Автоимунен тиреоидит на Хашимото - тема 82

• 23 114
  • 681
  •   1
Отговори
# 675
juliettt Възможно ли е през този период да си излекувала някакво възпаление -уши,нос гърло ,стомах ,зъби или да ти е паднал стреса или да си наваксала дефицити?
Имаш ли възли? Ендото ми каза ,че моите възли може да изливат  повече хормон  спорадично и оттам да ми тръгне тсх -то нагоре/над. Ти иначе как се чустваш ?Има ли разлика от преди с високи анти тела?

# 676
Oще не сме стигнали до момента да се занимаваме с вирусите, доколкото знам едно от най-ползваните е Биозин Мама  и попълване на липсите с вит Д, Б12, желязо.
При мен само липса на вит Д имаше или него реши само да попълва на този етап лекаря

# 677
Традиционната медицина лекува херпесите вируси с Изопринозин или Валтрекс и други подобни. Те са спорни при Хашимото, лечението се назначава и следи от имунолог. Има жени в темата за Епщайн бар, които са ги пили.

# 678
Остър херпес при мен са лекували с Ацикловир на таблетки (противовирусен препарат) без имуностимулатори.

Антителата ми бяха много спаднали след Ковид (първата форма август 2020). После се върнаха до обичайни високи нива, но се отключи и друго автоимунно... Та не спадат само при излекуване на нещо, а и при преболедуване на нещо и допълнително разбъркване на имуната система Hands V

# 679
juliettt Възможно ли е през този период да си излекувала някакво възпаление -уши,нос гърло ,стомах ,зъби или да ти е паднал стреса или да си наваксала дефицити?
Имаш ли възли? Ендото ми каза ,че моите възли може да изливат  повече хормон  спорадично и оттам да ми тръгне тсх -то нагоре/над. Ти иначе как се чустваш ?Има ли разлика от преди с високи анти тела?
Благодаря за отговора. Всъщност, да. Оперираха ме по спешност от гангренозен апендесит, възможно е да има някаква връзка, знам ли... Възли нямам, според ехографията. Чувствам се по същия начин, както когато антителата ми бяха много високи и сега когато са в норма.

# 680
При мен антителата падаха по малко в продължение на година и половина. После изведнъж се качиха почти до първоначалното. Причината за покачването вероятно е влошаване на инсулиновата ми резистентност (ИР вдигала всяко възпаление в тялото), както и това че през лятото спрях всички добавки, включително глутамин, нак и  витамин Д и така се оказах отново с дефицит на Д и може би по-лошо чревно здраве.

# 681
  • Пловдив
Моите антитела ги свалих със стриктна елиминационна диета, като продължих две-три години без глутен и краве продукти.
Сега продължавам без глутен, но от време на време млечните са ми слабост.
Ами тея антитела пак минаха 1000. И не си обяснявам как се случи това. Все още търся причината.
Аз намирам връзка между антителата и сърцебиене, тревожност и едни странни пулсации по крайниците. Високи антитела - всичко това се появява. Паднат ли - изчезва.
Проблемът е, че не мога да разбера кога и от какво падат.

Общи условия

Активация на акаунт