Професия учител - 23

• 21 997
  • 290
  •   2
Отговори
# 285
  • При елфите ...
Аз изкарах II ПКС към ТУ Варна. Лесно и бързо мина. Имах предварително поставен въпрос, на който трябваше да отговоря.
Не разработвахте ли някакво изследване... Thinking

# 286
Здравейте. Има ли регламентирано някъде на какъв принцип се избират членове на комисия за оценка на картите за диференцирано?

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 22:41 от Валери@

# 287
А 5 ПКС към ВТУ как е? След 2 седмици съм на защита и се постарах с методичната разработка.., пък ще видим Simple Smile

# 288
  • Бургас
Здравейте. Има ли регламентирано някъде на какъв принцип се избират членове на комисия за оценка на картите за диференцирано?
Както всяка друга комисия- с гласуване на педагогически съвет.

# 289
Аз съм карала към ТУ Варна 5 и 4-то, вярно е, че са онлайн, но при нас имаше и скъсани. Винаги съм имала обратна връзка за разработените неща. Доволна съм от курсовете, които карах. Честно казано помогнаха ми да се развия, научих за нови платформи, интелекта, образователни игри и т.н.

Подкрепям почти цялото мнение Simple Smile Взех си неща от всяко ПКС и за мен лично бяха полезни, интересни и развиващи Simple Smile Само скъсани не видях при нас, но щом казвате, явно има някаква цедка Wink

# 290
  • Някъде по Дунава
Аз изкарах II ПКС към ТУ Варна. Лесно и бързо мина. Имах предварително поставен въпрос, на който трябваше да отговоря.
Не разработвахте ли някакво изследване... Thinking
Да, разработих. Въпросът беше на защитата на разработката.

Общи условия

Активация на акаунт