Професия учител - 23

• 23 785
  • 335
  •   3
Отговори
# 330
  • Добрич
Сега не са "разпределения", а "тематични планове".

До 14.09 трябва да ги предадем за подпис на директора и си ги вземаме.
Той заверява първата (заглавната) страница на всеки тематичен план и на по-късен етап ако се наложи редакция става лесно...

Експертите от РУО са ни предупредили, че не може да има тема "резерв", "годишен преговор","упражнение", "тест" и пр.

На издателствата невинаги отговарят на процентното съотношение за часовете по вид на урока, което е указано в учебната програма. Така, че  имайте "едно на ум"...

# 331
Здравейте! Студент съм и нямам достъп до ресурси и затова моля, ако някой може да ми прати Книга за учителя Буквар 1 клас просвета плюс..

# 332
Здравей, Aleks2424!
В тези две групи има качени много ресурси. Прегледай качените файлове и потърси. Повечето са стари издания, но може да ти свършат работа.
https://www.facebook.com/groups/1405573947039895
https://www.facebook.com/groups/988828332402638
Успех!

# 333
  • Върху лъчите на Слънцето.
Злодеида, най-напред ти изпращам прегръдки!
След това бих казала това, което вече други колеги са ти написали. Помисли първо за себе си и живота, който носиш в себе си. Работата е на заден план. Ако има как, взимай болничен. Ще последва майчинство. След него може и директорът да бъде друг. Или ситуацията да е различна.
В този момент ти, детето, семейството ти и вашето здраве сте най-важните!
Изключително важно ти е да се лишиш от всякакъв ненужен стрес и напрежението в работата. Не само, за да няма неприятни изненади в бремеността, но и заради здравето на плода, който носиш! Дори неродени, децата ни съпреживяват и ни усещат. Състоянието на майката се отразява на тяхното развитие.
Пожелавам ти лека бременност!
Останалото е "служебно" и не трябва да бъде водещото.
Kissing Heart

# 334
  • Sofia
А темите, кото нанасяте в Школо, съвпадат ли с тези в тематичния план?

Вела, това за преговора хич не го знаех. В едното ми тематично разпределение (от издателството, но с точния брой часове) последните 5-6 урока са точно "Преговор" Thinking

# 335
  • Майничка
Ние директно си качваме тематичния план в школо, естествено, че трябва да отговарят темите. Броят им отговаря точно на часонете за 36 седмици. Ако имам "фира", преструктурирам, като нанасям забележка в графата отстрани, примерно "обединена с ...", "за самостоятелна работа" и т.н. и отбелязвам по две или три теми в час, така че накрая всичко да е изчистено.
Аз също залагам 2-3 часа за преговор, но посочвам на какво, примерно на минали времена, на съгласуване и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт