мърда с дни. Колко е по-щадяща е, не мога да кажа. По-добре ми изглежда косата от преди, но пък и гледам да намаля като цяло пресата.
Предимно с Dyson airstrait (китайска версия имам) действам като основно средство за изправяне и като не ми трябва специално да е идеално прибрана.

# 2
А вие имате широката или по-тънката версия? Фризьорът ми обясни, че широката щяла да ми е по-трудно да работя с нея и че по-скоро била за професионална употреба в салоните и ако реша да взимам, да е по-тънката, но пък широката не ми се вижда трудоемка за работа.

# 3
  • Beyond the stars
Тънката, с идеята да мога да завъртя за къдрици. И на мен широката ми се вижда по-трудоемка и тежка.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 21:39 от Вълшебство

Общи условия

Активация на акаунт