Професия учител - 23

• 23 787
  • 335
  •   3
Отговори
# 315
  • Добрич
А, щом имаме повече паралелки, значи повече пари за общ брой точки. Нали? Blush

Не.

Повече ученици,  значи общо повече пари.

Повече паралелки, значи повече учители, съответно повече точки и по-малка сума за 1 точка.

# 316
Колеги, вчера аз се оплаках устно на инспектората, при която бях на съвещание. Днес заместник шефа на РУО-то се е обадил на директора и направил забележка. Отношението, което ежедневно получавам вече е нетърпимо, вчера вече ми прекипя, плакала съм до полунощ. Обещано е мястото ми някъде на някой и се опитват със всякакви похвали да ме махнат.

# 317
Злодеида, съжалявам да го прочета. И при нас ръководството не блести с отношение към повечето ни. Надменно, унизително и нечовешко. Та те са там на работа, не им е бащиния.
Кой извършва одитите на училищата?

# 318
Колеги, вчера аз се оплаках устно на инспектората, при която бях на съвещание. Днес заместник шефа на РУО-то се е обадил на директора и направил забележка. Отношението, което ежедневно получавам вече е нетърпимо, вчера вече ми прекипя, плакала съм до полунощ. Обещано е мястото ми някъде на някой и се опитват със всякакви похвали да ме махнат.

Злодеида, излизай болнични и не се тормози. Здравето ти трябва да е над всичко. Gift Heart

# 319
Болничният му е по-изгоден, защото от него плаща само първите три дни, докато платената отпуска я плаща цялата, че и на заместник.

Так е по принцип, но отпуската е дължима. Работодателят е длъжен да осигури възможност на служителя да си ползва отпуската.

Злодеида, още ли не си излязла в болнични? Защо търпиш и се разстройваш?

# 320
  • Добрич
ЗЛОДЕИДА, прецени си кога можеш да излезеш в болничен. После 2 години майчинство, след това натрупания отпуск и нещата може вече да са различни. Това са към три години. През това време може да си намериш друга работа.

Не е необходимо да търпиш. Особено в твоето състояние...

# 321
Моя много близка изчакваше "айде да мине това", "айде и това" преди да излезе в болнични заради бременност. И за съжаление изгуби бебето седмица преди да й дадат болнични. ЗЛОДЕИДА, не чакай! Не преценяй, действай веднага. Нищо не е по-важно от това, което ти се случва сега. Особено пък точно това училище.

# 322
ЗЛОДЕИДА, мислих, че вече си болничен. Не си го причинявай момиче!

# 323
Злодеида направо взимай болничен.
На твое място няма даже да звънна да уведомя предварително. Излизаш в болничен, на следващия ден носиш, а великия диктатор да се оправя от днес за вчера. То хубаво са го обещали мястото, ама работата също трябва да се върши. Така отстрани лесно се вижда. Не могат да те пипнат. А така може да ги бъзикакш, докато излезеш 45 дневния. Пускаш б.о., след 1 месец се връщаш за ден, после пак и пак. Да ги видим тогава. Но пък не си струва! Излизай и се наслаждавай на бременността. Успех!

# 324
Още малко да направя пълни три месеца и ще изляза в болничен. Дано не ми се случи нищо до тогава.

# 325
Вземай от ЛЛ за грип, настинка, ОРЗ....абе нещо, спри се вече с това м*** ско училище и този зъл директор.

# 326
Злодеида, вземи си болничен, че си болна и като влезеш в третия месец, взимай за бременност. Въпреки, че не ти трябва трети месец ...
Аз бях в ранна седмица и излязох. Накрая отидох на комисия, ама за бременните тя е фиктивна.

# 327
Утвърждават ли се още разпределенията? Нали се даде свобода да размесваме? Дори в моите разпределения има по 5-6 часа резерв ( от издателствота) и преди няколко години ипспекторката каза в класове, където имат затруднения , да ги ползваме за упражнение.
Нашият директор ги утвърждава, ЗДУД ги проверява 😃

# 328
Искат. Мен най-много ме ядосва разпределението за самоподготовката. Занималнята ни е сборна група от два класа и всеки пише нещо различно всеки ден. Как да направя разпределение, което пък те после и следят дали се следва.

# 329
И при нас се искат, следят и гледат и най-малкото.

Общи условия

Активация на акаунт