Отрицателни тестове за овулация

• 418
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Melmak
А цикълът ви редовен ли е?

Да, благодарение на приема на Инофолик. Което  според мен означава, че нямам диагноза ПКЯ.

Не е точно така. Моят цикъл е като часовник, но пак съм с пкя. По-лека форма, но я има.

# 16
А цикълът ви редовен ли е?

Да, благодарение на приема на Инофолик. Което  според мен означава, че нямам диагноза ПКЯ.

Не е точно така. Моят цикъл е като часовник, но пак съм с пкя. По-лека форма, но я има.

По-скоро имах предвид, че се нормализира с приема на тази хранителна добавка. Иначе преди беше страшно нередовен. Заради това, си мисля че не е точно ПКЯ, гадая само, не съм доктор все пак.

# 17
Всъщност Инфолик се приема именно за да нормализира цикъла. Ако преди това е бил непостоянен, има смисъл да проверите хормоните отново. Не се гледат само стойностите им поотделно, а и съотношенията между тях. Дори да са в референтните граници, това не означава, че са оптимални. Задължително трябва да бъдат разтълкувани от специалист.
Мнението на вашия лекар, че няма смисъл да проверявате хормоните, щом искате дете, според мен е напълно погрешно. Напротив - много е важно да се проверят, дори ТСХ трябва да е под 2, което често не е така дори при здрави жени. Потърсете друго лекарско мнение, по някои от вашите коментари е напълно възможно да имате СПКЯ.

# 18
Аз не бих си губила времето с АГ, който твърди, че няма смисъл да се изследват хормони и т.н. и всъщност бих се насочила директно към репродуктивен специалист. Вярвам, че ще направи всичко възможно да забременеете нормално, просто намерете вашия Човек. Има достатъчно писано в групата за повечето доктори. Успех 🙏

Общи условия

Активация на акаунт