Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Адреси на хосписи

 • 307 770
 • 437
 •   3
Отговори
# 45
благодаря на екипа на хоспис маринела в княжево.Имат много добъри сестри,много са грижовни.моят брат получи инсулт и благодарение на грижите той се възстанови и вече си е у дома. телефона на хосписа е 481-33-09

# 46
 • Мнения: 10
трябва да настаня баба си някъде за гледане.много е зле с краката,едва успява да се обслужва сама,търся ел.адреси и тел. на хосписи и старчески домове.разгледах внимателно и форума,но никъде не открих да се говори за цени.а в официалните сайтове на някои от тези места говорим за цифри от порядъка на 450-600лв.за мен това е непосилно.имате ли някаква по-подробна и полезна информация?

# 47
 • Мнения: 2 084
Интересувам се за Пловдив -има ли  някой лични впечатления?

# 48
 • по света
 • Мнения: 1 547
трябва да настаня баба си някъде за гледане.много е зле с краката,едва успява да се обслужва сама,търся ел.адреси и тел. на хосписи и старчески домове.разгледах внимателно и форума,но никъде не открих да се говори за цени.а в официалните сайтове на някои от тези места говорим за цифри от порядъка на 450-600лв.за мен това е непосилно.имате ли някаква по-подробна и полезна информация?
Няма да намериш частен дом дори за тези пари,това не е евтина услуга.

# 49
 • Мнения: 8
Имам вече много ясна представа за всичко! Цените в хосписите са на ден. Във Филаретова 35 лв на ден, в Надежда 38 лв на ден. Навсякъде към това се добавя памперси, лекарства и още и още... Няма край. По-горе някой беше настанил родителите си там. Евала, аз нямам такива пари! За 2 седмици ми струваше 840 лв. След това взех жена да я гледа у дома. Моята пенсионирана медицинска сестра ми се притече на помощ.
Грижата за стари хора се оказа най-печелившия бизнес според мен. Може би имат право, лошото са нашите доходи, които не са достатъчни.
Успех. Имам адрес на дом за стари хора с прилични цени. Мисля да я настаня там. Лошото са тежките психични увреждания след инсулта и се безпокоя дали ще я вземат. Били неизбежни ми казаха колеги.

# 50
 • Мнения: 2 084
Би ли споделила колко време прекарва гледачката, какви са задълженията и какво плащаш за това newsm78

# 51
Привет, ето тук има адреси на хосписи и коментари за тях: http://guidemd.com/katalog/healthcare/-/-/-_c11_m8
Успех!

# 52
НЕ изпращайте близките си в хоспис ДАР, ж.к. Надежда. По съвет на лекарите от Военна болница настанихме близката си в този хоспис, мислейки че правим най-доброто за нея. След престой 47 дена, за което платихме 2033.73 лева, си я взехме в критично състояние с 3 декубитални рани и охлузвания по целия гръб. Представете си как са се грижили за нея. По време на нашите посещения там, я намирахме в непрекъснато сънено състояние и легнала по гръб. За да не вика от болка, са й давали успокоителни, вместо да лекуват раните или по точно да НЕдопуснат появяването на такива.

# 53
Мой колега ми препоръча този, в който е настанил негова близка: http://hospisbezden.com/
Сградата била нова и обстановката била много приятна. От грижите също е много доволен, като доколкото разбрах, имали и възможност за обгрижване и възстановяване и на тежко болни и трудноподвижни хора. На мен за съжаление е твърде вероятно в близките месеци да ми се наложи да потърся подобно място за близък, тъй като вкъщи няма кой да му отделя внимание и грижи, така че мисля да се разходя до въпросния хоспис да видя на място за какво става въпрос...

# 54
Ходих на посещение на моя близка на въпросният хоспис Безден, той е нов и явно неизвестен.
Прекрасни условия и обслужване, направо ме се щеше да легна и аз там.
Честна дума, не е реклама. Доколкото разбрах цената им е като на тези за които пишеш по-горе, градината им е приказна, не ми се тръгваше, имаше и две момчета-рехабилитатори, лично ги видях как работят с леля ми.

# 55
                     отговаряиам на deesssy     -      ако все оше търсите хоспис за настаняване на вашият близък, посетете сайта на Хоспис Безден: www.hospisbezden.com
                      Доверете се и няма да съжалявате.

# 56
Здравейте, бих искала да ви препоръчам хоспис Безден. Препоръката ми е на база личен опит. След много перипетии по болници - държавни и частни, майка е в сигурни ръце повече от месец и се чувства добре, независимо от сериозното си зоболяване и нуждата от ежедневни грижи. Нещо повече, има напредък в лечението, независимо от становището на специалистите от болниците, че нищо не може да се направи във нейния случай. Хосписът (аз не бих го нарекла така, защото често като чуем тази дума ние живеем със стари представи и с усещането, че оставяме своите близки, за да не се грижим за тях без да осъзнаваме, че това е най-добрата грижа за тях) се намира в едноименното село до София по пътя за Сливница. Хосписът е новооткрит в една хубава къща, чудесно обзаведена, с разкошен двор. Можете за видите обстановката в уеб страницата www.hospisbezden.com. По-важното, което искам да споделя, че там работи един чудесен екип от опитни лекари,медицински сестри (част от тях са работили и специализирали в чужбина) и санитари, които не само полагат медицински грижи, но общуват по-човешки със своите пациенти. Предимство е, че там можете да намерите не само грижи за по-възрастни близки, но и необходимата ви помощ за долекуване, когато пътеката в болницата е изтекла, а е необходима медицинска помощ. Аз бях свидетел как за по-малко от 10 дни един от пациентите дойде в тежко състояние след болнично лечение за долекуване, възстанови се и вече си е в къщи. Ако сте в нужда не се колебайте. Свържете се с екипа и сами ще се убедите.  

# 57
Дом за възрастни хора Свети Лазар  - гр.Славяново , обл.Плевен  и  Хоспис  Свети  Лазар - гр.Левски  - МБАЛ ет.4  - Заповядайте!
За  Контакти : 0886 40 21 91 - Р. Атанасова
http//oldpeoplehomesaintlazar.blogspot.com

# 58
Здравейте, останах впечатлена от възможността да не давам любимата си баба в стационарен хоспис.Предлагат се грижи по домовете-идват домашни помощници, мед. лица- от каквото има нужда, почасово в дома ,за колкото време ти си прецениш.Излиза много по- евтино и старите хора са доволни-вкъщи са си , помагат им , правят им компания.Хората от екипа са много коректни, проверени, за тях гарантира БЧК. Ето и контактите: Хоспис"Червен кръст"-на Дж.Баучер, тел.0884156830 и 02/8164896

# 59
 • по света
 • Мнения: 1 547
Мненията писани от гости са си чиста реклама за едни и антиреклама за други.Ако искате да ви се вземат под внимание мненията регистрирайте са както всички други тук.

Общи условия

Активация на акаунт