Операция на дълбока захапка

• 326
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте на всички, имам дълго отлаган проблем, на който вече трябва да обърна внимание и това е дълбока захапка. За съжаление съм на възраст, на която корекцията само с брекети не е възможна. Имам нужда от операция, обаче се лутам към кого да се обърна поради липсата на особена информация за този проблем. Намерих теми, които са стари и липсва разяснение как се е стекла ситуацията, дали такава операция е правена и при кого. Иска ми се да е в България, но доколкото разбрах тази операция се прави от много малко лекари тук. Ще съм много благодарна за мнения, ако някой тук си е правил такава операция в България, за специалисти, цени, здравни пътеки, възстановителен период и т.н. Възможно е и мнения за Турция, но България ми е приоритет в момента. Благодаря предварително!

# 1
Ако проблемът е само естетически,  не си търси белята.

# 2
Ако проблемът е само естетически,  не си търси белята.

Щом става въпрос за проблем със захапка се подразбира веднага, че проблемът не е само естетически. Всеки проблем със захапка е преди всичко функционален. А белята може да стане по-голяма, ако този функционален проблем не се коригира.

# 3
Да, точно така, проблемите са много включително дишане през устата, заключваща се долна челюст, скърцане със зъби насън, прищракване на челюстите при прозяване и не на последно място идва и проблемът с естетическия вид и ниското самочувствие🙂

Общи условия

Активация на акаунт