Магията на изтока - тема 76

• 16 908
  • 567
  •   1
Отговори
# 390
Няма как да го гледаш в началото на 2025 г., защото филма тръгна в Япония на 6 юни, а все още не е излязъл на DVD/ Blu Ray.
Но от 14 ноември го пуснаха и в американските кина и затова заговориха толкова много за него последните седмици. Американците били възхитени.
Чакаме DVD/ Blu Ray в Япония. Само саундтракът пуснаха наскоро, но за филма ще се чака, особено щом шества сега и в САЩ.

# 391
Surely Tomorrow - епизод 1

Видях Пак Со Джун и приключих с тази тежка и приспивна корейска мелодрама. Главната актриса е, меко казано, посредствена. Личи ѝ, че е няма опит, а да не говорим за харизма или чар. Едва ли се е явявала и на кастинг за ролята...
Нам Ги Е е решила да играе в де що има корейски сериал в момента. Тук тя е майка на главната шамандура.
Ким Ми Кьонг е другата на всяка манджа мерудия - тук е майка на Со Джун.
Абе, тежко е. Като започнаха и със сцените назад в годините, когато са се запознали, съвсем ми се доспа.
Видях Со Джун и приключих. Главоболие не искам. Стигат ми мъките през годините с тази корейска телевизия.

Pro Bono - епизод 1

И тук опитах, но не става. Чонг Кьонг Хо е толкова слаб и изпит, че дори не се гледа. Пак същите фасони и номера от него. Имах чувството, че гледам няколко от старите му сериали накуп, заради сцените, чупките и жестовете му.
Отпада и това.

# 392
Fake Mommy - епизод 9

Остана само финала в петък (12 декември), но това сладко момиченце, Аои Икемура изиграла ролята на Ироха Хидака, ще ми липсва.

С този жив, закачлив и дяволит поглед, с тази артистичност по природа - това дете няма как да те остави безразличен. Душица златна.
Жалко, че баща ѝ така подло я манипулира. Наистина героя на Шо Касамацу е голям неприятник.
Много мила сцена, когато детето разбра кой е баща му, както и след това, когато каза всичко на майка си как копнее да има и баща, но с такъв гад ще е много трудно.
Хару се предаде на властите, излъга, че е подвела/ измамила Рина и да видим каква ще е финалната развръзка. Ясно, че ще е щастлива, но все пак малко финално напрежение.

Ето го наш Ейта. Чакаме догодина сериала му с господин Гу. Тръпнем, тръпнем.

# 393
Ямапи за старт на деня Sunglasses.

# 394
  • MJF
Аз изгледах вчера 8-и епизод на Fake Mommy.
Скрит текст:
Като изгледах продължението на историята в 7-и и 8-и и подсказката от Рос за 9-и всичко ясно по сценария до края.
Мда момичето което играе Ироха и на мен ми харесва на екрана.

# 395
Изгледах вече 22 епизода от Natsuzora. Действието се развива бавно и започва да ми доскучава, но ще продължа да си запълвам времето с него, докато ми попадне нещо по-интригуващо.

# 396
Ето го, в цялата му One Dollar Lawyer-прелест заедно Джи Ън, хаха. Утре, утре, нямам търпение, а шефът сега ще си отмъщава на лъжкинята, че го разиграва толкова време, хаха.

# 397
  • вятърничава
Браво на Ямапи, това в края ми прилича на кулата в Сеул. Да не се готви и той за нещо японско-корейско?

# 398
Явно са на мода съвместните продукции. Предвид историческото минало на двете държави, прилича много на политика и опит за помирение. Честно казано, не съм оптимист, че изкуството може да даде добър резултат, когато се ползва за други (користни) цели.

# 399
Дам, това е кулата Намсан, официално известна като N Seoul Tower.
Сигурно Ямапи се е заиграл с някоя корейка, след като за 40 години не успя да намери японка, която да го издържи. Господин Каприз. Примадончо Пи.

