Магията на изтока - тема 76

• 16 912
  • 567
  •   1
Отговори
# 405
  • MJF
Хехе , Бел, точно това си помислих преди. Ако трябва да дефинирам жанр на продукциите дето гледаме на далекоизточния фронт от декади.... с една , две категории само бая ще се озорим.

Кой друг ще гледа с мен текущо Pro Bono? Thinking факт е че не съм много в кондиция заради фигурното ми, но май никой още не е споделил че е изгледал излъчените 2 серии нали? Само анонси сме имали за този сериал до тук ?

# 406
Хехе , Бел, точно това си помислих преди. Ако трябва да дефинирам жанр на продукциите дето гледаме на далекоизточния фронт от декади.... с една , две категории само бая ще се озорим.
+1
Особено корейските може би. Нямам голям опит с тях, но бих казала че е...някакъв компот (с най-добри чувства, нали).

# 407
Бел, много си тактична даже за корейските с това "компот" Crazy . Той поне се прави от един-два плода Joy. Корейците с толкова малко не се задоволяват  Mr. Green. "Манджа с грозде" сме си ги кръстили тук. От всичко да има и то по много Joy.

Може и аз да се включа за Pro Bono, но не обещавам, че не знам как ще ме програмират Бръмбитата. Гласят се да се навъртат повече около мен тези дни, че да сме првили сладки за празниците chef eat.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 11:45 от 2в1

# 408
  • MJF
Аз от "компот" и "манджа с грозде"  "се измъквам" с модерното - фюжън. Mr. Green
В общи лини ако на финала няма нещо ф или ала ф пиша една точка бонус по презумпция  Mr. Green

Давит, главния герой в пробоното, е много кърки. Определено му станах фен. Харесвам наблюдателни , разсудителни герои. А и той зад ролята си която играе в професионалния и социалния живот-циничен, нарцистичен, арогантен сноб  е  блага , добра , ранима душа. Това като първи впечатления подплатени от верния приятел на човека - кучето! Joy

2в1, хайде с Бръмбитата отбор кулинари. И да се похвалите с продукцията.

Абе не може да няма клип или гиф с танца му от първи епизод , трябва да се разтършувам после.

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 13:08 от Шошулчо

# 409
Fake Mommy - ФИНАЛ

Напълно доволна съм от този сериал. На финал татко Шо Касамацу получи заслуженото си (имаше нужда от такъв урок), а Хару и Коджи се събраха. Наредиха всичко щастливо и по японски, с поредния урок по човечност и даването на добър пример на подрастващите.
Нямам какво повече да добавя. Един японски сериал следих от есенния сезон от начало до край, но завършвам и тази японска година с усмивка и удовлетвореност. Е, вече не правят толкова много качествени сериали, както навремето, но има, има ги още, дори и да са малко. Не са потънали докрай в комерсиалността. Човещинки, там им е японската сила.

На финал TBS пуснаха и тийзър на новия сериал на Томоя, за който ви говорих наскоро - айдълския му сериал Dream Stage, който този път ще пропусна. Стартира на 16 януари. Не ми се гледат женствени момченца, които се мъчат да пробият в музикалния бизнес, въпреки че продуцента им (героя на Томоя) ми е любимец.

За тази година толкова японско, догодина повече. Започвам на 4 януари със спешъла на Огава-сан и Мучи-сенпай (тийзъра) и след това продължавам с новия сериал на Рюхей.
Останалите нови заглавия ще ги видя в движение, кое става и кое не. Онзи ден разбрах, че Рьо Нарита ще е в главната роля в новия сериал на Хана Сугисаки, така че сигурно и него ще следя. Не останах доволна от Нарита-сан, в ролята му на подлия братовчед на Шун в шоколадовия сериал. Сега се надявам на реванш от него.

Ще има много ново корейско по празниците, все с любимци, така че минавам на корейския фронт. Ще гледам и ще им тегля по някоя друга шибал секи. Да си знаят.
А, да, и си продължавам в събота и неделя с мехурката, а през седмицата с финалните четири епизода на Dynamite Kiss.

# 410
Скоро споменавахме Byun Yo Han. Е, човекът съобщи, че има връзка от известно време и мисли за брак. Дамата е Tiffany Young, една от SNSD. Тя също е потвърдила. Двамата се срещат на снимачната площадка на Uncle Samsik.

ЕХО с нова песен

Лей е тук, но се усеща липсата на Чен, Бекс и Шиумин Sad.

