Отговори
# 150
  • София
Мисс74,аз съм го ползвала,мазах Ина 5 дена с нег точно на лицето около устичката,ефекта си пролича към третия ден,ама аз мажех само веднъж дневно Peace

# 151
miss_74 , ние преди седмица го ползвахме, само 4е във вид на  приготвен в аптеката мехлем.Добавиха му и някакъв вазелин.СИлен е като действие и резултатите са много бързи- за 2-3 дни из4езва обрива.Мазахме сутрин и ве4ер PeaceВсе пак я заведи на специалист, 4е ми писна от тия педита #Cussing out и тяхното компетентно мнение по вси4ки въпроси.Аз днес съм на същата вълна.ХОдихме сутринта да ни от4итат манту-то.Вси4ко е ок- имаме си имунитет, та не се налага ново боцкане Party.След това останахме навън да се разхождаме и така..цял ден по4ти ooooh!.ПО едно време се усетих 4е закъснявам за работа, та изти4ах до вкъщи да предам"щафетата" на свеки Grinning
Та- разхождам се аз из парка и все си мисля за кожните проблеми на Дари.ПЕдито днес ме ядоса с реакциите си- да пробваме сега пък безмле4ни каши Crazy, пък с  други мазила.... #Cussing outИ си държи на подозрението за АБКМ.НО понеже не било силно изразена реакцията да не бързаме с консултации с алерголог Close.Та- отидохме на доктор както си бяхме в парка ,лекарката ни прие веднага и заклю4и- себореен дерматит Hug( малко не ми е подходяща емотиконката, но наистина съм щастлива 4е големите подозрения за АБКМ и атопи4ен дерматит отпаднаха).СЕга съм много по-спокойна.Просто няма да въвеждам известно време нищо ново, но това не ми пре4и.ДАри яде достатъ4но разнообразни неща и няма да е 4ак толкова ощетена с менюто си.Ина4е продължаваме за всеки слу4ай с ХА мляко.
Сега съм на работа.ПО-късно ще пиша пак

# 152
  • София
Здравейте!Напоследък нямам време да посещавам темичката ни т.к. сме по цял ден на вън  Party Сега нямам време и да прочета какво сте писали,но искам да ви покажа ето това http://www.bgpetition.com/podpiska-detski-gradini-i-iasli/index.html
А относно кремовете против слънце-днес взех на Чико 40 фактор с минерални филтри за 18лв.-150ml. Дано е добър!

# 153
val_stef ето так изглеждаше Ния след вчерашния ден ЦЪК  Mr. Green

Блу, кво направи с детето бе душко, аз все си представях, представях.....ама не съм и предполагала, че така ще го изтощите милото от хойкане и поркане като гледам  newsm08  Направо ме разби със снимката  Joy Joy Joy

miss_74
, злато мъжлето ти на нас дали донесе нещичко от странство smile3506.

Снимки в крайна сметка от срещата ви май няма още качени?  newsm78 Ами айде де изчака ми се чакането  Flutter

# 154
  • София
Велмарче при Ангелова ли беше? Надявам се, че си доволна Hug

Ние се прибрахме в 20 часа от разходка, че излязохме късно към 17 часа. Но и по-добре, че хем беше топло, хем слънцето не го печеше Калоян. Че сега само остава и слънчева алергия да ми направи или да изгори, че нали не мога да го мажа с никаква козметика в т.ч и слънцезащитен крем Sad

# 155
Велмарче при Ангелова ли беше? Надявам се, че си доволна Hug
ДА - при нея отидохма.Още веднъж- б;агпдаря ти за съдействието  bouquet Наистина съм о4арована от нея.
Цитат на: nana77
Че сега само остава и слънчева алергия да ми направи или да изгори, че нали не мога да го мажа с никаква козметика в т.ч и слънцезащитен крем Sad
[/quote
Аз я попитах каква скънцезащитна козметика ще ми препоръ4а и тя з амое у4удване изклю4и май вси4ки, към които се бях ориентирала Thinking.Та- избора сега е между Eurecine,Roc i ....Bubchen Shocked
Хайде сега, който има наблюдения върху изброените- да дава мнение и отзиви Peace,Бюбхем отпада за мен

# 156
Miss74, аз също имам този крем. Ползвала съм го при баткото, сега и при Деница го използвам.След 2-3 дневно мазане /2 пъти на ден/ всички пъпчици изчезват. Peace
Днес случайно разгледах съставките на слънцезащитния крем на Нивеа /малко пакетче - тестер/, докато мажех Деница преди излизане. Видях, че има някои от съставките, които Дани беше писала по-рано. Кремът е с фактор 30, някъде прочетох бебе. Обаче отзад е написано само на немски и френски и нищо друго не разбрах. Иначе мислех да взема крем на Себа мед, защото съм доволна от другите продукти, особено олиото за след баня.

