Отговори
# 135
дани чакаме те после да споделиш има ли смисъл да ходим до там..ако не те затруднява ще погледнеш ли за бънджита?

# 136
  • софия
Тони, Peace!

# 137
  • у дома
такаа влизам набързо, че нямам никакво време за обяд, приготвяне за разходки и т.н.  Hug
а вие снимките искате, ама снимките довечера  smile3534 обещаваааааааам  Whistling
сууупер мамите да си проверят мейлите, ако вече не са го направили  Mr. Green

само ще се отчета набързо - вече сме 8.280 кг и 72 см (360гр повече и 1см по-дълги)  newsm44 ще започваме супичка и жълтък, ама ще ви пиша по подробно друг път  Mr. Green

val-ка  Heart Eyes

айде, весели разходки... а туй прасешкия магазин минахме покрай него съботата, наблизо ми е и определено ще минем от там някой ден  Mr. Green
щях да забравя, Лора беше най-доброто дете  Mr. Green документирана е  Laughing

ааа забравих, Tony_M и аз си фаля педиатъра ама инфо вече не давам за него, щото много бебета са му на главата и не приема нови  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 11:37 от blueeye®

# 138
  • София
Привет! Hug
Не че има какво да пиша, но да не губя тренинг Mr. Green
Ние сме си все така мрънкащи нощем. Докога ще е - не знам.
Пуешкото беше посрещнато с ужасно мръщене - за сефте виждам такава физиономия.
За татковците - какво да кажа - нашия нали е отпуска, след като спа до обяд, вчера поседя 2-3ч навън с нас, каза че е много уморен, краката го болели и т.н. Прибра се - заварих го спящ отново Shocked А аз ако искам да спя... Та настроението ми е като Марулкиното. Confused
Сега видях обрива на Калоянчо - мале, страхотия!  ooooh! Добре че му е минало вече!  Peace На мен на шарка ми прилича...
А на снимката - Лора ли е с Пепър? Много се е променила! Heart Eyes
Дали в тоя новия магазин ще има колички? Мисля да минем и до Хипото днес.
Приятни разходки! Heart Eyes

# 139
  • софия
Днес за първи път,ще правя пюре.Сварих морков и картоф.Като ги пасирам трябва ли да сложа масълце и малко сол,или чисто да го давам?
На снимката е Пепър с Найата  Laughing.

# 140
  • у дома
Днес за първи път,ще правя пюре.Сварих морков и картоф.Като ги пасирам трябва ли да сложа масълце и малко сол,или чисто да го давам?

аз ги пасирам с малко масълце и водичка от варенето Peace
val_stef ето так изглеждаше Ния след вчерашния ден ЦЪК  Mr. Green

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 12:27 от blueeye®

# 141
dani777k малко масълце и млекце(АМ или кърма) и пасираш! PeaceБез сол,бъбреците им не могът да я преработват .
Блу  Hug

# 142
  • София
Embarassed Joy абе, и аз викам - нещо по-различна ми се вижда

# 143
  • софия
Мерсаж,мацки  Hug!
Ядем,отиваме до дет.магазин и после в пицарията!Ако има желаещи да идват  Hug!

# 144
Привет от нас.
Този път реших че ще починем малко в къщи и ще излезем после отново на разходка. Цял ден навън и после съм много изморена и не мога нищо да свърша в къщи. Днес реших да направя една карамелена торта с козунак,че ми омръзна да го ям така. Да зарадвам татито довечера.

Тони все още няма зъбчета,но понякога стиска зързото с венците все едно ги чеши. Направо не ми се мисли като избият как ше хапи. Не лази все още,но се вдига на коленца и се клати леко и така се прибутва напред.
Ще взема и аз да полегна малко преди разходката.

# 145
  • София
За втори път ще пиша днес, ама няма къде да се оплача иначе от този гаден месец април...Де що лоши работи имаше, все ни се случиха...
То нали и е петък 13-ти, та хептен...
Изгоря ни монитора. Сутринта...И докато ревях и се тръшках какво ще правим и как ще работя, татко звънна и направо долетя с колата, взе Митко и купиха нов. Сега ще трябва да събера набързо парите и на му ги върна, че не ми е длъжен. Sad
Абе...направо ужасен месец, да свършва по-бързо.

Карим - с нищо не го мажа Калоян. С нищо и не го къпя, само чиста вода. Днес питах дерматоложката може ли довечера с малко олио само да му намажа дупето и пишката, че му е много суха кожата. Даде ни зелен сигнал. Ама до понеделник оставаме само на мляко и антиалергичните лекарства.

# 146
  • гр.София
 ROZI, виждам те, радвам се,че се навърташ наоколо,че и ти изчезна.
 Нана, спокойно, ако можеш,де! То е за да си във форма,да не се отпускаш. И нали всички сме полуспящи,случват ни се разни неща-да не заспим  Mr. Green
 Дани,тази манджа София хич не я ще-хем е с пресни моркови и картофи,вкуснае и без сол и захар, ама на...Добавях масло,добавях кърма-не ще. Освен да наблъскам и банан-манджа с грозде Close

# 147
Дани, много правилно обяснение си дала за слънцепредпазната козметика. Аз само искам да допълня още нещо. Екрана е част от филтъра. Тоест всички слънцепредпазни съставки се наричат филтър, а само тези които не се попиват от кожата са екран. Правилно, минералните съставки titanium dioxide и zinc oxide имат екарниращи качества, защото не се попиват от кожата, а остават като бял прахообразен пласт. Те са физичен екран, защото буквално покриват кожата като дреха и слънчевите лъчи я достигат по-трудно. Екраниращи качетсва имат и някои трудно попивни масла, но те се избягват при бебешката козметика, защото могат да алергизират, а и не са физичен екран.
Коментара за SPF (25-30 - измислен и нереален) също е много правилен. Освен това, различните лаборатории определят SPF по различни стандарти и ако за едни SPF 15, например значи силна защита, за други – не е. Някои козм. марки имат клейм Мirror effect, т.е. 100% непроникване на лъчите. Е, няма такава песен.... това си е рекламен трик
Аз съм се насочила към Себа мед - и за лицето и за тялото на бебо. Само на тях вярвам. Но още не са ги заредили в нашата аптека и за сега само проверявам.
Уфф, исках още нещо да пиша ама трябва да си тръгвам към къщи.
Чао за сега Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 апр 2007, 16:15 от Kabiv

# 148
  • софия
Найа е такъв киселяк,а аз съм вече-ТРУП  Twisted Evil!

# 149
Привет  Hug
Днес ми е толкова зле,че изобщо не съм се подала навън  Sad,исках да ходя по магазините ама пак не ме угря Close,единственото хубаво нещо е,че мъжа ми си идва днес от чужбина и няма вече да съм сама  newsm68
Момичета Даяна има едни ситни пъпчици по челото и около веждите,педито каза че не е от храна,защото на друго място няма,изписа ни мехлем "ЕЛОКОМ",ама засега положението е същото,случайно някой от Вас ползвал ли е този мехлем? Wink
Отивам да правя нещо за хапване  Party

Общи условия

Активация на акаунт