Професия учител - 23

• 35 202
  • 548
  •   2
Отговори
# 540
  • Sofia
Аз в детска ясла ползвам хармоника,, но онзи ден трясках капака на една метална тенджера и обявих, че това са чинели Simple Smile
Може ли помощ - правя CV на една колежка, завършила полувисш институт през 80-те години. Каква степен да пиша в CV-то или да не попълвам изобщо? ПРофесионален бакалавър ли го водят или не? Така или иначе в джобс формата изобщо не ми предлага такава степен. В предишната си версия на автобиографията  тя е изброявала безброй длъжности извън професията за по няколко месеца през 90-те, както и 5-6 детски градини през 80-те. Нужно ли е това? Мисля да махна някои позиции извън професията, както и да обединя градините извън София в една позиция. Те вече и не съществуват сигурно. Приемам съвети как да оформя CV-то.

# 541
Здравейте !

Учител съм за първа година . Преподавам география на 5,6 и 7 клас . Да съм учител ми харесва. Децата са страхотни ! Единственото ,което ме кара да се чувствам зле е това ,че не успявам да направя достатъчно добри презентации на уроците . Времето адски много ме притиска . Ако някой желае да ми помогне с такива презентации нека ми пише на лично . Дори съм съгласна и срещу заплащане да е ! Просто съм в безизходица ,притисната от времето !
Лека уроци и любознателни ученици желая на всички 🍀

# 542
  • При елфите ...
Скрит текст:
Аз в детска ясла ползвам хармоника,, но онзи ден трясках капака на една метална тенджера и обявих, че това са чинели Simple Smile
Може ли помощ - правя CV на една колежка, завършила полувисш институт през 80-те години. Каква степен да пиша в CV-то или да не попълвам изобщо? ПРофесионален бакалавър ли го водят или не? Така или иначе в джобс формата изобщо не ми предлага такава степен. В предишната си версия на автобиографията  тя е изброявала безброй длъжности извън професията за по няколко месеца през 90-те, както и 5-6 детски градини през 80-те. Нужно ли е това? Мисля да махна някои позиции извън професията, както и да обединя градините извън София в една позиция. Те вече и не съществуват сигурно. Приемам съвети как да оформя CV-то.
[/spoiler]
Професионален бакалавър е ОКС-то...

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:02 от Aredhel

# 543
  • София
Здравейте !

Учител съм за първа година . Преподавам география на 5,6 и 7 клас . Да съм учител ми харесва. Децата са страхотни ! Единственото ,което ме кара да се чувствам зле е това ,че не успявам да направя достатъчно добри презентации на уроците . Времето адски много ме притиска . Ако някой желае да ми помогне с такива презентации нека ми пише на лично . Дори съм съгласна и срещу заплащане да е ! Просто съм в безизходица ,притисната от времето !
Лека уроци и любознателни ученици желая на всички 🍀

То май ще излезе, че всички географи ползват презентациите качени в сайта на 85 СУ.
Пиши в гугъл "презентации по география, 85 СУ". Имат за всичко от 5 до 10 клас.

# 544
  • София
Здравейте, задължителен ли е документът за психично здраве при назначаване на работа като учител?

# 545
Да, както и свидетелство за съдимост (може да се извади през системата egov.bg ако имате ПИК на НАП или НОИ, или електронен подпис).
Също така банкова сметка за превеждане на заплатата - издава се от банката.

# 546
Да, както и свидетелство за съдимост (може да се извади през системата egov.bg ако имате ПИК на НАП или НОИ, или електронен подпис).
Също така банкова сметка за превеждане на заплатата - издава се от банката.
На мен не са ми искали, само свидетелство за съдимост и медицинско.

# 547
Диктовката е много добра за "зор заман", наистина, за дните без домашни.
Също и когато им се възложи да влязат в ролята на учителя примръзват.
"Ти ли ръководиш учебния процес или аз" ми е любима фраза. "Ако искаш да ръководиш ти, заповядай!" Laughing Като я чуят замръзват.
При мен с диктовката е трудно, защото са два класа.

# 548
  • Sliven
Здравейте! Има ли някой тук, който скоро е карал или сега ще защитава 3 ПКС към ТУ Варна? Ще съм благодарна ако ми пише на л.с. Благодаря на отзовалите се! Blush

Общи условия

Активация на акаунт