# 157
Здравейте и от нас с Ники!
Най-после ми дойде настроението да се включа и аз в темичката. Никито ми беше болничко и ми беше доста притеснено и нямах желание за нищо.
От Великден сме на гости при баба и дядо  в Плевен и май някакъв вирус хвана детето, че вдигна висока температура точно на Великден, бяхме при дежурния лекар - каза ни зачервено гърло и ни изписа антибиотик.  SadАз от притеснение да не се влоши му дадох антибиотика, а на следващия ден той получи разстройство и алергия от него. Shocked Направо полудях. Cry Педито от София ни лекува по телефона с хомеопатия, отидохме тук при позната докторка и установи алергията от тъпия антибиотик.
Та днес вече сме с почти заличени обриви, весели и цял ден бяхме на разходка Grinning
Дано да не се случва на никои подобно нещо Praynig

Много ми се искаше да дойда и аз на срещата, но няма да мога, че ще сме на гости тук още 3 седмици. Но се надявам през май месец да си направим още някоя среща и тогава ще дойдем и ние Grinning

За слънцезащитен крем и аз още се колебая какъв да взема. И аз съм харесала на Себа мед козметика, ползвам олиото за след баня и съм много доволна. Ще потърся такова да взема сигурно. Ако някои е ползвал такъв слънцезащитен крем да каже отзиви!

Лека вечер, сори, че стана толкова дълго, ще гледам да се включвам по-често вече Hug

# 158
Здравейте искам да се преседеня към Авгусунските мамчета дъщеря ми Велизара се роди на 7август 2006.

# 159
  • гр.Добрич
Добре дошла на Данче_то. Дано да ти е забавно тук.

# 160
  • София
Данче-то-добре дошла в клуба на щастливите майки и съпруги  Wink

# 161
  • София
Велмар доколкото прочетох горните постинги на Дани777 май Юсерина е правилният избор. Аз също няма да купувам Бюбхен.

А иначе много целувки на Дари от батко й Калоян Wink Heart Eyes

# 162
Хайдеее,още едно бебоче родено на 7-ми август.........Съвсем затвърдихме най-беберодният ден  hahaha Данчето,добре дошла!! Hug Напиши повече за Велизара.Колко се родихте,сега колко тежите,зъбки имате ли,лазите ли,какво папкате и така... Grinning
И ние пак бяхме на разходка целият ден...Правим каши и шейкове навън и се прибираме чак за къпането...
Блу-горкото ви детенце-така да заспи с дрешките на дивана.
Аз май малко несериозно подхождам към разни малки обривчета по тялото на Марти  newsm78 Вчера имаме мъничък участък с дребни пъпчици на кръста,ама си мисля,че може да е от памперса newsm78 Миналата седмица имахме 1-2 дни по няколко пъпчици на двете раменца.Ама всичко и минава без мазила.Дори на доктор не съм я водила.Ама май ще е добре да я видят  newsm78 А и често има по крачетата единични червени петънца с пъпчица.Велмар ,Нана ще ми дадете ли координати на вашата докторка.
Хайдееееее,чакаме снимките....
И аз не съм избрала слънцезащитен крем.Двуумя се между Бюбхен и Себа мед, а след горния пост се триумя и зя Юсерин..

# 163
  • София
mmilena   д-р Албена Ангелова има кабинет в 29-та поликлиника, която е на ул. Георги Измирлиев 8 в ж.к Гоце Делчев, съвсем близо до Южния парк. Кабинетът й е на третия етаж, номер 308. Понеделник, сряда и петък е сутрин, а вторник и четвъртък - следобяд.

Най-добре й звънни на мобито - 0899 41 91 81 - и й кажи, че става въпрос за бебе, веднага ще те приеме.  Hug

Данчето добре дошла! Hug

# 164
  • софия
Тони,забравих да напиша по-рано,че ходих до магазина и има няколко модела бънджита.От 49лв. до 89лв.
Магазина е много добре зареден и обслужването е  Peace!
Лека вечер,мацки!

Общи условия

Активация на акаунт