A Normal Family/The Dinner
Как и защо заредих за гледане именно този филм нещо съвсем ми се губи. Но съвсем му нацелих времето

Ако зависи от мен именно такива филми бих награждавала. Близки до документалистика , "право куме в очи" , без украси.Това което видях снощи във филма като сбит разказ/квинтесенция на това което виждам към днешна дата около мен в общите градски части.
То няма нужда и от коментар.
Разбира се след като изгледах , оцених и отметнат в онлайнтефтера филма , разгледах творческия екип. А пък нали сега уж обръщам внимание на имената на корейския фронт
, та аз такава фамилия Hur като на режисьора не съм мяркала. А иначе от Hur Jin-ho съм гледала и два други филма със сигурност :One Fine Spring Day
April Snow
Адмирации от мен на целия екип който стои зад този филм. Нямам грам забележка.

, като темперамент направо продължение на героинята ѝ от Damemane!: Damena Tarento, Management Shimasu.
- " E не може при толкоз дълго био да не съм я гледала / помня."
също , но пък инфото за "Telecinema" ми е познато, от поредицата съм гледала филмите в по-голямата им част. Han Hyo-Joo ще се окаже голяма хамелеонка при мен, да видим дали ще ми напомни за себе си в някоя минала роля като седна да я гледам в сегашната. Оправдавам се в момента пред себе си че гледаните заглавие са все отдавна , а за непомненето ми явно и доста отдавна. Туй не е лошо, има своите плюсове при корейските актриси.