L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 156
  • 438
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Подпухване и финни линии - кога по-малко, кога повече, но винаги има.

# 136
От доста време се събуждам с подпухнали очи и торбички под очите. Изпробвала съм различни кремове за околоочната зона, но без резултат. Този продукт звучи много обещаващо и с удоволствие бих го пробвала.

# 137
Най-много ме дразнят торбичките и тъмните кръгове под очите.
С удоволствие ще пробвам тези продукти.

# 138
Първото, което забелязвам е подуване под очите, подпухнали торбички, не свеж вид на кожата под очите. Старая се да ги хидратирам и охлаждам сутрин, и вечер. Бих се радвала да пробвам и разбера действието на продукта за състоянието на моята кожа.

# 139
Фини линии

# 140
  • София
Първото нещо, което забелязвам сутрин, е подпухване. Фините линии сякаш стават по-видими с напредването на деня.

# 141
Фини линии

# 142
Най-вече тъмни кръгове и фини линии.

# 143
Здравейте, веднага щом видях заглавието, си казах, че това е моят продукт.
Работя,  с деца съм и куп още задължения след тези. Първото, което видя сутрин, след едва няколкото часа сън, са големите ми Торбички, крещящи за нуждата от нещо. До момента така и не знам какво трябва да си купя и въобще има ли шанс тези торбички да изчезнат или поне да намалеят.
С голямо желание бих ги пробвала.

# 144
Забелязвам фини линии. На 32 съм. С радост бих опитала продукта.

# 145
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии? -Обща подпухналост, особено покрай очите.

# 146
  • Sofia, Bulgaria
Тъмни кръгове и подпухналост.

# 147
  • Елхово
Сутрин имам торбички в зоната над скулите и фини линии.
Тъкмо нямам продукт около очите, ще се радвам да мога да тествам този.

# 148
  • София
За съжаление, сънят ми е много малко вече години наред, съответно сутрин забелязвам и тъмни кръгове, и подпухналост.

# 149
Първото нещо, което забелязвам сутрин е, че съм подпухнала под очите. През деня се освежавам, но сутрин е така.

Общи условия

Активация на акаунт