Отговори
# 15
Здравейте мами! Христос воскресе!
Аз се разписвам само да ви помоля да ми дадете някой от вашите телефони за връзка за срещата в неделя и ако може малко по-подробно обяснение за мястото, защото Борисовата градина не ми  е много непозната.
Сега ставам да си лекувам болното семейство - първо Ицето беше с много висока температура, а сега мъжът ми. Два дни е с 40 градуса и почти не можем да му е свалим. май се окзва гнойна ангина.

# 16
  • гр.София
Изгря слънце и спаси Дриймс от писане Simple Smile

# 17
Хубав ден и от нас!

Я, да не би да се вписвам в първа страница? Нима?

Мами, казвайте в коя част на Борисовата градина ще се стрещнем? Не че някога съм се разхождала там. Знам само блоковете 50-60, защото съм минавала от там с колата, и има един вход за коли, ама е със знак забранено влизането, а по-навътре се виждат коли!

Споменах ли , че на моят малък пръцко ( както баща му го нарича),  са му тръгнали 4 зъба отгоре?

# 18
  • у дома
Мами, казвайте в коя част на Борисовата градина ще се стрещнем? Не че някога съм се разхождала там. Знам само блоковете 50-60, защото съм минавала от там с колата, и има един вход за коли, ама е със знак забранено влизането, а по-навътре се виждат коли!

в анкетата пише в коя част Wink а за паркирането малко е проблемно там, та затова в районите наоколо и после придвижване до Борисовата Simple Smile

bamboocha
, писах ти на лични  Peace

Dreams-че, dani, ако слънчицето се задържи  newsm78 ще действаме ли  Mr. Green

# 19
Здравейте и от нас!
Лори цяла сутрин киселее и пищи - направо вече ще ми гръмне главата.
Иначе вчера и ние бяхме на консултация - Лори е 69,5 см и 7,900кг. Миналият месец бяхме 65,5см и 8,200 кг/но аз си мисля че не я премери правилно, защото тя се мяташе и пищеше като луда/ и затова доки страшно се притесни - детето ми отслабвало, положението не било на добре, трябва да ходим всяка седмица да я мерим контролно. Аз отначало страшно се шашнах - досега всички ни бъзикаха че детенцето ми е доста пухкаво, че трябва да я подложа на диетка и сега изведнъж  #Crazy   Лори има проблеми с килцата. Многоооооо се притесних. Ама сега седя и си мисля - при положение че е пораснала с 4 см не е ли възможно да не наддава на кг newsm78. Незнам  Sad тия доктори само ме шашкат smile3515.
nana77 дано твоето слънчице днес да е по-добре  Hug
Karim и аз винаги отлагам прегледи - хич не обичам да ходя по доктори - ама няма как, по-добре отиди скоро, за да не се притесняваш излишно, и дано всичко да е наред newsm10
Е, аз пак писах дълго - извинявайте.
Желая ви хубав ден на всички!
До после!

# 20
  • София
Аз се заемам с предложението на Дриймс Laughing
Първо Христос Воскресе и честити празници на всички,които опущих  bouquet
Много благодаря за пожеланията за мен и за Инка по повод именните дни Hug
Душето,много съжалявам за баща ти Sad
Мис74,наистина трябва много сила за твоята приятелка,за да преодолее загубата на ангелчето и новината,че не може да има деца Praynig
Нана,как е Калоян,като четох как описваш реакцията ми напомни,че аз точно така се бях подула преди много години и наистина беше от медикаменти,но при мен беше временно.Много целувки ви пращаме Heart Eyes
Сега и аз да се включа по обсъжданите въпроси:за кухня не мисля,още мога да си й готвя за всяко хранене и в тази връзка да се похваля,че ядем попара и на Ина й харесва,изяжда 3 сухара.Слънцезащитен съм избрала да е на Мустела 50+,защото Ина се изрива от слънцето и ми трябва най-високия фактор.Вода не пием,но в Сандански ми изпиваше по 3 шишета сок на ден,като се прибрахме пак сме на едно,явно климата си казва думата Peace
Много ме е яд,че изпуснах Младоската среща,ама ще се включа в неделя Crossing Arms
Нашият престой в Сандански беше изключително спокоен почти до края.Чист въздух,Ина дивя по двора,стоя навън по цял ден,обзаведе се изцяло с нов гардероб и 4 чифта нови обувки,като 3 от тях са ортопедичи и са прекрасни за прохождане.Ходикме в Петрич,на Рупите,абе рай просто.Ама вече много ми беше домъчняло за тук.Спирам,че наистина ще изпиша темата,а и трябва да готвя пускам ви линк със снимките от Сандански,където ми се виждат и яйцата Laughing

почивка
И за тези,които нямат нерви и желание да ги разгледат любимата ми снимка:

