L’Oréal Paris търси 20 желаещи, които да тестват Revitalift Laser Instant Eye Bag Eraser

• 14 161
  • 438
  •   1
Отговори
# 165
Всяка сутрин се будя с подпухване и торбички и това ме влудява. Изпробвала съм много продукти, на този етап съм харесала един, но с радост бих го заменила, стига да намери конкурент, който да не е отново 120 лв 😵‍💫

# 166
Сутрин забелязвам фини линии, а когато не съм си починала качествено, и подпухване. 🥹🙄

# 167
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии? - забелязвам подпухване сутрин, а целодневно и фини бръчици в зоната под очите. В търсене съм на подходящ козметичен продукт, който да третира точно този проблем успешно.

# 168
Сутрин забелязвам първо подпухването на очите,  фините линии също ме дразнят , не харесвам признаците на стареене, сякаш се губи онзи свеж вид на кожата.

# 169
Сутрин първо забелязвам подпухване. Unamused

# 170
Кое е първото нещо, което забелязвате в зоната около очите си сутрин – подпухване, торбички под очите или фини линии?
През последната 1 година виждам все по-забележими фини линии и мимическа бръчици. Приемам го за нормално за възрастта ми (почти на 46 съм Blush), но ми се иска да забавя процесите на стареене.
Тъмните кръгове и изморени очи ме съпътстват през последните почти 2 години откакто станах майка и недоспиването е ежедневие.
Подпухнали очи за щастие имам по-рядко, но и това се случва.
Като цяло, положението не е никак розово. Thinking

# 171
  • Габрово
Първото нещо, което забелязвам сутрин в огледалото са тъмните кръгове.

# 172
Повече подпухване и финили линии, от колкото тъмни петна. Бих се радвала да опитам продукта!

# 173
Забелязвам тъмни кръгове и фини линии.

# 174
Най-често подпухване, понякога и тъмни кръгове.

# 175
Тъмни кръгове и подпухналост.

# 176
На 30 години съм и вече виждам фини линии в околоочната зона

# 177
  • София
Дълбоки сенки под очите и подпухналост.

# 178
Подпухналост и торбички.

# 179
Сутрин забелязвам леко подпухване и торбички. А искам да ги няма.

Общи условия

Активация на акаунт