Магията на изтока - тема 76

• 19 783
  • 664
  •   2
Отговори
# 210
Romantics Anonymous - финал. Лично за мен този сериал е 10/10. Трябва да се види, усети и преживее, за да го оцениш.

# 211
  • вятърничава
Гледам Would You Marry Me, забавен ромком с приятни ГГ. В главните роли
Второстепенните също ми се виждат познати лица.

След известно чудене се сетих коя е докторката и то чак като седна на рояла и започна да свири. Shin Seul Ki стана известна в риалити, тогава беше студентка пианистка. Явно сериозно се езаела да става актриса. Наскоро се целуваше с Yoon Park в For Eagle Brothers, Рос доста я е коментирала.Сега се опитва да направи същото с Choi Woo Shik, но няма да и се получи. Той е влюбен в първата си любов, коята е видял един единствен път, когато е бил на 5-6 години и ще помни цял живот Grinning
Seo Bum June го запомних като малкото братче от тримата от It's Beautiful Now.Също често се появява на екран,  тази година го гледахме и в The First Night with the Duke.

# 212
Силно казано пианистката на Декс се мляскаше с Юн Пак в For Eagle Brothers. Във връзката между нея и професора (Юн Пак) се наблягаше на прословутия корейския морал, защото той беше разведен и с дете (най-големия корейски грях, о, Джийзъсе!). Едва на финала на мехурката имаше някакво скумрийско-шаранско мляс.
В настоящата мехурка с Ча Чи Су, се надявам да не гледам същите тъпотии. Аман от липса на всякаква близост между зрели хора, които се предполага, че се харесват/ обичат и пр.

Това мисля да го гледам от 12 ноември, но започнат ли с големите глупости - отива в коша.
Ън Джин, откак отслабна след Hospital Playlist (а беше пухкавелка), имам чувството, че и в лицето е правила кръцни-срежи. Не прилича на себе си, но заради Него, в главната роля, ще се жертвам.

На анего доброто момче. Мляс по челцето, да ми е жив и здрав.

Следя само Fake Mommy (макар че има много за критикуване) и корейската си локумка в събота и неделя. Всичко друго отиде в коша. Трагична японска есен.
В локумката - нашият събра смелост, най-после. Чакам новия епизод в събота с голям интерес. Бизнесът върви успешно за големия Ча Чи Су, но като чу за согетинг-а (сляпата среща) на интериорната дизанейрка и наостри уши, хаха.

# 213
Добро утро! Петък е и докато съм още на вълна Romantics Anonymous, новото ми "откритие" Джин Аканиши:
Скрит текст:

# 214
  • MJF
Тъкмо. Актуална съм.

Romantics Anonymous
3 изгледани серии,
Скрит текст:
точно се разбраха главните какви са им големите лични проблеми и си сетиха че може да са си взаимноизгодни.
Мислех че ще съм последна от дружината , дето ще гледа това заглавие но не съм, има и "по-мотащи" се от мен Wink
Абе този Джин Аканаши го гледам 3 епизода и определено силно ми прилича на един корейски актьор ама абсурд да се сети Шо на кой. Ще трябва да разчитам на случайността , т.е. ако / когато нацеля въпросния корейски актьор да се сетя за сегашния ми ребус. Абе не е лесно BlushClose
Скрит текст:
Не се сещам къде и дали съм гледала Аканаши до сега. Героя му Хиро свеж и забавен. Чаровен човек, съвсем бързо скъсява дистанциите в общуването. Те с тази психоложка/психиатър Ирене съвсем са си паснали Mr. Green .
Да оставим клипчетата дето пускахте до сега , ами аз и 3 серии имам  в актива си и ....въобще не се сещам да съм гледала Han Hyo-Joo. Потресена съм от себе си. Като ми остане време ще отворя, ако има, предвид че са от дълбокия корархив,  заглавия в които съм я гледала доста назад във времето.
Бонбоните които показаха са чудесни на външен вид, но имам съмнения относно вкуса Peace , но аз съм "консерва" , обичам почти изцяло само натурален шоколад , рядко поддавам на разни добавки към него.
В трети епизод ме hahaha от цялата тази картина със собственика на желето/муса/конфитюра/пюрето и съпругата му корейка. Цялото пътуване с колата на Хиро, Ха-на и Соске бе един път, включително актустирането в крайпътната вада.
Мда , корейските думи от страна на Lee Ha-Na  към Соске са едни път hahaha . Доволна съм че абсолютно автоматично превключих от японски на корейски и разбрах тези фрази. Еми че колко гоооодини ги слушам регулярно?! Някакъв келепир да има все пак от цялото това гледане Wink
Групата на пациентите на Ирене и Соске там - отделна "забава".
До тук доволна , да видим нататък.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 10:05 от Шошулчо

# 215
Шо, и аз не го бях гледала преди Джин Аканиши (както и повечето от останалите актьори). Героят му обаче ми беше много симпатичен (нямам предвид само визуално) и ми направи добро впечатление.