Изгледах сега и днешния епизод 10 на Dynamite Kiss.
След драмата в епизоди 6, 7 и 8, вчера и днес нещата започнаха да се успокояват, нареждат, върнахме се и към комичното. Ки Йонг е бонбон, хаха.
Офис-романсът им започна, но ще имат неприятности с отвратителната му нуна, тежко комплексирана, защото е дъщеря на любовницата на бащата и не е родена в брак, незаконна дъщеря.

Във вчерашния епизод 9 звездата беше Той, хаха.

# 400
  • MJF
Аз пък на корейския сериален фронт вчера видях първи епизод на Pro Bono

Jung Kyung-ho след като адвокатстваше в Oh My Ghost Clients продължава на това поприще.
Няколко неща след първи епизод като коментар имам:
Jung Kyung-ho ми излежда бая подсушен/слаб, не че е бил пълен някога на моя екран но тук "внезапно" това забелязах. В работните му костюми направо чрезвичаен щиглец.

Сега проверих режисьора на продукцията - Kim Sung-Yoon- към работата му имам забележки. Гледам че е снимал за телевизии. Даже в  Drama Special рубриката се е учил така да се каже. Тук или го юркат или ....Discovery of Love и Big съм гледала извън спешълите му.

Скрит текст:
Смях се на повечето моменти в които Kang Da-Wit  е насаме със себе си, особено в своя кабинет като съдия. Асистентката му има много пропуски в етикета. Чука на вратата му и влиза едновременно. Нашия всеки път трябва да имповизира като го стресне/ хване на местопрестъплението така.
Върнах картината за да видя повторно танца на Kang Da-Wit  в кабинета му. Тази сценка е напълно достойна за гифт Mr. Green
На два пъти редактирах- 2 запоя. Единия от тях , както и самия Давит, не очаквах да доведе до такава драма за нашия герой. Съвсем изненадана останах.
Тоз сега дето му подхвърли парите не разбрах. Първо това познатия от детските му години ли е или двойник. Жив ли е или е умрял преди 10 г. ...и т.н. Тепърва ще ни го изасняват.
Кучешкия бонус оценен Satisfied , че даже и в последния кадър.
Приядоха ми се внезапно кайсии от таз цялата работа. Ама не кисели. Wink

# 401
  • Sofia
Започнах да гледам от вчера по БТВ стори Господин кралица, не се стърпях след първи епизод да го потърся в нета и до 4 през нощта изгледах още два епизода. Пише фантастика, но като цяло няма кой знае какво. Единствено, че главният герой по някакъв начин попада в миналото и в тялото на кралицата и вече 3 епизода си е там.
Дали не може в следващата тема, да се отделят заглавията на списъци: Криминале, фентъзи, фантастика, исторически, романтиката е ясна присъства навсякъде

# 402
  • MJF
Ani Ka, привет , добре разписала се.
Във всеки по-голям ресурс за онлайн гледане има вариант да се търси по жанр, държава на производство , актьор, ....
Тук спеца зрител на корейски "шапкарски"/исторически сериали е 2в1 . Това понеже проверих какво аджеба се крие зад това заглавие Господин кралица
Във форума тук има още няколко теми където се обсъждат корейски сериали. Може и там да проверите за компания на текущото ви гледане. Тук понеже сме предимно зрители на текущи заглавия - от 2025 на път да минем и в 2026. А Mr. Queen виждам че е от 2021.
А иначе не ни пречи и тук да си коментирате.

# 403
Ani Ka, отдавна в тази тема не правим списъци на заглавията. Тук просто си говорим за сериалите, филмите, музиката, актьорите и изобщо всичко свързано с живота в онази част на света.
В първия пост обаче, има препратки към най-популярните сайтове за азиатски филми и сериали, където си има каталози и опции да се избира по жанр, година, превод и т.н.
Но, ако имаш някакви въпроси за конкретен сериал или филм винаги ще се намери някой да ти отговори независимо дали е стар или нов.

Г-н Кралица е забавна приказка, която е чудесна за разтоварка. Без да те натоварва и с добра доза хумор. Е, няма да се разминеш с дворцовите интриги и леки драми, но се преглъщат покрай комичното.

# 404
Бих казала, че каталог на заглавията по жанрове е излишно в темата. Още повече, че обикновено един филм/сериал не се придържа стриктно само към един жанр.

Общи условия

Активация на акаунт