Завишени еозинофили / алергии

• 281
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, дъщеря ми е на 5 години. От 5месечна е с алергии. Макар голяма част от алергиите са отпаднаха, еозинофилите продължават да са над норма. При вас какво е положението?
Бяха ми казали че докато има алергии еозинофилите ще са завишени

# 1
Докато са завишени, антителата в тялото се борят със съответната алергия.
Могат да са завишени доста време и ако алегрията е към нещо, което е в околната среда като полен, може да са завишени много време.
Като цяло не е индикатор за притесннние, ако няма други симптоми.

Като дете имах куп алергии, които имунната систена пребори с годините.
Трябва да се направят изследвания, за да се види какво причинява тези алегрии и да се опитате да намалите излагането на съответния алерген. Друго решение няма, за съжаление.

# 2
Докато са завишени, антителата в тялото се борят със съответната алергия.
Могат да са завишени доста време и ако алегрията е към нещо, което е в околната среда като полен, може да са завишени много време.
Като цяло не е индикатор за притесннние, ако няма други симптоми.

Като дете имах куп алергии, които имунната систена пребори с годините.
Трябва да се направят изследвания, за да се види какво причинява тези алегрии и да се опитате да намалите излагането на съответния алерген. Друго решение няма, за съжаление.

Благодаря за отговора, има хранителни алергии. Не съм пускала тест скоро, чакам дс навърши поне 7години за да е по реален. Дано ги израсте и тя

# 3
Здравейте, дъщеря ми е на 5 години. От 5месечна е с алергии. Макар голяма част от алергиите са отпаднаха, еозинофилите продължават да са над норма. При вас какво е положението?
Бяха ми казали че докато има алергии еозинофилите ще са завишени
Еозинофилите се покачват и при паразитози

Общи условия

Активация на акаунт