Магията на изтока - тема 76

• 19 873
  • 666
  •   1
Отговори
# 240
Аз от доста време гледам почти само без звук, та поне си спестявам да слушам как (се мъчат да) говорят английски език. Иначе и аз съм имала сцени в този сериал, които първоначално са ми се стрували скучни/излишни, но изведнъж идва например някоя реплика на някой от героите, която лично за мен придава смисъл и стойност на въпросната сцена.

# 241
.... и Шо Касамацу имат рожден ден днес.

Мхмм, видях, че са му подарили банани на снимачната площадка на Fake Mommy. Татко Шо Касамацу, бащата на Ироха и Кейго, хаха.

# 242
  • вятърничава
Да не забравяме също днес и Лили Франки.

# 243
  • MJF
Оххо  и наш Франки ли?! Почерпих се за негово здраве с бонбон ала нашата Ха-на. Нейния най ми хареса. Щото предимно шоколадов де. Wink

# 244
Честит рожден ден на Шо Касамацу Heart Нямах представа, че днес е рожденик. Снощи го гледах за първи път в един наскоро преведен филм с него от тази година. По принцип гледам само корейско (просто съм свикнала най-много с него) и съвсем спонтанно си пуснах филма, тъй като видях, че е преведен, а преди около седмица от Нетфликс ме заляха с клипчета в тикток как Хонг Кьонг говори перфектен корейски, японски и английски. В последствие разбрах, че клипчетата са със сцени от въпросния филм. (Първоначално не знаех, че във филма участват и корейски, и японски актьори, та го гледах главно заради Хонг Кьонг.)

Въпросът ми е... Бихте ли ми препоръчали да гледам още нещо с Шо Касамацу, защото определено го харесах като актьор? Имаше една много смешна сцена с него и още ми се върти в главата, но не знам дали ще успея да я намеря, за да ви я покажа.

Филмът е Good News, ако на някой му е интересно.
https://playtube.tv/v/ue3obD

Разказва се за отвличане на самолет пред 70-те, но е поднесен комедийно и показва доста добре политическите безредици и как нищо не е такова, каквото изглежда.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:59 от starzy

# 245
  • вятърничава
Eroi Kareshi ga Watashi wo Madowasu
Следващите два не са японски продукции:
Tokyo Vice
Скрит текст:
The Narrow Road to the Deep North (Тесния път към далечния север в плейтюб) - този не съм го гледала, днес четох за него.

# 246
Много благодаря, bb6 Yellow Heart Несъмнено ще ги погледна. Снимката, която си качила в скрития текст, веднага ми привлече вниманието Stuck Out Tongue Closed Eyes Какво да се прави? Хубав си е. Нямам нищо против да дойде да ми краси екрана отново.

# 247
Just a Bit Espers - епизод 3

Голяма бутафория с тази "голяма" експлозия, но поне разкриха историята на Дийн Фуджиока и неговия син.
За радост, кученцето (порода шиба ину) на име Саске, имаше повече екранно време, но Такуми Китамура отново с много малко участие и то с маска. Странна работа.
Сега и госпожата, като изпи синьо-червеното хапче, ще стане пълна свръхестествена лудница.
Слабо, много слабо, госпожо Акико Ноги. Не му хващам спатиите и на героя на Масаки Окада.

# 248
  • MJF
Масаки Окада има "странен" герой и в Mikami Sensei.
Изгледани 3 епизода. Чак сега навързах поне малко нещата, така да се каже. Работата както и подозирах е "дебела". Сега погледнах кой е knit но на горния сайт няма препратка под името за да разгледам.  Като психология към момента е доста "японско". Да видим нататък.

starzy , добре разписала се. bb6, е откликнала на питането ти. Аз от участниците в темата съм най -неподходящия човек за включване на такива питания поради пословичното ми непомнене на имена, заглавия и пр.
Хм, току що имаше трус, друго си е да пишеш леко люлеещ . Thinking За всеки случай ще пусна поста, пък после ако трябва ще допиша.
Мда , при съседите гърци е епицентъра и то на не много типично масто пък този път , 4,8 по Рихтер. Доста се разлюляхме пък ний.
Та да си продължа мисълта.
Въпросния Шо Касамацу има участие и в текущия Fake Mommy. Но такова , че в първите 3 епизода почти не сме го видяли Smile

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 09:32 от Шошулчо

# 249
Хаха, разбирам те Шошулчо. Въпреки че помня сравнително добре имената на корейските актьори, защото ги гледам от години, с тези на останалите ми е наистина трудно. Дори в ежедневието си не мога да запомня имената на хора, с които се запознавам. Докато по физиономия разпознавам и запомням всички много по-лесно.