# 21
  • София
И ние днес сме на мерки и теглилки. Струва ми се, че след боледуването Ивчо е поолекнал, но току-виж кантара там покаже пак друго.
Бубче, снимката е супер! Peace

# 22
Здравейте, мили мами!
Слънцето изгря и май ще се разхождаме. Ние пък сме на консултация в петък, трябва да ни бият ваксина, но пак ни потече носът. Заради тези настинки и вируси вече две ваксини сме пропуснали. Не са ни били ДТК-ІІІ прием и Хепатит-ІІІ прием. Ужас  newsm50
Доктора казва, че няма проблеми и че имало време, ама на мене вече ми писна. Сега имам подозрения, че тези сополки са от горните зъби, защото от четирите, които трябва да пораснат ни е избил най-крайният. Толкова е смешен. На кака му така, като й растяха горните зъби, близо два месеца й тече носът. Какво ли не изкапах, докато разбера че е от тях. Но ще видиме.
Успешен ден на всички  Kissing Heart sun

# 23
Dreams-че, dani, ако слънчицето се задържи  newsm78 ще действаме ли  Mr. Green [/color]

Има гаден вятър. Незнам дали е много удачно да се видим, но ще чета до последно - каквото решите!  Peace

# 24
  • София
Хайде пак здравейте!

Сутринта само се разписах, че хукнах за памперси, нали вчера ми преведоха огромното майчинство, та се чудя сега къде и как да го изхарча Mr. Green

Детенце днес е доста по-добре. Обривът се скрива, като засега има само по коремчето и отделни петна по крачетата. Даваме лекарствата и се чухме с докторката сутринта. Като й докладвах за състоянието каза, че е добре и вървим към подобряване. Мерим температурата постоянно, че ме е много страх да не вдигне Т...нали няма какво да му дам.

Карим - щом има такава реакция спри всякакви лекарства с парацетамол и според мен е добре да заведеш детенце на дерматолог. Най-вероятно ще ти дадат Фенистил, че е по-лек от Зиртека, но според мен трябва да установиш от какво е обривът, че иначе лошо.

Ще кача снимка на Калоян в албумчето. Виж дали е същият обрив и взимай мерки! Hug

Сега отивам в Окръжна болница, че една приятелка от априлските мами влезе днес за секцио и е доста уплашена, да й вдъхна малко кураж Laughing Чака момченце. Утре ще я режат.

Много целувки от нас с Калоян. Ако сме по-добре непременно ще дойдем в Борисовата градина. 

# 25
  • софия
Блу,на мен също ми се струва студено  newsm78,но ако се оправи поне още малко е...то време,ще джиткаме със сигурност,но за сега аз пасувам  Wink.
Бубе,Ина е невероятна с розовата рокля,като фея ми е  Grinning!

# 26
Здравейте и от нас,
nana77 радвам се че сте по-добре!!!
Охх, да ви се оплача и аз, вчера усетих че гласът ми е станал някак си еротично дрезгав...,
а на сутринта ставам и няма и следа от гласа ми - нито еротичен, нито никакъв. Пих тук разни фервекси,
смуча разни тантуми (естествено разминаваме се с кърменето за няколко дни), но май няма промяна.
Това ли е новият вирус? Ако знаете как протича - пишете, както и някоя рецепта за връщане на гласа.
Дано да не заразя детето. Ще съм ви благодарна ако пиште за някой илач.

# 27
Tony_M аз често имах проблем с гласа/поради естеството на моята работа/ - помагаха ми едниствено едни хомеопатични хапчета за пресипнал глас - не ми се е налагало да ги ползвам скоро и за съжаление въобще не мога да се сетя как се казваха newsm78. Но предполагам, че в аптеките ги знаят - поне аз така си спомням че ги взех първия път, без да знам името им, по препоръка на моя колежка.
Дано някоя мама да знае името и да ти е по-полезна от мен и дано скоро се почувстваш по-добре

# 28
vst_80 благодаря ти за отговора, сега се връщам от аптеката, там ми препоръчаха ХОМЕОВОКС - за тях ли говориш?
Взех си ги, дано да ми е пресипнал гласа от сладоледите тези дни....пууууу писна ми вече от тези болести, незнам момичета вие как сте, но аз имам чувството че имунната ми система след бремеността и раждането се е сринала тотално...може би трябва да вземам някакви имуностимуланти

# 29
  • у дома
bubche, много сте готини с кончето  Laughing  Ния беше малко по-скромна ЦЪК 1 и ЦЪК 2    Mr. Green

мдам, наистина духало и е гадно времето  Confused ние с Ния обаче отиваме до МОЛ-а и на прибиране ще минем до още две места  Peace

приятно ви изписване на темичката  Mr. Green

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 12:46 от blueeye®

Общи условия

Активация на акаунт