Медикс активен гел

• 189
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, имам един апартамент, които давам под наем, имаше наематели последните две години, но се изнесоха и сега ще идват нови. Апартаментът си го заварих в покъртително състояние, най - вероятно за цялото си пребиваване не е чистено нито един път, но това е друга тема. Печката беше покъртителна и понеже вкъщи я почиствам редовно само със сода и оцет, не ползвам препарати (преди време се изгорих жестоко с един) и ми е далечно почистване на фурна с препарат. Та купих Медикс активен гел и чистих на студена фурна, спазих инструкциите , намазах, разтърках и оставих за 20 минути, после минах 10-15 пъти с мокра кърпа и накрая подсуших. Не можа да падне всичко от нагарянето и забелязах, че на места стои като побеляло. Да не би да не съм го измила напълно? Притеснявам се да не влезнат хората и да пуснат печката и да се запали от химикалите или да има по храната. Извинявайте, ако звуча глупаво, просто наистина не съм ползвала препарати и се притесних много.

# 1
От някои препарати така остава бяло, и аз съм забелязала. Обаче точно споменатия препарат не съм ползвала.
Ако замърсяването е много сериозно бих взела професионален препарат.

Общи условия

Активация на акаунт