Шо Касамацу обаче си го спомних, като прочетох, че му честитите, защото отворих да го проверя в imdb по-предната вечер, като изгледах филма.

Сега цъкнах да видя линка, който си дала към Fake Mommy. Виждам, че ролята му е на "мистериозен мъж". Може би ще се появи на по-късен етап. Не видях да пише колко епизода е сериала, но предполагам, че не е преполовил.

Земетресението при нас не се усети, но видях, че веднага е отразено в новинарските статии. Дано всички в близост до епицентъра са добре.

# 250
  • MJF
Мда , от една порода сме. Физиономисти но с имената ...."не ме питай".
Макар че тук в темата и за физиономист не минавам Mr. Green . Има няма се излагам и попадам в капан, като даже и на снимки и видеа не разпознавам някой дето уж знам.
То затова чинно гледам да слагам линкове за визуализация като пиша, щото и аз като взема да чета ...няма ли визуализация на име, заглавие... все едно не чета.
Wink
То в района на о.Тасос съседите са свикнали , та и ние покрай тях. Тези по Халкидики по - рядко но тези по Тасос рудовно ги усещаме и в София  както и всички останали помежду.

# 251
  • вятърничава
Fake Mommy (2025) в дясно пише 10 епизода, което е нещо стандартно за японските сериали, но често има и изключения. В MDL  може да се намери повече информация за сериалите, актьорски екип, дати на епизодите, снимки, статии, интервюта и т.н. Често търся и в двата сайта.
Снимката е от Tokyo Vice, Шо Касамацу е в ролята на член на якудза и затова е с характерните за тях татуси.

# 252
The Manipulated
Като усещане много наподобява One Ordinary Day. Вече са налични 4 от 12 епизода, а останалите ще излизат всяка сряда по две серии.
Джи се справя отлично, в което едва ли някой се съмнява. Кьонг Су се появява за кратко в няколко сцени и само загатна какво да очакваме от героя му, а и на него му отива да играе психопати.

Шоши, ако си спомняш един наш любимец Eum Moon Suk, който играеше в Hello, Me!, напоследък често се подвизава на екрана ми. В приключилия тези дни To The Moon, където беше офисен "плъх", и сега в The Manipulated като затворник.

Довърших First Lady. Нямам какво да кажа за него. Юджийн традиционно, но Чи Хьон У нещо ме разочарова. В повечето време беше един безизразен и прекалено сдържан, а по политическата линия го избиваше на такъв патос, че чак дразнеше.

И с Ms. Incognito приключих. Става за едно гледане. Да похваля обаче Jang Yoon Ju. Много добре изигра главния антагонист. От началото до края си остана същинско зло и дори и да си получи заслуженото не се промени. И другият противен ми образ беше на So Hee Jung, която игра нещо, което би трябвало да е майка, но аз не бих употребила тази дума за подобно същество.

Тези дни вече ще гледам да включа Шоколатиерите, че май само аз останах да не съм го изгледала Blush.

# 253
  • MJF
2в1 , хайде че бонбони не останаха . Wink

Аххха , помня го аз този Антони от  Hello, Me!, образ безподобен Mr. Green. Ами нека снима Eum Moon Suk , получава му се добре и да вземе и в "гледам" да поснима , че да цъфне и на моя екран.
Хм, аз този To The Moon да взема го пробвам, какво ще кажеш 2в1, нещо ми е убягнал твоя отзив по него Blush

И  Ms. Incognito мога да погледна.
Аз нямам корейски текущ след г-н Шин. А тези двата щом са вече и излъчени ....фасулска работа за моя мишок Wink

# 254
Хм, Шош, хвърли им по едно око, ако имаш време, но не мисля, че са много по твоята част.

Общи условия

Активация на акаунт