Магията на изтока - тема 76

• 18 551
  • 619
  •   1
Отговори
# 135
  • MJF
Аааа значи само съм го видяла тук като си го представяла. Ок Hug

Набор 2002 а какъв дълъг списък заглавия има този Нам Да Ръм. Като гледам снимката му на сайта горе не се сещам да съм го гледала.

Аз тъъъърпеливо чакам последните 2 серии на Shiawasena Kekkon

# 136
Шо, защо две, не ти ли остава една?

# 137
Шоши, Нам Да Ръм си го гледала в Heart to Heart и Memory. Поне за тези заглавия си мисля, че ги гледахме заедно.

# 138
  • MJF
Бел , мда, 1 серия / финала чакам. Ами така е то като чакам - забравям.

Разгледах сега линковете горе. Мда , 2015-2016 гледам дечко а преди снимката е по-прясна и .....Не съм го забелязала все още този левент.

Значи 8 серии съм изгледала от Mary Kills People. Темата за терминално болните хора , подчертавам защото при останалите животни ...друго, правото им на избор, евтаназията. Вече не знам колко казуса дадоха защото разказа е такъв , че всички герои имат екранно време във всеки епизод и се добавят периодично и нови, та броя не е малък. Доста широко обхващат какви ли не аспекти. Включително и това как може да говориш/философстваш във всяко направление на темата обаче като опре ножа до кокала , като се случи на теб или на близък ти човек нещата не са ....толкоз прости. Както знаем на корфронта са спецове да ровят в тъмните страни на човешката природа , не само те де , но и те. Та чак ми стана любопитно какъв е пък канадския вариант. Ако се навия мога да погледна. Някой ако го е гледал да казва.

Ето, ето , днес помърморих и воала , по поръчка
Shiawasena Kekkon 9
Изгледан. Хехе, каква я мислехме , от таз муха - мистерия а каква стана Mr. Green
Хем, аз труудно поддадох на мистерията. Финала върна заглавието към "кърки" тона и аз от това съм доволна. Така почна и така завърши.
Скрит текст:
Видях пак и продуцентката и адвокатката. Последната вече като знаеща кой я играе я пуснах 2 пъти тази цялата сценка, посмях се на двамата с Котаро и всички там напитки Mr. Green
Котаро как го заболя като се опитваше да копира позициите на Нелла в леглото hahaha . А във финалния им диалог как се сети за тазобедрената става Mr. Green
Каква беше все пак паролата на лаптопа на Нелла? Трогна се Котаро от това неизпратено писмо. Тримата угрижени  мъже от Сузуки като го последваха на втория етаж ме Smiley
Семейните вечери вече месечни. Тази която дадоха пак беше един път. Котаро все пак все по вписан в общия фон.
Нелла на финала избълва нещо на италиански а Котаро на японски но нямаше превод и на двете неща на финала там където гледах Sad
Музиката звуча поне.
Аз съм доволна от това заглавие,  пък от каста ....да не говорим.
Заглавието е за анблок гледане а не така като мен през големи интервали по епизод.
Мда Satisfied

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 23:43 от Шошулчо

# 139
Съгласна съм, че актьорският състав е достатъчно добра причина да се гледа този сериал. Същото важи и за DOPE (предвид неудовлетворяващия финал).
Тъкмо се чудех какво да гледам сега и видях, че са качили филма Last Mile. Тези дни ще му дойде реда.

# 140
  • MJF
Мда, сега се сетих и за още нещо на което се hahaha снощи. Към края на епизода , когато Нелла пак се завтече към нашия Котаро с онази прословута кроячна голяма ножица Mr. Green

Аз май съм претръпнала вече към "финали" и някак си ги подминавам като тема за мърморене дори Wink . Даже от това удоволствие - финално мърморене - ми лишават Wink
Та DOPE си е в списъка.