# 411
След страхотната лондонска победа над карамелите с 2:0, да си кажа сега за Фанчето и Йохан.
Много се зарадвах, когато тази сутрин разбрах, че двамата са заедно и дори мислят за брак догодина. Фанка е сравнително нормална от цялото Со Ньо Ши Де, а Йохан винаги е бил много свестен за мен, освен че е брилянтен актьор. Браво, да са живи и здрави.
Ходи, ходи Фанка по Китай и Хонг Конг (то не бяха и гаджета китайски милионери), къде ли не из Азия, след както напусна кифлите, но все пак си взе кореец. Време ѝ беше, гони вече 37 години.

Днес в мехурката епизод 37 ме издразниха. Знаех, че ще има драма, утрепаха бабет (то беше ясно още миналата седмица), но цял епизод сълзи и сополи, и кахърен Ча Чи Су - ми дойдоха много. Остават още 13 епизода и от превюто видях, че от утре ще се разбързат. Така е то - влачат един-два епизода, че после като хукнат и нямат спиране.
Ча Чи Су ще хване Хьон Мин със сестра си, хехе.

Това не е ЕХО - това са някакви останали трохи от ЕХО. Няма ги двамата главни водещи вокала, двата славея, които изкарваха парчетата. Сехун излезе от казарма и айде, пускаме ви нещо, колкото да се изкара някой лев. А китаецът се сетил да дойде, след всичко, което направи. Заетият той...

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 20:23 от rossonera

# 412
  • MJF
Ох , аз пък отворих да изгледам Pro Bono 3 но на 13-тата минута ме напуши такъв смях , че спрях картината и ще чакам да ми мине , не мога да продължа. Само като се сетя в какъв вид дегизираха героя на Jung Kyoung-Ho и се hahaha
Сетих се на кой друг свой герой ми напомня със сегашния. На героя му от Crash Course in Romance. Мда.
Но и във видяните 13 минути от трети епизод снимането не ми допада. Успяха за това кратко време точно три пъти да ме объркат с неяснотии и имена. Хич не обичам така.

Догледах епизода. Нещо много алазахаросаноколедно ми идва цялото нещо. Ако не се излъчваше сега точно, може би нямаше да ми се набива толкоз на очи.
Скрит текст:
"Игричките" на тази дето нае нашия герой ясно че тепърва ще ги узнаем но въобще не ми харесват.
А иначе чрез диалозите м/у героите в екип "Про боно" има свежи обществени тези, така да го кажа. На общия фон нихилизъм, алчонст, егоцентирзъм и сие.
И понеже пак намесиха кайсиите, в знак на протест че нямам ям ябълки.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 13:06 от Шошулчо

# 413
Сетих се на кой друг свой герой ми напомня със сегашния. На героя му от Crash Course in Romance. Мда.

Той навсякъде е един и същ. От няколко години насам влезе в тази роля на клоун и не излиза от нея.
Затова на мен ми писна. Още като видях миналата седмица първи епизод на Pro Bono - знаех как ще бъде отиграна всяка една сцена от него. Безинтересен ми е, както и досадните вече адвокатски теми, особено на корейския пазар. Отдавна не е играл сериозна роля, нещо наистина стойностно. Снима сериали-еднодневки, но то като няма и друго... Целият пазар е такъв. Количество, количество, а качество - йок.

Днес съм доволна от мехурката епизод 38, особено от Чонг Ил У в сцената с цветята и влизането с четирибуквието напред, в кабинета на интериорната дизайнерка, хаха. Това е класическият Ча Чи Су, хаха. Обичам го. Малко корейски актьори ме радват вече истински, но Чонг Ил У е един от тях. Винаги е бил, откакто го видях за първи път преди повече от 14 години.

# 414
  • MJF
Е не , нещо съвсем се престараха да тестват търпението ми. Имам предвид продуцентите и творческия екип на Про боно. В първи епизод се посмях но след това нещо много бързо тръгнаха по нанадолнището. 3-4 прогресивно "разказаха играта" на мишока ми. Сега проверих какво пише за сценарист . 3-4 са направо "американски боза сериал".
В първи епизод поне се посмях с  Sung Dong-Il. То няколко аджушита  "минаха" вече като съдии на екрана ми по различните епизоди.

