, но аз съм "консерва" , обичам почти изцяло само натурален шоколад , рядко поддавам на разни добавки към него.
от цялата тази картина със собственика на желето/муса/конфитюра/пюрето и съпругата му корейка. Цялото пътуване с колата на Хиро, Ха-на и Соске бе един път, включително актустирането в крайпътната вада.
. Доволна съм че абсолютно автоматично превключих от японски на корейски и разбрах тези фрази. Еми че колко гоооодини ги слушам регулярно?! Някакъв келепир да има все пак от цялото това гледане

. Не ми се получава нещо гледнето напоследък. Все изникват някакви препятствия между мен и телевизора
.
Аз, като джуниър в темата съм го гледала в Bandage и 47 Ronin. 
То аз така съм се разспортувала , че ..... то фигурно , лека атлетика , волей и спортна гимнастика. Кога и къде да вместя далекоизточния ми фронт?! Туй в свободното време де, когато гледам пък да поспортувам аз за здраве. Остава само вечер приспивно. Ама пък така трябва да се внимава. А не ей на , снощи гледам Romantics Anonymous и по едно време , пък то във всеки епизод, като запоказваха както си знаят едни шоколадови и не само бонбони и .....иди и спи.
Аз, като джуниър в темата съм го гледала в Bandage и 47 Ronin. 

. Тя направо го хипнотизира а нашия се ....поти ли поти.
. Първа червена точка на сценария. Препоръчани теми