Няма да се замислям от кога не съм гледала филм Blush

# 141
Скрит текст:
Мда, сега се сетих и за още нещо на което се hahaha снощи. Към края на епизода , когато Нелла пак се завтече към нашия Котаро с онази прословута кроячна голяма ножица Mr. Green

Аз май съм претръпнала вече към "финали" и някак си ги подминавам като тема за мърморене дори Wink . Даже от това удоволствие - финално мърморене - ми лишават Wink
Та DOPE си е в списъка.

Няма да се замислям от кога не съм гледала филм Blush
И аз скоро не съм, обаче Last Mile ми е направо задължителен за гледане. Участват главните герои от Unnatural и MIU 404, плюс други наши хора като Садао Абе, Томоя Накамура, Масаки Окада и Дийн Фуджиока.

# 142
  • MJF
Бел , ние може и да не помним но явно сме били кастинг директори на този филм. Bowtie

Снощи надникнах в  Shin's Project да видя за какво иде реч/как е . Ще се гледа. Някъде 1/4 от първи епизод видях, т.е. самото начало и доста се Grin от гледката.
Скрит текст:
Спуска се по баира/по стълбите г-н Шин, мъж на средна възраст, неглиже облечен и на обш вид. И хоп свитедел на кризисна ситуация. Без да трепне , отиде проучи отблизо ситуацията , постави диагноза и взе да я лекува. Образно казано. Доста се посмях как на 2 пъти тъкмо да хване горелката и ......Mr. Green . Голям майтап , хем цялата ситуация въобще не смешна а трагична.
Смях през сълзи.
А пък кой се появи в ролята на съдия - Kim Sang-Ho- aвтоматично се сетих за последната му роля в която го  гледах и вместо да се приспивам се разсъних от тез двамцата - Kim Sang-Ho и Han Suk-Kyu Smiley

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 14:25 от Шошулчо

# 143
Йо!
Гледам/ следя си само корейската мехуро-локумка в събота и неделя (Our Golden Days) и затова не се вясвам в темата. То няма и нищо интересно - нито някаква информация, нито за гледане. Чакам 10 октомври и старта на Fake Mommy.
bb6, едно от главните действащи лица във Fake Mommy изненада като новото рекламно лице на Дайва Хаус. Но сигурно не трябва да ме изненадва, защото те са един от главните спонсори на сериала.

# 144
  • вятърничава
Мда, хубав Шо Hands Clap
Юки Ямада преди седмица е бил в  Хелзинки, на филмов фестивал, на който  промотира новия си филм Bakudan (2025).

Май не е имал късмет с времето, сблъсква се със силни ветрове във Финландия. Много добре го разбирам днес.
Скрит текст:

# 145
Мм, с Джиро Сато. Той да не е в другата главна роля?
Джиро, освен че е много популярен и обичан актьор в Япония, е и един от най-близките приятели в индустрията на Шун.
16 октомври наближава. Още две седмици до Шун и шоколад.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 16:17 от rossonera

# 146
  • вятърничава
Аз сега се загледах и това наистина е другия актьор от клипа. Изобщо не си прилича! На снимката изглежда толкова хрисим и добър, а тук https://www.tiktok.com/@warnerjp/video/7493881984431705352  Scream
И в  АsianWiki има трейлър.

# 147
Имаш нужда от шоколад.

# 148
Нямам нищо против Кимутаку да ме почерпи лично с този шоколад newsm56.

Tempest
Между Канг Донг Уон и кака ти Джина летят такива искри на екрана, че оставям всички недомислици и фантасмагории в сценария на заден план.

Мечтателите го превеждат на бг и им остават само последните два епизода. Качват го в техния канал.

# 149
  • вятърничава
Да, супер са двамата. Ама сюжета не очаквах да завие в такава посока.
То, корейско, корейско,ама прекалено корейско стана.

Както е модерно сега - мачнали са се Nerd

Общи условия

Активация на акаунт