# 415
Зарязвай го. По-добре няма да стане този сериал-еднодневка. Дори заради Чонг Кьонг Хо не си струват ядовете.

От 17 януари ще следя това ново корейско "чудо" - Positively Yours, но не заради историята, а само защото ме уцелиха право в сърцето с двамата главни актьори - Че Джин Хьок и Хонг Джонг Хьон.
Това им е силата на корейските бози - историите им на струват (в случая тя е по уебкомикс), но като пъхнат в тях един-двама любимци и се предаваш, без да се съпротивляваш.

Че Джин Хьок ще е в ролята на чебол (нормалното му състояние, хаха), а Хонг Джонг Хьон в ролята на неговия най-добър приятел. Нашият чебол, обаче, се забърква с една работохоличка за една нощ, а тя се оказва... бременна (туше!). И корейския тюрлю гювеч започна. Жанровете, както винаги, ще са няколко - ще започнат с романтиката и one night stand-а, докато не ни разкажат играта с мелодрамата и интригите на чеболските роднини, гарантирано.
Главната героиня, която ще бременее, ще се изпълнява от О Йон Со. Нямам кой знае какви спомени от нея, въпреки че се оказа, че съм я гледала с Чанг Хьок в Shine or Go Crazy. Това е било преди 11 години, така че да ме прощава - спомени от нея нямам. Дано стои добре до чебола, защото той си е класа на екран, въпреки че извън роля живее с мама (баща му е починал) и е доста наивен и разсеян, справка епизодите на предаването My Ugly Duckling.
За Хонг Джонг Хьон ще е Дасом-чето от SISTAR. Няма лошо, харесвам я.

Майката на Че Джин Хьок е много опасна корейска аджума, нищо че е има-няма 150 см. Затова и не вярвам той някога да се ожени.
Много съм се смяла с нея как го командва, но не, че той особено се стряска, хаха. Как тази дребна женица е родила този исполин?! Не разбирам...

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 07:48 от rossonera

# 416
  • MJF
От постера горе не разпознах актрисата , като отворих линка и чукнах на името на акрисата от снимката на нейния профил на третата секунда загрях коя е но и аз не мога да се сетия къде съм я гледала. Но определано в някаква комедийна роля щото с такъв някакъв образ ми "изплува" О Йон Со. Явно съм я гледала по-назад във времето.

Смятам да почна Ча Чи Су  щом му се вижда края , че то при тези саги като формат мишока като почне.....

Еми за Про Боно няма да е баш текущото гледане ами ще чака да се съберат по повече серии за да ги "прегледа" мишока.

# 417
Само да се отбележа, че съм тук. Продължавам с Natsuzora. 26 епизода до момента, умерено скучно.

# 418
Еее, добър ден на шмързелчо. Ти поне преди два месеца каза, че ще започнеш да гледаш Ча Чи Су, а още не си?!
Започвай го, краят му идва, а и новата мехурка-локумка-смехурка се задава след нея и то с нашия любимец Пак Ки Унг.

Ча Чи Су беше много ядосан снощи, когато хвана Хьон Мин със сестра си. Ще му мине бързо, хаха.

А аз чакам сряда и епизод 11, хаха. Пак ще има смях с него. Еййй, добър е, добър е.
Каквото и да му дадат (като роля) - всичко играе. Четох, че Dynamite Kiss е на първо място в Нетфликс по гледаемост от неанглоезичните заглавия. Като махна епизод 6, 7 и 8 и аз не му намирам кусури на този корейски сериал (а и е на любимата ми SBS), защото си е класическо ром-комче и то с много приятна главна двойка. Личи им, че са си допаднали и са играли с лекота. Има взаимност, а това се случва между много малко корейски двойки. Тя му е нуна само с една година и той е щастлив.
Видях, че предстои и нов сериал с Ки Йонг и то с шекши Ча - Pig Pen. Мистерия, трилър. Ще се гледа задължително, щом е с участието и на двамата, макар че темата няма да е никак приятна.

# 419
  • MJF
Аз към днешна дата май съм гледала 3 асадори : Моне, Тигърчето и Аса. Така да ги нарека като кодови наименования. Последните 2 особено ми допаднаха. Първата пък я гледах с Рос и бая се позабавлявахме и коментирахме. Та и с трите само приятни впечатления.
Без никакъв проблем бих гледала и още стига да имат читав и цялостен превод и сценария да е по теми които са като за мен.

Еми то трябва и ред на екрана ми да му дойде на Ча Чи Су. А и четях стриктно обзорите ти та съм спокойна че все пак мишока няма да изпуши милия.

Общи условия

Активация на акаунт