# 216
  • MJF
Бел, то аз съм леко пред теб сигурно по брой неща гледани с Огури Шун. Тук има гооолеми почитатели но рядко се пъха в "гледам" на Шо , та така. Smile
А Юри Накамура съм я гледала не в едно и две заглавия , съвсем позната ми актриса . То и тя не малък представител на корейската диаспора в Япония. Добре са ги събрали съседите.

# 217
Шун Огури не го споменах изобщо, защото реших, че не е необходимо. Той си е класика и всеки фен на японски филми и сериали със сигурност поне веднъж го е "срещал".

# 218
bell_87, то не че има кой знае какво за гледане с Аканиши, но можеш да пробваш поредицата Gokusen 1, 2 и 3, Anego и филма Bandage. 47 Ronin е холивудска продукция, та ще си спестя мнението.

Шош, камъни в моята градинка май ми се привиждат Stuck Out Tongue Winking Eye Hug. Не ми се получава нещо гледнето напоследък. Все изникват някакви препятствия между мен и телевизора Joy.

# 219
bell_87, то не че има кой знае какво за гледане с Аканиши, но можеш да пробваш поредицата Gokusen 1, 2 и 3, Anego и филма Bandage. 47 Ronin е холивудска продукция, та ще си спестя мнението.

Да, доколкото разбрах, основното му занимание е музиката.

# 220
  • вятърничава
Ауууу, засрамете се Joy Аз, като джуниър в темата съм го гледала в Bandage и 47 Ronin.

Знам,че е красив, че е певец ...
https://www.instagram.com/jinstagram_official/reel/DKcJmiMSEIh/?hl=bg
... и  наскоро (година-две) нищихме клюката,че се е развел. Повече от достатъчно е.

bell, има ли потенциал да измести някой от фаворитите ти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 221
  • MJF
Хехе , тези двамцата горе на снимката.
Аз съм набелязала Анего да погледна , но не знам кога а и дали го има към днешна дата за мен де.
Но пак да кажа че си има корейски аналог, само дето Шо няма да се сети кой.

2в1 , мда, Hug То аз така съм се разспортувала , че ..... то фигурно , лека атлетика , волей и спортна гимнастика. Кога и къде да вместя далекоизточния ми фронт?!  Туй в свободното време де, когато гледам пък да поспортувам аз за здраве. Остава само вечер приспивно. Ама пък така трябва да се внимава. А не ей на , снощи гледам Romantics Anonymous и по едно време , пък то във всеки епизод,  като запоказваха както си знаят едни шоколадови и не само бонбони и .....иди и спи. Neutral Face

# 222
Скрит текст:
Ауууу, засрамете се Joy Аз, като джуниър в темата съм го гледала в Bandage и 47 Ronin.

Знам,че е красив, че е певец ...
https://www.instagram.com/jinstagram_official/reel/DKcJmiMSEIh/?hl=bg
... и  наскоро (година-две) нищихме клюката,че се е развел. Повече от достатъчно е.

bell, има ли потенциал да измести някой от фаворитите ти Stuck Out Tongue Winking Eye
Ами... Да го измести, едва ли, но към момента може да се каже, че фаворитът е само един, та не виждам защо някой да не му прави компания. Kissing Heart

# 223
Леле, къде ме връщате. Спомних си за KAT-TUN, News... и Джонитата от онова време.

# 224
  • MJF
Гледам 4-и епизод на Romantics Anonymous
Видях я Mieko Harada, майката на нашия бърборко Мицу Wink
Скрит текст:
Абе този Хиро голям колекционер на сака. Виж го ти. Wink
Голям сеанс имаха Ха-на и Соске в ресторанта Grin. Тя направо го хипнотизира а нашия се ....поти ли поти. Mr. Green
После и цялата сценка в колата докато хапваха. В туй куфарче колко резерни ризи аджеба има ?
Само че като как Соске на път за дамата с тестовете мина и видя готвещата се да влезе в ресторанта с чакащия я Хиро наша героиня съвсем не разбрах/ повече от knit . Първа червена точка на сценария.
Какво умно завещание от собственичката на Gabriel Blossom.
Какво признание на финала на епизода Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт